Cu ce se ocupă sora Elenei Gheorghe. Ana Pîrvulescu, despre viața alături de un soț fotbalist, muncă și copii: „Dimineața începe la 5 și jumătate” VIDEO EXCLUSIV

Ana Gheorghe Pîrvulescu: „Nu știu ce o să se întâmple după ce o să se lase de fotbal”

Toată lumea o știe pe Elena Gheorghe, însă mai puțină pe sora mai mică, Ana. Deși nu este la fel de celebră ca artista, Ana Gheorghe are și ea publicul ei, pe site-urile de socializare, un public deloc de neglijat. Soție de fotbalist, Ana nu a ales nici să-și deschidă un salon de înfrumusețare, așa cum cele mai multe dintre iubitele sportivilor, nici să stea acasă și doar să aibă grijă de copii. Ana Pîrvulescu Gheorghe a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro cum arată viața unei mamei singure, căci Paul Pîrvulescu activează în clipa de față la un club de fotbal din Miercurea Ciuc.

Sora Elenei Gheorghe a vorbit despre viața alături de soțul ei fotbalist

Căsătoriți de mai bine de 10 ani, Ana Gheorghe și Paul Pîrvulescu s-au văzut între cantonamente, pauze, antrenamente și meciuri, fotbalistul activând în ultimii ani la diverse cluburi de prin țară. Chiar dacă nu l-a avut prin preajmă, Ana nu s-a plâns niciodată, ba din contră, a învățat cum să se organizeze, astfel încât copiii ei să nu simtă lipsa tatălui.

„Dacă dimineața începe la 5 și jumătate, acum este ora 19:00 că la ora asta a început evenimentul, mai am multe ore de aici încolo că va trebui să ajung acasă, să le fac baie copiilor, și am doi la număr, mai apoi să spunem povești că Ania doar așa adoarme în ultima perioadă și după ce doarme toată casa, mă duc și eu să-mi fac un duș, să mă pregătesc, să fac și eu o rutină de seară ca să arăt și eu ca om a doua zi, și pe la ora 12 noaptea mă pun și eu în pat. Deci nici măcar nu dorm mult. E ceva timp, dar asta doar dacă te trezești de dimineață”, ne-a povestit sora Elenei Gheorghe despre modul în care reușește să se împartă pe timpul zilei, completând că pe cât este de frumos să fie mamă, pe atât este de greu, iar asta acum, când copiii au mai crescut.

Cum își împacă cei doi copii

„Ania s-a șmecherit. Până la trei ani a dormit în pat, cu Trompi și nu comenta nimic. Plecam din cameră, ne spuneam „somn ușor” și gata. Acum lucrurile s-au schimbat. S-a mărit și simte nevoia de mai multă atenție. A început că de ce dorm cu Lucas. Și-a dat ea seama cumva, la patru ani, că maică-sa dormea cu frati-su. Acum ne împărțim. Când este Paul cumva ajungem la un moment dat și toți patru în pat, ne mai schimbăm noaptea. Dar în rest e o noapte grea pentru că o adorm pe Ania, Lucas e și el băiatul răsfățat care după ce o adorm vrea să mă duc să dorm cu el, apoi se trezește Ania pe la 3 dimineața, plânge după mine, mă întorc la ea, și după aceea vine și Lucas. Undeva spre 5 dimineața, înainte să mă trezesc, mă duc și dorm și eu singură jumătate de oră”, a mai povestit amuzată Ana Gheorghe.

„Nu știu ce o să se întâmple după ce o să se lase de fotbal”

Nu se plânge, ba din contră mărturisește că nu ar ști cum să trăiască altfel și nu își imaginează ziua în care Paul Pîrvulescu va reveni definitiv în București.

„E obișnuință deja. Nu știu ce o să se întâmple după ce o să se lase de fotbal. Atunci să vezi scandal acasă. Cu antrenoriatul e mai greu și îți spun și de ce. Atunci când ești antrenor poți să fii astăzi la o echipă și peste o lună să îți iei bagajele și să pleci. Ca și jucător rămâi undeva la 6 luni, un an. O să fie și mai greu atunci când o să se facă antrenor. Când or să plece și copiii, o să mă duc la Elena. Mă primește ea până la urmă. O să rămânem două mame singure. Nu mă întrista că sunt încă mici. Băiatul are abia 9 ani și fata 4. Lasă că mai e timp. Doar nu pleacă acum de acasă”,ne-a mai spus tânăra, completând că nu crede că va rămâne prea curând singură în casă, căci nici ea, nici soțul ei, nu iau în calcul ideea ca Lucas și Ania să studieze în străinătate, cel puțin nu când vine vorba de liceu.

„Nu prea sunt de acord cu asta să știi și nu este vorba aici de bani. Știu foarte multe persoane care și-au trimis copiii în afara țării, au făcut șapte facultăți și apoi fac haine ca mine și eu nu am făcut șapte facultăți. Deci nu despre asta este vorba. Cred că în general este vorba despre soartă și cred că educația, dincolo de toate, cântărește cel mai mult”.

Citește și: Fratele Elenei Gheorghe este un tată singur, de 5 ani. Costin Gheorghe, dezvăluiri emoționante despre superba lui fiica:„Petrecem foarte mult timp împreună” EXCLUSIV

Ana Gheorghe Pirvulescu a stiut in ce se baga atunci cand s-a maritat cu un fotbalist
Ana Gheorghe, Paul Pîrvulescu și cei doi copii ai lor

„Nu am bonă și dacă nu e școală sau grădiniță sunt eu acasă, că asta e”

Ana Gheorghe locuiește în același bloc cu sora ei, Elena Gheorghe, însă asta nu înseamnă că se poate baza foarte mult pe ajutorul surorii mai mari, nu pentru că Elena nu și-ar dori asta, ci pentru că programul artistei este mult mai aglomerat. Ba chiar se întâmplă de multe ori ca Ana să-i aibă sub supraveghere și pe Nicholas și Amelie, copiii Elenei. Astfel că sunt zile în care trebuie să renunțe la tot pentru a putea avea griă de copii.

„Foarte multă lume mă întreabă dacă nu cumva am o bonă. Nu. La mine dacă se îmbolnăvește, Doamne ferește, copilul, îmi anulez tot ce se întâmplă în ziua respectivă. Am o doamnă care mă ajută, dar doamna aceea trebuie anunțată, căci are alt job, cu câteva zile înainte, ca să știe ce program își face. Dacă se îmbolnăvește Ania, orice aș avea de făcut în lumea asta las totul și rămân cu ea. Nu am bonă și dacă nu e școală sau grădiniță sunt eu acasă, că asta e”, ne-a declarat Ana, mărturisind în același timp că are norocul însă de copii cuminți, care îi sunt de mare ajutor în multe situații.

„Lucas a devenit și el responsabil. Acum exagerez și eu. Totuși el face de la 5 ani fotbal, pleacă singur în cantonamente, pleacă la meciuri de fotbal fără mine, ajunge acasă cu cheia de gât, deschide ușa, mă așteaptă în cazul în care nu sunt, adică e destul de responsabil. Dar asta este noua generație, nu ne mai putem asemăna cu ceea ce am trăit noi absolut deloc pentru că asta e societatea în care trăim acum”.

Se relaxează în mediul online

Cu un program extrem de încărcat, Ana Pîrvulescu Gheorghe reușește să se relaxaze postând în mediul online. A început să fie activă o dată cu lansarea business-ului ei cu haine și încâlțăminte, iar ușor-ușor a reușit să-și strângă un număr impresionant de urmăritori cu care ține zilnic legătura.

„Cred că a devenit un mod de viață online-ul ăsta și cred că nu numai la mine, la majoritatea oamenilor care trăiesc în felul ăsta. Să știi că am devenit așa o super sociabilă cu cei din comunitatea mea pentru că sunt genul de om care, dacă acum sunt aici la eveniment, postez de aici, mai târziu fac alte postări, să vadă lumea ce gătesc, nu doar ce mănânc, să vadă lumea că am scăpat cofragul de o ouă pe jos că asta sunt eu, două mâini stângi. Îmi place lucrul ăsta. Mi se pare că mă și reprezintă și nu sunt stresată deloc să mă filmez, nu am nicio problemă, spun ce simt. Sunt sinceră și cred că datorită acestui fapt îi simt pe cei din comunitate foarte aproape și simt că am un public mișto, fără hateri și așa mai departe”, a mai povestit Ana Gheorghe pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *