Cu ce se ocupă sora Iulianei Beregoi la doar 15 ani: „Pe mine mă pasionează tot ce ține de artă”. Ce face Ana Beregoi atunci când copiii îi cer autografe la școală VIDEO EXCLUSIV

Ana Beregoi: ”Ador să fac tot ce este legat de artă”

Ana Beregoi are parte de o mulțime de admiratori încă de la o vârstă fragedă. Tânăra, care se află în clasa a 10-a, ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că mulți copii vin la ea chiar și atunci când se află la școală, dorindu-și să o cunoască sau să îi ceară un autograf. Totuși, sora Iulianei Beregoi este extrem de modestă și le oferă de fiecare dată o lecție de aur.

Ana Beregoi se bucură de mulți fani

De curând, Iuliana și Ana Beregoi, alături de multe alte persoane cunoscute, au lansat un film care a avut parte de mult succes. Tânăra artistă ne-a mărturisit că filmările au durat undeva la 3 săptămâni, iar echipa a fost una excepțională:

“Ne-a luat foarte mult să îl pregătim, filmările au durat undeva la 3 săptămâni. Era foarte greu de filmat dar și foarte bine, în același timp. Ne bucuram când filmam, am avut o echipă foarte mișto în spate. A fost foarte mișto și m-am bucurat foarte mult pentru că am filmat acest film, am încredere că a ieșit foarte bine. Sunt foarte fericită.”

“Mă pasionează tot ce este legat de artă”

În același timp, sora Iulianei Beregoi ne-a mărturisit că nu își dorește să se axeze doar pe muzică sau doar pe actorie. Tânăra speră să facă tot ce este legat de artă, fiind pasionată de acest domeniu:

“Sincer, pe mine mă pasionează tot ce este legat de artă, muzică, dans, actorie și așa mai departe. Nu o să mă duc doar pe actorie sau doar pe muzică, o să mă duc pe toate părțile. Ador să fac tot ce este legat de artă, ador să fac actorie, chiar și pe TikTok postez cum fac actorie. Îmi place foarte mult și m-am bucurat că am făcut parte din acest film.”

Citește și: Sora mai mică a Iulianei Beregoi îi face concurență. Ana are propriile concerte: „Eu sunt mult mai energică, ea este genul acela mai firav, îngeraș” EXCLUSIV

Cum reușește să jongleze cu școala și cariera

Ana Beregoi ne-a dezvăluit că mai există probleme dacă lipsește foarte mult de la școală pentru faptul că are numeroase proiecte. Totuși, ea încearcă să le facă pe toate și să exceleze atât la învățătură, cât și în domeniul profesional, bucurându-se că are deja o carieră:

“Nu este foarte greu. (n.r. să le facă pe toate). Tot sunt câteva probleme, spre exemplu dacă lipsesc foarte mult de la școală. Sunt probleme, vă dați seama. Încerc să le fac pe toate, școală, vlog, film, toate cele. Știu că dacă nu aș fi făcut toate acestea, dacă nu aș fi avut motivația și familia care mă susține în tot ceea ce fac, nu aș fi reușit să ajung până aici. Făceam doar școală și atât, vedeam deja viitorul după clasa a 12-a.”

Ce fac copiii la școală ca să o vadă

Ana Beregoi ne-a mărturisit că mulți copii vin la ușa clasei sale ca să o vadă. Totuși, vedeta încearcă să îi facă să înțeleagă că le oferă prietenia și nu este mai presus de nimeni, chiar dacă a reușit să se facă cunoscută în mediul online:

“Sunt copii care abia au intrat la gimnaziu, sunt foarte mulți care vin. (n.r. la ușa clasei ei) Încerc să îi fac să înțeleagă că nu trebuie să mă creadă mai presus ca ei, suntem toți egali și sunt și eu un om ca și ei, sunt prietenă cu ei orice ar fi.”

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Planta magică pe care să o pui la ferestre în luna mai. Atrage banii și...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Un psiholog le-a făcut portretul lui Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu. Dezvăluiri uluitoare: 'Un narcisist...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *