Cu ce se ocupă fiul cel mare al Ancăi Serea, la 21 de ani. „Putea să facă orice altceva, dar asta a vrut el”

Ce decizie a luat David în 2021
Cu ce se ocupă fiul cel mare al Ancăi Serea, la 21 de ani. Putea să facă orice altceva, dar asta a vrut el

Lucrurile sunt într-o continuă mișcare în familia lui Adi Sînă și a Ancăi Serea. Copii cresc, iar după ce David a plecat anul trecut la studii în Olanda, anul acesta Sarah trece la o altă etapă, cea a liceului. Anca Serea a vorbit recent despre activitățile copiilor și cum i-a susținut pe fiecare să facă ceea ce își dorește.

Cu ce se ocupă fiul cel mare al Ancăi Serea. A plecat la studii peste hotare

David, fiul cel mare al Ancăi Serea, a decis să plece la studii în străinătate, iar acum este student la una dintre cele mai bune facultăți de Filosofie din Europa, mai exact în Olanda. Vedeta mărturisește că i-a spus fiului său că nu ar putea să câștige destul de bine financiar în acest domeniu, însă David și-a urmat visul.

“Da, David este în Olanda, la una dintre cele mai bune facultăți de Filosofie din Europa. A intrat acolo fără nicio oră de meditație, sunt foarte mândră de el. A luat o notă foarte mare la examenul de admitere. A fost alegerea lui, deși a terminat Mate-Info la liceu. Putea să facă Drept Internațional, orice altceva, dar asta a vrut el, Filosofie. I-am zis: O să mori de foame! Mi-a răspuns: “Nu contează, eu o să fiu fericit și dacă o să am doar o garsonieră, chiar și cu chirie”. Este și a fost un copil foarte inteligent, dintotdeauna. Mi-a fost foarte greu atunci când a plecat în Olanda, chiar am mers la psiholog vreo trei ședințe. E un sentiment foarte ciudat că nu-l mai vezi, că nu mai este lângă tine, că nu mai poți controla ce mănâncă, ce bea”, a spus Anca Serea pentru okmagazine.ro.

David este fiul cel mare al Ancăi Serea
David este fiul cel mare al Ancăi Serea

Sarah a ales cu totul alt domeniu: “A muncit foarte mult și meritele sunt ale ei sută la sută”

Sarah, fiica în vârstă de 14 ani a Ancăi Serea, a intrat la liceu. Adolescenta și-a dorit o carieră artistică, iar pentru asta a muncit foarte mult. Vedeta a declarat că pe fiecare i-a susținut să facă ceea ce își doresc, iar ea cu Adi Sînă i-au ajutat oricând a fost necesar.

“Da, Sarah are 14 ani și intră la liceu. Ea și-a dorit foarte tare să urmeze această carieră artistică. A muncit foarte mult și meritele sunt ale ei sută la sută. Noi o susținem, cum i-am susținut și pe toți ceilalți copii, de fapt. Sunt mândră de ei toți. O să-ți citesc un mesaj pe care mi l-a trimis azi-noapte David, din Olanda: “Îți mulțumesc că faci tot ce faci și c-ai putut să te ridici de la Pământ la Cer pentru noi””, a mai spus Anca Serea.

9.2 18 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.