Culorile pe care să nu le porți la un interviu de angajare. Îți poartă ghinion, nu mulți știu

Alegerea greșită te poate costa scump
Culorile pe care să nu le porți la un interviu de angajare. Îți poartă ghinion, nu mulți știu

Când te pregătești pentru un interviu de angajare, există o serie de culori care îl atenționează pe angajator că cel mai bine nu te-ar angaja. Ai grijă cum și mai ales culorile pe care alegi să le îmbraci într-o astfel de ocazie. Poate fi șansa ta să demonstrezi de ce ești capabil pe plan profesional, așa că sigur nu ai vrea ca o alegere nepotrivită a hainelor să îți distrugă interviul. Ai mai jos un ghid după care să te orientezi spre alegerea unei culori potrivite.

Ce culori să nu porți la un interviu de angajare

Să îți pregătești C.V.ul este la fel de important ca felul în care te îmbraci. Este, de asemeena, foarte important să ținem cont de toate sfaturile posibile pentru a obține jobul mult dorit. În cazul în care eșuăm din motive ce nu țin de noi, măcar știm că am făcut tot ce ne-a stat în putință. Așadar, dacă ai un interviu de angajare în curând, acestea sunt culorile pe care nu ar trebui să le porți niciodată într-o astfel de ocazie.

CareerBuilder este portalul specializat de căutare de locuri de muncă care a găsit cheile succesului în ceea ce privește culorile. Felul în care ne îmbrăcăm este foarte important atunci când vine vorba de găsirea unui loc de muncă, oricât de banal ni s-ar părea.

Culorile precum negru, albastru sau gri sunt cele care au avut cel mai mare succes. Cei care le-au purtat la interviu au luat postul fără greutăți. Deși este adevărat că nu este doar culoarea, ci și stilul, machiajul și prezentarea, per total. Desigur, nu putem ignora felul în care tu ca doritor de a te angaja vorbești cu viitorul angajator.

Cum să te îmbraci, de fapt, la un interviu de angajare

Niște blugi și o cămașă de culoare neutră pot fi alegerea potrivită pentru reușita la un interviu. Nu îmbrăca niciodată tonuri foarte strălucitoare. Cea mai rea variantă este portocaliu, urmat de galben și roșu. Deși în Orient aceste culori atrag noroc și prosperitate, în Occident nu sunt aliate bune pentru succesul profesional.

Poți avea succes dacă adaptezi hainele la interviu. Ai grijă să nu alegi haine în culori potrivite, dar prea formale ori mai rău, prea indecente. La fel de important este să-ți accesorizezi ținuta potrivit. Și machiajul trebuie ales cu grijă, nici prea șters, dar nici prea strident, în cazul doamnelor și domnișoarelor. În orice interviu, C.V.ul, pregătirea emoțională și estetică sunt esențiale.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *