Cu ce simptome s-a confruntat Adda, până a aflat ce boală are de fapt: „Am avut noroc că n-am murit!”

Afecțiunea cu care a fost diagnosticată Adda este cauzată de mușcătura de căpușă.
Cu ce simptome s-a confruntat Adda, până a aflat ce boală are de fapt: „Am avut noroc că n-am murit!

De mai bine de un an și jumătate, viața îndrăgitei cântărețe s-a schimbat la 180 de grade. După nesfârșite drumuri la medici, psihologi și chiar astrologi, dar și după o sumedenie de analize făcute, Adda a întâlnit specialistul potrivit care i-a pus diagnosticul de boala Lyme. Abia de atunci artista a primit un tratament adecvat și speranța că se va putea vindeca. Până atunci însă, simptomele asociate acestei afecțiuni erau atât de puternice încât a crezut că nu va mai avea mult de trăit.

Adda, mărturisiri copleșitoare. Cu ce simptome s-a confruntat până a aflat ce boală are

Adda a avut primele simptome ale bolii în urmă cu un an și jumătate. După ce a început să se confrunte cu ele a mers de urgență la medic, care din păcate nu i-a descoperit ce are, spunându-i că totul este doar un produs al imaginației sale.

Începând din acel moment, Adda a apelat la tot felul de specialiști și a făcut o mulțime de analize pentru a descoperi ce are. Pe toate aceste investigații a cheltuit nu mai puțin de 15.000 de euro. Banii au fost practic aruncați în vânt pentru că niciunul dintre ei nu i-a pus diagnosticul potrivit.

Mai întâi, simptomele au debutat la nivel cutatnat, apoi au început să i se umfle ganglionii și să îi amoțească tot corpul. Deși a apelat la tot felul de medici, primea de fiecare dată același răspuns, și anume că totul este doar în capul ei, mai ales că analizele nu indicau faptul că ar fi un om bolnav.

„Am avut noroc că n-am murit! La început era doar cutanat, pur şi simplu am avut o explozie, eram acasă, stăteam pe pat, şi mi-a bubuit pielea! Am făcut şi nod în gât, adică mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis, pe la gât, inghinal… eram varză! Intram în duş şi nu simţeam apa pe piele! Mi-amorţeau mâinile, picioarele, aveam furnicături… mă frigea şoldul, erupţii pe piele, şi doctorul la care am fost cu aceste simptome mi-a spus: „Doamnă, mergeţi la psiholog, ca să nu vă trimit la psihiatrie!”. Analizele mele arătau… zici că eram un om sănătos!”, a spus Adda în podcastul lui Măruță.

Adda, diagnosticată cu boala Lyme
Adda, diagnosticată cu boala Lyme

„Am fost la astrologi, la parapsihologi, în acel an jumătate am fost peste tot”

Văzând că medicina nu îi poate oferi un răspuns clar, Adda a apelat la alți specialiști din alte domenii, până când, în cele din urmă, a dat de omul potrivit care i-a pus de prima dată diagnosticul de boala Lyme.

„Am fost la astrologi, la parapsihologi, în acel an jumătate am fost peste tot pentru că ştiam că e ceva rău! Atunci am fost la un imunolog, care mi-a spus, primul, că am lyme… problema nu era că nu ştiam ce înseamnă lyme, problema e că am aflat târziu că am lyme!”, a adăugat artista, al cărei tratament a început să fie eficient.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
4.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *