Cu ce se ocupă și cum arată socrii Andreei Esca. Locuiesc la Paris

Ce spune Andreea Esca despre relația cu soțul ei

Andreea Esca publică des imagini cu părinții săi, însă mulți oameni s-au întrebat cum arată socrii celebrei prezentatoare TV. Soacra ei este franțuzoaică, iar socrul ei armean. Părinții lui Alexandre Eram locuiesc la Paris.

Tatăl Andreei Esca, dovada că și la vârsta a treia te poți menține într-o formă de invidiat

Tatăl Andree Esca, Giovanni așa cum e alintat în familie,  dovedește clar faptul că și la vârsta a treia te poți menține într-o formă de invidiat. Acesta înoată și 20 de bazine, îi place să facă drumeții montane, dar și sport în aer liber. Andreea Esca publică des imagini cu el, dar și cu mama sa. Dumitru Esca a împlinit 84 de ani pe data de 31 octombrie anul trecut.

Cu ce se ocupă și cum arată socrii Andreei Esca

Și Alexandre Eram se mândrește cu părinți sprinteni la vârsta a treia. Aceștia locuiesc în Franța, la Paris. Melkon Eram, socrul Andreei Esca, este armean la origine și este arhitect de profesie. Este tot timpul îmbrăcat asortat și are mare grijă la felul în care arată. Soția lui, soacra Andreei Esca, este o franțuzoaică elegantă, blondă, cu ochi albaștri și are mereu un zâmbet cald. Culoarea ochilor ei a fost moștenită de fiica Andreei Esca, de Alexia.

Andreea Esca și socrii
Andreea Esca și socrii

Citește și – Afacerile Andreei Esca. Cu ce se ocupă când nu apare la Pro TV. Câți bani au câștigat ea și soțul ei, în 2021

Andreea Esca, despre căsnicia pe care o are cu Alexandre Eram

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți de aproximativ 23 de ani și au împreună doi copii, pe Alexia și pe Aris. Prezentatoarea de la Pro TV a vorbit la un moment dat despre felul în care e soțul ei și despre gesturile romantice pe care acesta le face.

„A făcut o mulțime de gesturi romantice și nu cred că aș putea să spun că unul a fost mai romantic decât altul… Chiar nu-mi dau seama, n-aș putea să aleg unul. El e un om atent, ca să zic așa, la nevoile mele, și cred că, pentru mine cel puțin, cel mai romantic este faptul că mă susține tot timpul și că îmi dă câte un mesaj în care îmi spune: Ai fost foarte bine astăzi. Bravo!’, după știri sau după vreun eveniment… și așa mai departe”, a mărturisit Andreea Esca.

De asemenea, prezentatoarea TV a mărturisit că nici ea, nici Alexandre nu sunt ranchiunoși și nu țin supărarea foarte mult timp, nici măcar de pe o zi pe alta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
3.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *