Cu cine și-ar dori Roxana Nemeș să participe la America Express: “I-am propus la un moment dat”. Dezvăluiri incredibile despre Survivor VIDEO EXCLUSIV

De ce nu este posibil acest lucru

Roxana Nemeș a participat la Survivor România și “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, însă nu s-ar vedea întorcându-se în jungla din Dominicană, chiar dacă a demonstrat că poate să treacă peste orice provocare. Totuși, ea nu ar refuza să meargă la America Express, existând chiar și un om pe care l-ar vedea alături de ea în emisiune. De asemenea, mai există cineva în familia ei care și-ar dori să treacă printr-o competiție.

Roxana Nemeș, despre emisiunile în care a participat

Frumoasa Roxana Nemeș a făcut furori la Survivor România, dar și în competiția “Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Totuși, în momentul în care vedeta s-a întors în junglă, aceasta și-a dat seama că nu o să mai repete experiențele, căci nu își mai dorește să fie privată de libertate și confort:

“Mi-a ajuns. Le-am făcut pe toate. Când am ajuns la “Sunt celebru”, am zis: “Doamne, ce mi-a trebuit? Ce caut aici?”. Îmi doream să ajung acolo, mi-a fost dor. Am calculat cât mai e din emisiune, mai era o lună și am zis: “Nu am cum să stau mai mult. Sigur nu o să stau 6 luni sau 3 luni sau nu știu cât!”. Am zis că îmi este chiar dor să merg în jungla în care am mai fost. Cum am ajuns acolo și am fost privată de libertate, nu aveam cafea, nu aveam telefon, mă uitam în gol și spuneam: “Ce mi-a trebuit iar?”. Dacă vrei, se poate. Prima oară la Survivor a fost extraordinar. Nu știu dacă aș repeta, dar mi-a plăcut extraordinar de mult, am iubit experiența, am rămas cu amintiri frumoase. Dar nu mă mai văd. Nu este vorba că nu pot, ci nu mai vreau. Sunt Berbec, urăsc să fiu privată de libertate. Nu este vorba că nu pot să stau fără cafea sau fără telefon. Pot dacă vreau, dar nu mai vreau să mă chinui.”

Nu ar refuza să meargă la America Express

Roxana Nemeș, pe care am întâlnit-o la deschiderea unui salon de frumusețe, preferă să nu refuze o eventuală participare la America Express, fiind descurcăreață și bazându-se pe forțele sale. Totuși, ea a punctat că nu o să se mai întoarcă în junglă:

“Este puțin mai ușor din câte am înțeles, este vorba de cum te descurci. (n.r. la America Express) Poți să te descurci să iei un telefon, să mănânci, să faci un duș. Eu sunt descurcăreață. Nu zic nu pentru că nu se știe, dar să merg în junglă fără nimic, nu, nu cred.”

Ce i-a spus soțul când s-a întors de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Deși Călin Hagima îi este aproape în fiecare moment, bărbatul i-a oferit o replică amuzantă artistei după ce s-a întors de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Soțul vedetei i-a transmis că speră că aceasta să fie ultima experiență de acest gen:

“Nu mi-a zis. Repet, el este într-un domeniu care se aseamănă cu al meu, cumva, mă înțelege. Contează mult acest lucru. Dacă lucra la bancă, nu am nimic împotrivă, apreciez toți oamenii care muncesc, dar dacă avea un job normal, la care mergi dimineața și te întorci seara în fiecare zi, nu ar fi înțeles. E mai greu, repet. Cumva, m-a înțeles și a știut cât contează pentru mine treaba aceasta. Da, a doua oară m-a întrebat: “Iar vrei?”. Când m-am întors de la “Sunt celebru” a fost pentru prima oară, după 8 ani în care mi-a zis: “Gata, da? Până aici! Deci, gata, da? A fost ultima, nu?”. A fost prima oară când l-am auzit.”

Cu cine își dorește să meargă la America Express

De asemenea, Roxana Nemeș și-ar dori să meargă la America Express alături de soțul ei, însă a punctat că fanii ei nu o să îl vadă la televizor vreodată. Astfel, ea ar putea să facă echipă cu tatăl său, care își dorește să se înscrie și la Survivor România:

“I-am propus la un moment dat. (n.r. să meargă la America Express cu soțul ei) Mi-aș dori. Este genul de om și mai descurcăreț ca mine. Doi oameni descurcăreți ar face senzație. Dar nu o să îl vezi niciodată la televizor. Asta nu o să mi se îndeplinească, poate o să merg cu tata. Tata se roagă de mine: “Oriunde te mai duci, ia-mă și pe mine!”. Tata e excepțional, nu ai cum să nu îl iubești. Mă roagă: “Oriunde mai mergi, mă iei cu tine!”. Vrea să se înscrie la Survivor. Nu am cum să îl refuz, nu se poate.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *