Cu ce și-a acoperit Laurențiu Reghecampf tatuajul cu numele Anamariei Prodan. Ce apare acum pe brațul antrenorului

Cu ce și-a acoperit Laurențiu Reghecampf tatuajul cu numele Anamariei Prodan. Ce apare acum pe brațul antrenorului

Laurențiu Reghecampf a declarat în repetate rânduri, de la izbucnirea scandalului cu Anamaria Prodan, că nu vrea sa mai audă de fosta lui soție, cu toate că cei doi au împreună un copil. Acum, Reghe trăiește o nouă viață alături de iubita lui, Corina Caciuc, cea care i-a dăruit un băiețel. Recent, antrenorul a luat hotărârea să își șteargă tatuajul cu numele fostei sale partenere de viață de pe mână. Iată cu ce l-a acoperit.

Cu ce și-a acoperit Laurențiu Reghecampf tatuajul cu numele Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au divorțat cu scandal, iar acum fiecare are propriul drum în viață. Tehnicianul în vârstă de 47 de ani trăiește o poveste de dragoste alături de iubita lui, cu care are și un copil, pe Liam, care recent a împlinit un anișor.

Pe când își jurau dragoste veșnică unul celuilalt, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf își tatuau numele și chipul, după caz, al celuilalt pe o zona mare a corpului, ca o mărturie a nesfârștitei iubiri dintre ei.

Doar că viața le-a dat panurile peste cap, iar din dragostea eternă pe care o strigau din toți rărunchii pe la mai toate emisiunile TV, au ajuns să nutrească sentimente de ură profundă unul față de celălalt. Iar tatuajele nu au stat mărturie a iubirii de neegalat dintre ei, ci a faptului că, în viață, niciodată nu poți fi sigur de nimic.

Așa se face că ambii au decis să își elimine desenele cu cearneală de pe piele, făcându-și altele peste. Laurențiu Reghecampf își tautase, în trecut, pe întreg antebrațul, numele fostei sale soții. Acum însă, în locul său și-a făcut apariția un fel de semn tribal, a cărui semnificație este doar de el știută, semn că antrenorul nu mai vrea să repete greșelile trecutului și să își imprime pe corpul său numele actualei iubite.

Cu ce si-a acoperit Laurentiu Reghecampf tatuajul cu numele Anamariei Prodan. Ce apare acum pe bratul antrenorului
Cu ce si-a acoperit Laurentiu Reghecampf tatuajul cu numele Anamariei Prodan. Ce apare acum pe bratul antrenorului

Citește și: Bărbatul cu care s-a afișat Anamaria Prodan după despărțirea de iubitul Flavius Nedelea. Vedeta radiază de fericire în compania lui

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Datoria lui de părinte este full-time”

Cunoscuta impresară de fotbaliști a povestit ce lecții prețioase de viață au avut de învățat copiii ei de pe urma divorțului dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan nu a ratat ocazia și a lansat un nou atac la adresa fostului ei soț, despre care spune că nu participă nici măcar financiar la creșterea copiilor.

„Bebe este foarte bine, el va pleca la M.G. Academy, secțiunea fotbal. Sper să fie așa cum am gândit-o noi, chiar dacă uite chestiile astea încă le gândesc pe termen lung, pentru că e normal când vine vorba de cariera copiilor, trebuie să mi le fac așa pe termen lung, pentru că sunt singură, nu mai e nimeni lângă mine. Nici nu mă ajută financiar sau altfel altcineva”, a declarat Anamaria Prodan.

„Copiii au rămas la mine toți trei, câteodată și Luca, tot copilul meu, dar este copilul fostului meu soț din prima căsătorie. Ei sunt copiii mei, vor rămâne toată viața.

Am încercat să le explic că au avut o lecție de învățat și ei, viața le-a predat o lecție grea, prin care băieții amândoi, și Luca și Bebeto trebuie să învețe că familia este sfântă, se respectă până la capăt, copiii se cresc nu pe bucăți sau pe ani și pentru totdeauna și datoria lui de părinte este una fără ore, este non-stop, full-time”, a mai adăugat Anamaria Prodan.

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *