Cu ce se ocupă fosta soție a lui Liviu Dragnea, la 8 ani de la divorțul de acesta. S-a reinventat, de necrezut ce meserie și-a ales

Cu ce se ocupă fosta soție a lui Liviu Dragnea, la 8 ani de la divorțul de acesta. S-a reinventat, de necrezut ce meserie și-a ales

Liviu Dragnea și fosta lui soție, Bombonica Prodana, au avut o căsicie ce a durat trei decenii. Cei doi au divorțat însă în urmă cu opt ani, iar de atunci femeia a dispărut din lumina reflectoarelor. Iată cu ce se ocupă acum fosta parteneră de viață a celui care cândva era considerat cel mai puternic om din România.

Cu ce se ocupă fosta soție a lui Liviu Dragnea, la 8 ani de la divorțul de acesta

Atât Liviu Dragnea, cât și Bombonica Prodana și-au găsit o nouă direcție în viață. După eliberarea din închisoare, fostul lider PSD și-a dorit să stea cât mai departe de politică și scandaluri. De curând, fostul politician a surprins pe toată lumea cu decizia de a-și face un vlog culinar.

Se pare însă că bucătăria este o pasiune mai veche a lui Liviu Dragnea. Încă de pe vreme când era în politică obișnuia să gătească pentru el și iubita lui de atunci Irina Tănase.

Îmbrăcat la cămașă și cu un șorț negru, Dragnea și-a anunțat luna trecută lansarea unei emisiuni de gătit, numită „Bucătăria de acasă”.

Și fosta lui soție și-a găsit un nou drum în viață. Bombonica Prodana practică acum o tehnică de vindecare foarte populară, numită Theta Healing, care ajută la tratarea cauzelor emoționale ale depresiei, anxietății și altor stări neplăcute.

Mai exact, Bombonica Prodana îi ajută pe oameni să depășească momentele neplăcute din viața lor prin descoperirea resurselor interioare potrivite. Este o metodă folosită de mulți oameni care doresc să scape de problemele emoționale puternice.

Ce spune Liviu Dragnea despre o eventuală împăcare cu fosta lui soție

Liviu Dragnea a avut parte de o viață amoroasă destul de tumultuoasă. El a divorțat în urmă cu opt ani de Bombonica Prodana, dar imediat a început o relație cu Irina Tănase, motiv suficient pentru tabloide să spună că de fapt tânăra lui iubită ar fi fost motivul divorțului dintre fostul politician și soția sa.

Chiar dacă nimeni nu poate spune cu exactitate ce s-a întâmplat în acest triunghi amoros, gurile rele spun că ar fi de fapt karma și că Liviu Dragnea a ajuns să aibă parte de aceeași soartă ca cea a fostei soții. Și asta pentru că, așa cum se știe deja de ceva timp, Irina Tănase l-ar fi înșelat la rândul ei pe Dragnea cât timp acesta se afla după gratii, motiv pentru care s-au și despărțit în cele din urmă.

Liviu Dragnea a vorbit în cadrul emisiunii Ego Life despre o eventuală împăcare între el și fosta lui soție, Bombonica Prodana. Fostul lider PSD a fost însă categoric și a spus că nu există nicio posibilitate ca acest lucru să se întâmple, deși crede foarte mult în ideea de refacere a căsniciei. Dragnea a mărturisit în schimb că nu ar spune nu unui nou mariaj.

„Eu n-am spus asta (n.r refacerea căsniciei). Nu (nu s-ar împăca). Cred mult în aceste două posibilități în general, de o refacere a căsniciei, s-au întâmplat, sau în șansa unei noi căsnicii. Dacă reușești să găsești o ființă care m-ar iubi, nu m-ar minți și nu m-ar înșela. Dacă este acea chimie. Dacă zodiile se potrivesc peste tot, adică dacă e de bine și sufletește și pasional, de ce nu?”, a mărturisit fostul politician în emisiunea Danei Săvuică.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Nemeș a rupt tăcerea după Survivor All Stars
7 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *