Culorile în care trebuie să-ți amenajezi biroul pentru a atrage banii și succesul. Trucuri Feng Shui pentru prosperitate

Vopsirea biroului tău în aceste culori te va ajuta să aduci prosperitate, energie bună și bani
Culorile în care trebuie să-ți amenajezi biroul pentru a atrage banii și succesul. Trucuri Feng Shui pentru prosperitate

Alegerea modului de vopsire a biroului nu este o sarcină ușoară și chiar dacă acea nuanță de maro îți atrage atenția, trebuie să știi că, potrivit Feng Shui, există anumite culori care ar fi bine să fie prioritare în lista de renovare, deoarece atrag energia bună, succesul și banii. În plus, folosirea tonurilor potrivite va ajuta la promovarea concentrării și a unei munci liniștite. Ar putea fi roșu? Ar putea fi galben? Iată mai jos care sunt culorile în care trebuie să-ți amenajezi biroul pentru a atrage banii și succesul.

Culorile în care trebuie să-ți amenajezi biroul pentru a atrage banii și succesul

Albastru. Conform Feng Shui, albastrul este o culoare ideală pentru a picta biroul, deoarece creează o atmosferă de calm și concentrare. Este un ton puternic și este bine să îl folosești în mod corespunzător. Îl poți intercala cu alb sau cu alte nuanțe de albastru pentru a-l face să pară echilibrat din punct de vedere vizual. Un loc de muncă cu aceste caracteristici este favorabil unei bune energii de muncă.

Alb. Albul atrage prosperitatea și folosirea lui în biroul tău va fi un mare succes. Fie că vopsești toți pereții în acest fel, fie că decizi să adaugi o altă culoare, atâta timp cât albul este culoarea predominantă, poți avea abundență în acel loc. Din punct de vedere vizual, te va ajuta să ai o iluminare mai bună, iar munca ta va fi mai eficientă.

Verde. Feng Shui consideră, de asemenea, că verdele este una dintre culorile potrivite pentru a fi afișate pe pereți, pe tavane sau pe obiectele din birou, deoarece reprezintă împuternicire și atrage bani. De asemenea, activează sănătatea și forța. Dacă intenționezi să creezi noi proiecte și să te perfecționezi, acest ton este cel mai bun.

Vopsirea biroului tău în aceste culori te va ajuta să aduci prosperitate, energie bună și bani în viața ta, scrie panoramaweb.com. Știi deja ce nuanță să folosești?

Ce obiecte nu e bine să ții în casă, potrivit regulilor Feng Shui

Pentru a păstra o energie pozitivă în jurul tău, este bine să nu ai aproape obiecte care absorb energia. Astfel, dacă ai o poză a unui loc în care s-a produs o situație neplăcută sau mediul înconjurător a fost rău din punct de vedere energetic, oriunde ai pune acea imagine, locul va fi încărcat cu acele vibrații. Din acest motiv, Feng Shui recomandă să nu păstrezi acasă acele obiecte care au aparținut generațiilor trecute. Totuși, când ești atașată emoțional de anumite obiecte, poți încerca o curățare energetică.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *