Cu ce se ocupă Octavia Geamănu, după ce a fost concediată de la Antena 1. Tocmai le-a dat vestea cea bună fanilor

Cu ce se ocupă Octavia Geamănu, după ce a fost concediată de la Antena 1. Tocmai le-a dat vestea cea bună fanilor

Octavia Geamănu și Antena 1 s-au despărțit cu scandal în urmă cu câteva luni, după ce trustul Intact a ales să o concedieze. Șocată de decizia intempestivă luată de postul TV de a o scoate de la pupitrul știrilor anul trecut, fără a i se da explicații, după 18 ani petrecuți acolo, prezentaotarea și-a dat în judecată angajatorul. După luni întregi de procese, instanța a dat câștig de cauză postului Antena 1. Iar la începutul lunii martie, Octavia Geamănu a anunțat că a fost concediată în mod oficial. În toată această perioadă însă blondina nu a stat degeaba. Iată cu ce se ocupă acum Octavia Geamănu.

Cu ce se ocupă Octavia Geamănu, după ce a fost concediată de la Antena 1

Chiar dacă decizia instanței a fost una nefavorbailă pentru ea, Octavia Geamănu nu renunță la ideea de a se lupta pentru dreptate până la capăt. Procesele cu Antena 1 continuă, iar vedeta speră că la final va obține câștig de cauză.

Dar în toată această perioadă, de când a părăsit postul TV și până acum, Octavia Geamănu a dezvoltat noi proiecte. A început să scrie o carte în care și-a adunat gândurile și a reușit să pună la punct toate detaliile privind podcastul care va fi lansat chiar astăzi, pe canalul său de YouTube. Ea a explicat cum a luat decizia de a-și crea propriul podcast.

„A venit foarte firesc acest podcast. Obișnuiam deja de câțiva ani să scriu mai mult pe Facebook și să postez diverse clipuri în care îmi lăsam gândurile să ajungă la cât mai mulți oameni care să rezoneze cu mine. Ceea ce s-a și întâmplat. Am clipuri pe Facebook care au peste jumătate de milion de vizualizări, care mi-au dat și mai mult curaj în a le arăta oamenilor mai mult din mine, din felul în care sunt și gândesc, ori cum mă raportez la viață.  Iar după ce am încheiat în acel mod oribil contractul cu Antena 1 (procesul continuă, desigur), am început să postez și mai mult despre orice îmi trece prin minte, căci nu mă mai reține niciun act adițional”, a spus Octavia Geamănu, potrivit Click!.

Atât cartea, cât și podcastul se numesc „Gânduri bune”, iar titlul vine din dorința vedetei a scoate la suprafață doar lucurile bune, ambele avâd scop motivațional.

„Așa se face că după două săptămâni de “concediu” în care am trăit viața din plin, vorba vine (râde), am simțit că e momentul să am totuși o activitate concretă. Începusem să scriu o carte din luna decembrie a anului trecut și continui să o fac. Cartea se numește “Gânduri bune” căci fix asta conține. Toate cuvintele care-mi curg prin degete ajung în fraze care au morală, care transmit încredere, optimism, care sunt terapeutice așa cum mi-a spus cineva de la o editură, o persoană care a citit o parte din ce am scris.

Dar revenind la podcast. De curând, într-una din zile am înregistrat un clip în care vorbeam despre temeri, despre frică ce ne împiedică să evoluăm, despre cât rău ne face acest sentiment atunci când el nu apare ca o reacție de apărare împotriva unui pericol. Avea vreo 28 de minute. Am zis că nu se poate să postez așa ceva pe Facebook unde totul trebuie să fie scurt. Așa că de aici la Youtube a fost doar un pas”, a mai spus Octavia Geamănu.

Nu vrea momentan să revină la TV

Fosta prezentatoare de la Observator a mărturisit că totul s-a întâmplat la timpul potrivit și consideră că dacă nu ar fi plecat de la pupitrul știrilor, chiar și în modul în care a fost nevoită să o facă, nu ar fi ajuns să își descopere marea pasiune, aceea de a împărtăși reciproc cu ceilalți informații care să îi ajute să își îmbunătățească stilul de viață.

„De la postări despre diverse situații din viață mi-am dat seama că mie asta îmi place să fac. Să vorbesc mult și nu neapărat singură. Așa că dacă tot cunosc mulți oameni faini care au informații ce ne pot ajuta să ne îmbunătățim stilul de viață, să evoluăm, să ne dezvoltăm într-o direcție frumoasă a vieții, de ce să nu îmi fac o emisiune a mea? Podcast cum i se spune pe YouTube. O săptămână mi-a luat să pun totul la punct. Totul s-a așezat cu viteză, perfect. Când e scris să fie, e. Când nu e, poți sta și în cap, că nu e. Uneori traversăm perioade lungi de blocaje în care parcă nimic nu se leagă și-apoi vine o zi când totul curge de la sine. La mine n-avea ce să se lege până acum căci eu am fost într-un nod profesional din care am ieșit când a fost scris să ies. Sunt situații în care ne scriem singuri destinul dar nici atunci n-o facem fără voia Lui. Cel puțin eu așa simt. Așa că merg înainte cu gânduri bune, cu încredere că cei care mi-au fost alături în tot acest timp îmi vor fi și de acum înainte în on-line”, a completat Octavia Geamănu.

După experiența trăită în ultimul timp, blondina nu este nerăbdătoare să mai apară „pe sticlă”, dar nici nu exclude această posibilitate. Este însă mulțumită și împlinită cu ceea ce se întâmplă acum în viața ei.

„Dacă mă întrebi de tv… Încă mai vreau pauză. Momentan acest podcast “Gânduri bune” îmi ocupă mare parte din timpul pe care îl am când nu e Andrei acasă. Și-acum când vorbesc cu tine sunt la montaj. Și fac cu multă bucurie ceva ce îmi place. E mare lucru să fii cine ești, să poți face ceea ce îți dorești. Dar cine știe cu ce vine mâine? Important e să avem gânduri bune”, a mai transmis vedeta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce te așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *