Cu ce se ocupă Silvestru Șoșoacă, soțul Dianei Șoșoacă. Ce meserie are de fapt la bază

Vezi ce meserie are partenerul de viață al Dianei Șoșoacă!

Diana Șoșoacă este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute femei din politică, dar și una dintre cele mai controversate. Aproape că nu există român care să nu fi auzit de ea. Iar cel mai mare susținător al ei este chiar partenerul ei de viață. Silvestru Șoșoacă i-a fost alături la orice pas și a susținut-o în toate proiectele sale. Iată cu ce se ocupă soțul senatoarei!

Detalii despre Silvestru Șoșoacă, soțul Dianei Șoșoacă

Diana Șoșoacă nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Toată lumea a văzut-o măcar o dată la televizor. De asemenea, numele ei este prezent adesea în ziare. Asta pentru că Diana Șoșoacă, de profesie avocat, este una dintre cele mai vocale personaje din lumea politicii românești.

În trecut, ea a fost membră a partidului AUR. Însă, la un moment dat, nu s-a mai înțeles cu cei de acolo și și-a văzut de propriul drum. Astăzi, Diana Șoșoacă este președinte al partidului SOS România, însă puține informații se cunosc despre cel care-i este partener de viață de mai mulți ani de zile.

Ce meserie are soțul senatoarei

Silvestru Șoșoacă este cel de-al treilea soț al Dianei Șoșoacă. El i-a fost și încă îi este un real sprijin partenerei sale de viață, cu toate că nu are studii politice sau o carieră în domeniu.

Conform informațiilor apărute în presă, Silvestru Șoșoacă a lucrat, în trecut, la o firmă de consultanță pentru afaceri și management. Acolo, soțul Dianei Șoșoacă a ocupat funcția de șef de tură.

În anul 2020, demnitarul și-a întocmit o declarație de avere. Potrivit documentului, bărbatul nu se putea lăuda cu sume impresionante. La acea vreme, Silvestru Șoșoacă se putea mândri cu un venit anual de doar 28.000 de lei. În schimb, partenera sa avea, în anul acela, un venit de 250.000 de lei la cabinetul de avocatură.

Citește și Diana Șoșoacă a rămas fără permis de conducere. Cu ce viteză circula senatoarea, s-a luat la ceartă cu polițiștii!

Ce avere are partenerul Dianei Șoșoacă

În aceeași declarație de avere din anul 2020 se menționează că Silvestru Șoșoacă deține mai multe terenuri, case și obiecte de artă, toate lăsate moștenire de la familia sa. De asemenea, bărbatul ar avea în conturi circa 15.000 de euro.

Însă din anul 2021, Silvestru Șoșoacă a făcut o schimbare majoră pe plan personal. El s-a angajat ca secretar al cabinetului de avocatură al Dianei Șoșoacă. Bărbatul s-ar fi ocupat exclusiv de activitatea profesională de la cabinetul partenerei sale, conform declarației sale de avere din 2022 aferentă anului 2021.

Atunci, Silvestru Șoșoacă ar fi câștigat 16.651 de lei pe an. În 2022, salariul bărbatului ar fi crescut și ar fi ajuns la un venit de 18.288 pe an. În plus, soțul Dianei Șoșoacă a ocupat în ultima perioadă funcția de prim-vicepreședinte al partidului SOS România.

Citește și Incredibil cum arăta Diana Șoșoacă în tinerețe. Imagini nemaivăzute cu ea când poza provocator, cu greu o recunoști!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *