Cu ce se ocupă sora Biancăi Drăgușanu, de fapt. Puțini știu că așa își câștigă banii, imaginile o surprind la locul de muncă

Iată din ce își câștigă banii sora Biancăi Drăgușanu!

Bianca Drăgușanu este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară, iar viața ei personală a fost tot timpul în atenția publicului. Cu toate astea, putini știu că iubita lui Gabi Bădălău are o soră mai mare. Oana este o fire discretă și stă departe de lumina reflectoarelor. Însă, de curând, blondina a filmat-o chiar la locul de muncă și a urcat imaginile pe rețelele sociale. Iată cu ce se ocupă!

Din ce își câștigă banii sora Biancăi Drăgușanu

În vârstă de 41 de ani, Bianca Drăgușanu este, fără îndoială, una dintre cele mai populare vedeta din România, astfel că nici nu este de mirare că ea are o comunitate impresionantă de fani pe rețelele sociale, care o urmăresc la fiecare pas și așteaptă cu nerăbdare să vadă ce se mai petrece nou în viața ei.

Recent, blondina le-a făcut o surpriză plăcută urmăritorilor ei. Ea le-a arătat-o acestora pe sora ei. Vedeta a surprins-o pe Oana chiar în atelierul de croitorie, când lucra la o rochie. Vezi imaginile cu sora Biancăi Drăgușanu în galeria foto a acestui articol!

”Lucru manual. I-a plăcut mult. Eu îi făceam temele și ea făcea lucru manual. Ăsta e hand made. Se vede care era mai bună la școală. Eu tot timpul îi făceam temele ei. Eu eram aia deșteaptă și ea era aia care chiulea. De fapt, era chiar invers”, spune blondina râzând.

”Oana îmi făcea temele și eu eram oaia neagră a familiei, a clasei și a liceului”, recunoaște vedeta.

Oana are doi copii

Astfel, din imaginile de pe rețelele sociale, se poate observa că cele două surori au o relație foarte bună și împărtășesc aceeași pasiune pentru haine. De altfel, conform informațiilor apărute în presă, Oana ar deține un magazin de haine pe care le-ar achiziționa de la diverse depozite, dar și creații semnate de celebra ei soră.

Pe plan personal, Oana are doi copii din două mariaje diferite. Spre deosebire de sora ei, aceasta adoră liniștea și intimitatea. Este o fire discretă și își ține viața privată cât mai departe de ochii curioșilor.

Citește și “Doamne ferește, ești oribilă”: Bianca Drăgușanu, apariție șocantă la restaurant. Clienții au crezut că nu văd bine FOTO!

Bianca și Oana Drăgușanu au participat la Asia Express

Oana Drăgușanu a apărut pe micul ecran în anul 2019, când a participat la Asia Express. Nu singură, ci alături de Bianca. Însă, cele două surori nu au avut un parcurs foarte lung.

La un moment dat, Bianca Drăgușanu a decis să părăsească competiția din cauza condițiilor vitrege. ”În fiecare zi suntem mai obosiţi, mai înfometaţi, mai murdari.

Psihic nu ştiu dacă o mai duc mult, iar fizic nu mă mai ţin picioarele. Vreau să plec, nu mai vreau să demonstez nimic, vreau doar să ajung acasă sănătoasă şi să-mi ţin copilul în braţe“, a spus, la vremea aceea, Bianca Drăguşanu.

”N-am niciun motiv să suport aşa ceva, am tot ce vreau acasă. Şi plec cu business class înapoi!“, a mai precizat vedeta.

Citește și Cum se afișează Bianca Drăgușanu, după ce și-a făcut o nouă intervenție: ”Am ales să port cagulă. Sunt foarte inflamată și foarte vânătă” FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se întâmplă cu Kate Middleton și prințul William, după anunțul șocant al bolii
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *