Cu cine s-a iubit Marius Elisei înainte de Oana Roman. De necrezut ce a ieșit la iveală abia acum: “Veți da socoteală!”

Află cine este femeia cu care s-a iubit Marius Elisei înainte de Oana Roman

Marius Elisei și Oana Roman s-au despărțit la începutul acestui an, după 10 ani de relație. Cei doi au divorțat în anul 2021, dar după câteva luni au decis să se reîmpace, însă lucrurile nu au funcționat între ei, ajungând ca fiecare să meargă pe drumul lui. Dar cu cine s-a iubit bărbatul înainte de relația cu fiica lui Petre Roman? Află răspunsul din rândurile de mai jos!

Femeia cu care s-a iubit Marius Elisei, înainte de a ajunge la altar cu Oana Roman

Timp de zece ani de zile, Marius Elisei și Oana Roman au trăit o poveste de dragoste presărată cu suișuri și coborâșuri. Cei doi s-au căsătorit în vara lui 2014 și tot în acel an a apărut pe lume fetița lor, Isabela.

Șapte ani mai târziu, însă, Marius Elisei și Oana Roman au divorțat. Cu toate astea, câteva luni mai târziu, fiica lui Petre Roman și tatăl copilului ei au revenit la sentimente mai bune și au hotărât să-și mai acorde o șansă.

Totuși, lucrurile n-au mers conform așteptărilor, iar cei doi s-au despărțit definitiv la începutul acestui an. Însă, înainte de a se căsători cu celebra influenceriță, Marius Elisei a iubit o altă femeie.

Cum se numește fosta iubită a lui Marius Elisei

Fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei se numește Florentina Gheorghe. Aceasta a intrat în atenția presei recent, după ce a afirmat că fiica lui Petre Roman i-a fost amantă ceva timp lui Marius Elisei. Ea a spus că relația fostului ei iubit cu Oana Roman nu a debutat când relația lor se terminase.

”Noi nu ne-am mai văzut încă din 2013, iar el a evitat să mai păstreze legătura cu mine. Probabil a făcut-o să-și salveze căsnicia, dar se pare că nu prea a realizat. Am simțit dintotdeauna că nu va fi de durată (…) El (nr Marius Elisei) mi-a scris în iunie anul 2016, pe Facebook, dar după aceea ma blocat iar.

L-am cunoscut la 19 ani, am fost împreună câteva luni, m-a părăsit pentru un an, adică la 20 de ani m-a căutat iarăşi. Iar după 8 luni ne-am mutat împreună. Şi aşa a fost. Nu este adevărat nici că relaţia lui cu Oana Roman a început la ceva timp după despărţirea noastră”, a declarat Florentina Gheorghe, conform cancan.ro.

Citește și În ce a ales Oana Roman să își investească banii: „Nu mai investesc de mult în haine scumpe sau alte fițe”!

Cum a reacționat Oana Roman la auzul acestor declarații?

În urma informațiilor apărute în presă, Oana Roman a avut o primă reacție. Vedeta a negat cu vehemență faptul că s-ar fi iubit cu Marius Elisei în timp ce acesta era într-o altă relație.

 ”Ce spuneam eu aseară? Facem orice ca să ne folosim de numele meu. Citesc azi dimineață această mizerie ordinară și de ultimă speță de titlu mincinos și degradant pentru cei care l-au scris. Vă treziți în 2023 să scrieți despre ceva ce s-a întâmplat în 2013? Despre o căsnicie care între timp nu mai există, dar există un copil care știe să citească.

Că scrieți despre mine că sunt grasă și urâtă, e ok. Că publicați mizerii pe care le spun alții despre mine, e ok. Că scrieți numai minciuni despre alții, e treaba voastră. Dar când puneți la îndoială moralitatea mea ca om și femeie nu se poate trece cu vederea. Pentru asta trebuie să dați socoteală și veți da socoteală.”, a precizat Oana Roman în mediul online.

”Acum eu pot să înțeleg că cineva vrea să apară prin ziare și să se victimizeze chiar și după 10 ani. E trist pentru o femeie să aibă încă resentimente și frustrări chiar și după 10 ani. Pot înțelege asta, dar titlul care mă cataloghează drept amantă, un titlu fără echivoc, deci nu scrie că: se pare că, ci prezintă lucrurile ca și cum sigur lucrurile stau așa, ei bine, pentru acest titlu va trebui să dați socoteală.

Acum Dumnezeu mi-e martor că în relația mea cu Marius eu nu am fost nici măcar o fracțiune de secundă amantă. Nu stau să explic ce și cum și nu mă justific pentru că nu contează decât ce știu eu și el în fața lui Dumnezeu. Știu cum a fost și ce comentează alții nu contează. Dar am un copil care citește și înțelege și minciuna și denigrarea mea ca om și atingerea moralei mele ca femeie, asta nu se trece cu vederea și pentru asta veți plăti, javrelor!”, a mai adăugat vedeta.

Citește și Oana Roman, mai îndrăzneață ca niciodată. S-a filmat complet goală, imaginile fac furori!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *