Culorile care îți aduc o stare de bine și energie pozitivă în casă

Culorile care îți aduc o stare de bine și energie pozitivă în casă și care au o influență bună asupra stării noastre de spirit
Culorile care îți aduc o stare de bine și energie pozitivă în casă

Pentru mulți, culorile nu au niciun efect asupra oranismului sau nu înseamnă mai nimic, atunci când vorbiim de starea pe care ți-o pot oferi acestea. Fie că purtăm o haină de o anumită culoare sau pur și simplu ne amenajăm camera sau biroul cu nuanța preferată, ea poate face minuni asupta starii noastre de spirit. Sigur că nu vorbim de absolut toate culorile, ci doar de câteva dintre ele, care au o influență bună asupra stării voastre. Culori care îți aduc o stare de bine, prosperitate și energie pozitivă în casă

Culorile care îți aduc o stare de bine, prosperitate și energie pozitivă în casă

Atunci când vine vorba de amenajarea locuinței, oamenii au început să țină cont de culorile pe care le aleg pentru încăpere. De la pereți la mobilă, până la obiecte decorative. Nu este este deloc greu, însă, trebuie să știi care sunt, de fapt, culorile care îți aduc o stare de bine, prosperitate și energie pozitivă în casă.

Se spune că, ceea ce vedem ca și culoare este reflexia unor valuri de energie și nimic altceva. Culorile ne pot aduce energie bună, ne poate determina să fim mai optimiști. Practic, culorile aduc viață. Astfel că, pentru a lua o alegere bună în privința amenajării locuinței, vă invităm să aflați care sunt culorile potrivite, care au un impact profund asupra emoțiilor noastre. Sfatul nostru este să aveți grijă cum puteți atrage valuri de energie pozitivă.

Culorile care îți aduc o stare de bine și energie pozitivă în casă și care au o influență bună asupra stării noastre de spirit

Iată mai jos cele mai indicate variante de culori care nu trebuie să vă lipsească din casă:

Culorile care îţi aduc o stare bine, impact uriaş asupra psihicului

Violetul

Este perfect pentru o camera în care îți place să meditezi. Este asociată cu bogăția, deci poate aduce prosperitatea în casa ta, potrivit Feng Shui.

Oranjul

Portocaliul trebuie utilizat cu moderație, pentru a nu deranja la ochi. Unii ar spune că este o culoare obositoare, însă, realitatea este alta. Folosită în locuința ta, aduce poftă de viață și multă căldură. Sfatul este să alegeți o nuanță pastelată sau chiar corai ori piersic, pentru locuința voastră.

Magenta sau purpuriul închis, una dintre culorile care îţi aduc o stare de bine imediat

Această nuanță se formează din violet și roșu și este asociată cu magia care se poate întâmpla în creierul nostrum. Îți da o stare bună și o energie pozitivă. De altfel, este o culoare extrem de apreciată și folosită de cele mai multe ori în saloanele de relaxare.

Galbenul

Potrivit Feng Shui-ului tradițional, galbenul este culoarea care se potrivește mai bine pentru podea și nu pentru pereți, pentru că poate obosi ochii. Chiar și așa, sunt multe persoane care nu au o problem în a avea pereții vopsiți în galben. De asemenea, puteți apela și la obiecte decorative, de  această culoare, pentru a vă crea mediul perfect în locuință.

Verdele

Omul de știință Robert Ulrich a dovedit științfic că atunci când privesc peisaje verzi, care conțin frunze sau coroane verzi ale copacilor, pacienții prezintă o rată de vindecare mai rapidă a diferitor boli. De aceea, verdele este una dintre cele mai apreciate culori. În locuință își va da o stare de bine și energie pozitivă.

Albastrul

Este o culoare cu care trebuie să te înconjori atunci când ai nevoie de rezolvarea problemelor. Această culoare ajută la anxietate. Reprezintă elemental apei și poate stimula stima de sine. Se spune că dacă ești la dietă și privești cerul albastru, îți stopezi apetitul.

 Roșul

Este culoarea asociată focului. Astfel că, stârnește rapid schimbarea în organismul tăul. Este o culoare magnetică și puternică.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
4 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *