Cu ce se ocupă copiii lui Dan Bittman. Detalii surprinzătoare despre cei trei băieți ai săi: “Au primit 10 de DA” VIDEO EXCLUSIV

Ce pasiuni au băieții artistului

Pentru orice părinte este o onoare atunci când vede că cel puțin unul dintre copii îi calcă pe urme, mândria fiind cu atât mai mare când mai mulți îi împărtășește pasiunile. Cum este cazul lui Dan Bittman care, din trei băieți, doi sunt pasionați de muzică și vor să facă o carieră din asta. Dan Bittman a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că fiul cel mare și mezinul sunt artiști în devenire și chiar sunt foarte apreciați pe nișa muzicală în care și-au propus să activeze. Cu toate că abordează un stil total diferit de tatăl lor, puștii și-ar dori să cânte alături de el.

Dan Bittman este un tată mândru

Pe Dan Bittman l-am întâlnit la evenimentul de lansare a celui mai recent album semnat Delia, ”Flex”, unde a venit în calitate de susținător al vedetei, nu de artist în cadrul show-ului pregătit de Delia la Muzeul Mina.

”Am venit doar să stau în primul rând. Am venit să văd și eu despre ce este vorba și mă bucur de fiecare dată când scoate Delia ceva nou sau are un concert. Vin să o văd că îmi place foarte mult. Prima dată am văzut-o când era cu N&D, atunci am văzut-o prima dată. Am cântat cu ea în concert. A venit cu Nick și îmi aduc aminte că de atunci ne știm. Sunt 25 de ani, nu știu”, ne-a declarat Dan Bittman.

Băieții lui îi calcă pe urme

Solistul trupei Holograf este un mare amator al concertelor și mai ales un susținător al muzicii, indiferent de stilul abordat de colegii lui de scenă. Chiar dacă mărturisește amuzat că cei trei fii ai lui, Alexandru, Patrick și Mark, au fost fanii trupei Holograf doar în primii ani de viață, Dan Bittman se bucură că doi dintre copiii lui au ales să-i calce pe urme și vor să facă o carieră în acest domeniu.

”La început așa, dar foarte puțin. Alex mai are puțin și face 25 de ani. Nu mă bagă în seamă și bine face. Are drumul lui, muzica lui, face un fel de trap, produce foarte mult. Îmi place de el ce face. Acum și-a făcut un mic studio la el acasă”.

”S-au dus cu piesa la Europa FM și au intrat în playlist”

Dan Bittman este extrem de mândru când vede cât de implicați sunt fiii cei mari, Alex și Patrick, atunci când vine vorba de muzică, dar mai ales de faptul că tinerii au reușit să se descurce singuri, fără să fie nevoie de ajutorul lui.

”Îi calcă pe urme și fratele mijlociu, Patrick, care a făcut o piesă, culmea, pe care l-a pus pe fratele lui să o cânte, pe Alex. S-au dus cu piesa la Europa FM și au intrat în playlist. Au primit 10 de DA. Este o piesă foarte frumoasă. E făcută de Patrick, culmea. Se completează așa unul pe celălalt și îmi pare bine”, a mai povestit Dan Bittman pentru EGO.ro, completând că mezinul familiei, Mark Nicolas, a cochetat și el la un moment dat cu muzica, însă a ales să performeze în sport:

”Cel mic nu face încă muzică. A făcut chitară o perioadă, s-a lăsat, și acum face volei de performanță. S-a făcut super înalt. Eu mă bucur”.

”Am fost la concert la Alex”

Cu toate că trap-ul nu se aseamănă deloc cu muzica cu care ne-a obișnuit Holograf în cei peste 45 de ani de existență, Dan Bittman mărturisește că îi place ceea ce aude la Alex și Patrick și că a reușit să se integreze cu ușurință la concertele lor.

”Îmi place muzica lor. Am fost la concert, la Alex, fără ca să știu nimic. A fost prima dată când a venit și Patrick și a intrat pe scenă, prima lui apariție pe scenă. Dar a fost extraordinar de mișto. Mie mi-a plăcut că este o gașcă de cel puțin 1000 de oameni care știu tot, vers de vers, piesă de piesă, și sincer m-am bucurat așa de tare cu toată gașca aia de puștime. Era foarte mișto. Le-am zis că bravo lor, mai ales că ei nu își fac reclama normală, totul este pe rețelele de socializare, totul e pe internet, iar eu mă bucur pentru ei”, a mai declarat Dan Bittman pentru EGO.ro, care a primit deja propunerea din partea fiului cel mare de a avea împreună o colaborare, propunere care îi surâde din ce în ce mai tare:

”Să știi că Alex mi-a propus. Mă gândesc. Ziceau să facem o piesă împreună, că nu știu ce. Ar fi mișto”.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *