Cu ce se ocupă Lucia Bubulac, la 11 ani de la divorțul de Cătălin Crișan. A ajuns în top 100 femei de succes din România

Lucia Bubulac s-a dedicat carierei după divorț

Scris de: Daoud Andra

08 Nov. 2022

Cu ce se ocupă Lucia Bubulac, la 11 ani de la divorțul de Cătălin Crișan. A ajuns în top 100 femei de succes din România

Lucia Bubulac, prima soție a lui Cătălin Crișan, s-a reinventat după divorț. De profesie medic, aceasta se numără printre cele mai de succes femei din România, conform unui clasament realizat anul acesta. Lucia a scris și o carte între timp, iar pentru a-și putea ajuta pacienții, a făcut și cursuri de psihologie.

Cu ce se ocupă Lucia Bubulac, după ce a divorțat de Cătălin Crișan

Lucia Bubulac a fost căsătorită cu Cătălin Crișan din 1995 până în 2009. Este de profesie medic de familie și are un cabinet la care oferă consultații de mai bine de 30 de ani. Fosta soție a lui Cătălin Crișan a investit mult timp și energie în carieră și s-a dedicat 100% pacienților ei. Recent, ea și-a rebranduit cabinetul și încearcă să își ajute pacienții și altfel. Pentru asta a făcut cursuri de psihologie.

Dincolo de a oferi consultații, medicul are și o carieră didactică, iar timp de 4 ani a fost asistent universitar la UMF „Carol Davila” din București. Apoi, s-a mutat la catedra de Medicină de Familie.

„Cabinetul este deschis de 32 de ani. Ne-am rebranduit, din 2017 ne numim Glooria Med. Acum am început să fac promovare. Înseamnă foarte mult să fii medic de familie și să ai 32 de ani de carieră, dar important este cât de interesat ești să îți cunoști pacienții cu adevărat și să le vezi evoluția în timp. Poți să ai și 50 de ani de experiență, dar dacă nu ai un ochi avizat sau nu ești interesat să descoperi la pacienții tăi prezența unor stări emoționale negative, stres, depresie sau întâmplări nefericite, vei trata cu medicamente răni ale sufletului”, a declarat medicul pentru Fanatik.

Cu ce se ocupa Lucia Bubulac la 11 ani de la divortul de Catalin Crisan
Lucia și Cătălin Crișan, pe vremea când formau un cuplu

Una dintre cele mai de succes femei din România

Fosta soție a lui Cătălin Crișan și-a folosit studiile în domeniul psihologiei pentru a scrie o carte. Aceasta se intitulează „Stres, emoții, depresie, cancer”, iar Lucia Bubulac și-a dorit să le atragă atenția oamenilor asupra faptului că psihicul este extrem de important atunci când vine vorba despre sănătatea organismului.

„Am dorit să aduc în atenția celor care sunt interesați, că nu trebuie să ne privim unidirecțional, ci in toata complexitatea noastră de ființe cu spirit, minte și energie. Noi suntem un tot și mai mult decât atât, nu suntem aruncați în Univers, ci facem parte integrantă din el, suntem în conexiune permanentă cu Universul și cu tot ce e viu. Iar această viziune nu trebuie să fie uitată sau neglijată.”, a mai subliniat fosta soție a lui Cătălin Crișan.

Vara aceasta, Lucia Bubulac a câștigat un loc în „Top 100 femei de succes din România”. A primit atunci premiul la categoria medicină, pentru „promovarea medicinei holistice”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
5 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *