Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Dragoș Bucur și a Danei Nălbaru. Sofia calcă pe urmele părinților: “Ne-am gândit că se potrivește” VIDEO EXCLUSIV

Sofia Bucur nu apare în cel mai recent film produs de tatăl ei

Nu mai este pentru nimeni o noutate faptul că fiica cea mare a lui Dragoș Bucur și a Danei Nălbaru este atrasă de partea artistică și că, de-a lungul timpului, a avut astfel de activități atât alături de tatăl ei, cât și de mama ei. În aceste condiții, lumea se aștepta să o vadă în cel mai recent film produs de Dragoș Bucur, ”Încă două lozuri”, lucru care nu s-a întâmplat. Dar s-a compensat cu faptul că apare în videoclipul de pe coloana sonoră. Dragoș Bucur a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ră, că asta nu înseamnă că Sofia este străină de tot ce înseamnă industria cinematografică.

Dragoș Bucur, dezvăluiri despre filmul ”Încă două lozuri” și fiica lui, Sofia

Sofia Bucur a ajuns la vârsta la care adolescenții încep să-și aleagă meseria pe care vor să o urmeze în viitor. De-a lungul timpului, a dat semnale că se îndreaptă spre zona în care activează tatăl ei, însă nu a părut că vrea să forțeze lucrurile. De aceea, nu o vom vedea alături de Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol în celebra Dacie din lungmetraj.

”Dacia este o Dacie neagră, cu suflet de Dacie albă. Nu se schimbă atât de ușor lucrurile, dar răspunsul nu o să-l aflați în ”Încă două lozuri”. Cel care a decis aproape tot ce ține de partea creativă este Paul Negoescu, regizorul, dar am trecut prin mai multe variante și ne-am gândit că ”Încă două lozuri” aduce ceva din atmosfera primului film și îi face pe oameni să-și dea seama că are legătură și, în același timp, incită așa…: încă două lozuri, pe bune? Ne-am gândit că se potrivește”, ne-a declarat Dragoș Bucur despre ideea de a păstra celebra Dacie și în continuarea filmului ”Două lozuri”, completând că totul a venit firesc, așa cum a fost și primul lungmetraj:

”Noi nu am gândit primul film, ”Două lozuri”, în ideea unei continuări la un moment dat. A fost un film de sine stătător, a fost așa cum probabil știe lumea, un fel de examen de absolvire al școlii noastre de actorie. Iată că, mai în glumă, mai în serios, eu zic foarte ironic la cererea publicului, că se folosește ideea asta, dar chiar la cererea publicului am ajuns la concluzia că ar fi bine să facem ”Încă două lozuri”.

”Într-o lume în care banul este pe primul loc, este frumos să ai și prieteni așa”

Cum prima parte a fost cu studenți ai școlii lor de actorie, Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol au folosit din cursanți și de această dată. În plus, vedeta Pro Tv a apelat la prieteniile din cadrul trustului și a adus și alte nume sonore în filmul lui.

”Am folosit studenți. Sunt 4 sau 5 în film. Din ”Visuri la cheie” este Alex Gavrilescu, iar de la ”Românii au talent” este Mihai Bobonete. Să știi, și o spun cu bucurie pentru că într-o lume în care banul este pe primul loc, este frumos să ai și prieteni așa. Nici Alex, nici Mihai Bobonete nu au cerut bani, au venit din prietenie pentru mine și eu cred că toată lumea la final este mulțumită de chestia asta. Și Ilona Brezoianu este o bună prietenă de-a noastră și cred că a fost cea mai bună variantă pentru variantă ei”, ne-a povestit Dragoș Bucur, adăugând că pe fiica lui cea mare nu a cooptat-o în acest film, însă își arată veleitățile de actriță în videoclipul piesei de pe coloana sonoră a filmului, interpretată de Mario Fresh.

”Familia mea reprezintă primul public pentru mine. La orice fac. A fost un test. Filmul nu era în variantă finală, sunetul nu era terminat și au stat, ne-am uitat pe televizor, preluat de pe laptop. Au râs, s-au simțit bine. A fost un test foarte important pentru mine. Filmul ”Două lozuri” este filmul preferat al Sofiei. Pe cuvântul meu de onoare. L-a văzut de 6 sau de 7 ori. Despre ”Încă două lozuri” mi-a spus că este bine. Zâmbind așa. În film nu o să o vedeți, dar o puteți vedea în videoclipul de pe coloana sonoră, la ”Ce seară minunată” cu Mario Fresh o vedeți”.

”Lansăm un concurs”

Începând cu 27 octombrie, filmul ”Încă două lozuri” va rula în toate cinematografele din România, iar distribuția va pleca într-un turneu prin țară. Nu este singura surpriză oferită de cei trei actori principali, ci lansează cu această ocazie și un concurs care pune la bătaie un premiu impresionant.

”Începem un turneu. Avem Brașov, Craiova, Cluj, Timișoara, Constanța. Am pregătit o chestie frumoasă care are legătură cu filmul. După cum cred că știți, filmul are legătura cu lumea digitală. Lansăm un concurs, este vorba de un cryptobilet, cu o valoare care crește în funcție de câți oameni intră în sală. Poate să ajungă până la 100.000 de euro. În ideea că, dacă noi câștigăm ceva bani, să câștige și publicul. Țineți minte, cu cât intră mai mulți în sala de cinema, cu atât valoarea premiului crește. Dar șansele scad. Oare ce o să aleagă lumea?”, a mai declarat Dragoș Bucur pentru EGO.ro.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *