Cu cine s-a iubit, de fapt, Viviana Sposub înainte de George Burcea. E o mare vedetă azi

Despărțirea a fost una cu scandal

Viviana Sposub a anunțat zilele trecute despărțirea de George Burcea, după trei ani de relație. Cu cine a fost fosta prezentatoare TV înainte de relația cu actorul? În despărțirea precedentă bruneta nu a fost la fel de blândă.

Cu ce persoană cunoscută s-a iubit Viviana Sposub înainte de relația cu George Burcea

În urmă cu mai bine de trei ani, înainte de a participat la show-ul unde l-a cunoscut pe George Burcea, Viviana Sposub a format un cuplu cu Ionuț Rusu. Tânărul este un celebru comediant. După despărțirea de acesta, Viviana a decis să povestească în ce condiții s-a produs despărțirea dintre ei.

În perioada relației cu Ionuț Rusu, Viviana a cunoscut-o pe Ruxi, cea mai bună prietenă a comendiantului. Chiar dacă lucrurile păreau foarte ok, totul s-a destrămat într-o vacanță în care au fost toți trei. Comediantul i-ar fi greșit cu ceva Vivianei, fapt ce a declanșat o ceartă între ei. Ruxi s-a poziționat de partea șatenei, fapt ce a generat o nouă ceartă. Ulterior, Viviana Sposub a decis să îi spună adio iubitului său.

„Se crease o relație foarte frumoasă între noi trei, el fiind cel mai bun prieten al lui Ruxi. Mergeam în vacante împreună, la petreceri. Eram că o gașca. Prietena cea mai buna și iubita se înțeleg atât de bine, era foarte frumos, dar până într-o vacanta când el mi-a greșit cu ceva, Ruxi mi-a luat mie apărarea și ei doi au ajuns să se certe. Ei doi s-au certat și a dat vina pe Ruxi că de ce se baga în oala noastră și în momentul ăla am rupt: Eu nu mai am ce discuta cu voi, vreau să mă retrag”, a povestit Viviana Sposub.

Viviana Sposub a anunțat recent despărțirea de George Burcea

La scurt timp după ce a apărut în presă zvonul că Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit, tânăra a publicat un mesaj pe Instagram.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor trei ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a scris Viviana Sposub pe rețelele de socializare.

Vezi și – Cum și-a făcut apariția Viviana Sposub, pe covorul negru, la evenimentul din Los Angeles. A atras toate privirile cu această ținută

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *