Cum a aflat Mălina Avasiloaie că este însărcinată: „Nu am crezut că Dumnezeu ne dă după prima”. Nicole Cherry va fi nașă de botez și de nuntă

Mălina a primit deja lucrușoare pentru copil: ”Nicole Cherry mi-a dat saci de hăinuțe cu etichetă”
Cum a aflat Mălina Avasiloaie că este însărcinată: „Nu am crezut că Dumnezeu ne dă după prima”. Nicole Cherry va fi nașă de botez și de nuntă

La scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie, cântăreața Mălina Avasiloaie și partenerul ei de viață, Alin, au hotărât să facă pasul cel mare și să mărească familia. Cei doi nu s-au gândit nici măcar o secundă că planul le va reuși din prima și că artista va rămâne însărcinată. Ei au povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, cum au primit vestea că în viața lor va apărea un bebeluș.

Despre petrecerea de anul viitor: ”Ne-am gândit la varianta de „nuntez”, că așa se zice mai nou”

Mălina Avasiloaiei face parte din tânăra generație de artiste din România, formându-se ca artist sub îndrumarea lui Damian Drăghici, iar în curând din tânăra generație de mămică. A fost cerută în căsătorie după nici cinci luni de relație, iar la scurt timp a aflat că va deveni mămică. Deși mai are două luni până să devină mamă, Mălina pare că este într-o formă de invidiat, extrem de activă. Pe ea și soțul ei i-am întâlnit la inaugurarea unui nou local pentru organizat evenimente, la rândul lor fiind în căutarea unui spațiu pentru a celebra nunta și botezul micuțului.

 „Mă simt mai bine ca niciodată. Perioada asta de gravidenie, să-i zic așa, n-am simțit-o absolut deloc. Mă consider o mămică norocoasă și încerc să profit măcar acum pe ultima sută de metri, să mai ies și eu în lume, la evenimente. Suntem în căutarea unei locații pentru nuntă, pentru că, la anul, în vară, am programat nunta. Ne-am gândit la varianta de „nuntez”, că așa se zice mai nou, pentru că ar fi intervalul de timp relativ scurt între botez și nuntă și am zis că decât să ne stresăm de două ori și chemăm lumea de două ori la București, mai bine facem așa. Majoritatea invitaților or să fie din Băcău și din Hunedoara, eu fiind din Bacău și Alin (n.r. soțul artistei) din Hunedoara e mai greu de adus de două ori”, ne-a povestit Mălina, completată de soțul ei, Alin Gabor.

Mălina Avasiloaie și soțul ei

„Avem invitați și din Timișoara, unde am făcut facultatea, din străinătate, avem o grămadă de prieteni. E foarte greu să organizezi două evenimente de anvergura asta, să-i aduci pe toți, să-i strângi pe toți, să-i cazezi pe toți. Deci vom face un eveniment dublu, cu toate că o să treacă puțin timp de la partea de bebe, dar ne gândeam să facem partea religioasă măcar după ce naște Mălina”.

Cei doi sunt conștienți de faptul că anul viitor fiul lor va fi un pic cam mare pentru a fi botezat, așa că vor face o ceremonie la scurt timp după venirea lui pe lume.

„Vrem bebelușul să-l botezăm în biserică după o lună-două, iar apoi petrecerea să fie la anul când o să fie și el un pic mai măricel, numai bine, dansăm împreună”, ne-a mai declarat artista.

N-avem niciun fel de superstiții și ne dorim să crească bebe la fel, fără să-i inducem anumite frici, anumite concepții din bătrâni”

Cei doi nu au ales localul, însă au ales deja nașii. Dar fiind faptul că Nicole Cherry s-a căsătorit de curând aceasta poate fi și nașa de cununie a celor doi, nu doar de botez, așa cum vorbiseră de la începutul sarcinii.

„Deocamdată nu am cumpărat nimic pentru bebe, dar nu din cauza unei superstiții, ci pentru că am primit foarte multe lucruri. Nicole Cherry care este nașa noastră și nașa copilului ne-a zis să nu ne apucăm să luăm nimic că prima dată ne dă ea ce are de la Anastasia. Mi-a dat saci de hăinuțe cu etichetă. La fel niște colege de-ale lui Alin de la clinică, el este medic stomatolog, mi-au dat o piesă de mobilier pe care putem să-l schimbăm. Zici că suntem ajutoare, am primit de la toată lumea. N-avem niciun fel de superstiții și ne dorim să crească bebe la fel, fără să-i inducem anumite frici, anumite concepții din bătrâni. Dacă îl ai cu tine pe Dumnezeu nu cred că ți se poate întâmpla nimic”, ne-a mai povestit Mălina Avasiloaie.

Mălina Avasiloaie

Soțul Mălinei: „I-am trimis prin curier un test de sarcină”

Chiar dacă Mălina poartă sarcina și, fizic, este mult mai implicată în acest proces, mult mai emoționat și nerăbdător este soțul ei, Alin. De altfel acesta a presimțit că va deveni tătic înainte ca totul să fie oficial și a făcut tot posibilul să-și confirme teoriile.

„Eram la un master în Dubai. Eu presimțeam ceva și îi spuneam încontinuu să facă un test. Întârziase un pic și perioada și tot insistam să facă un test. Era agitată și nu voia să facă. I-am trimis prin curier un test de sarcină, pentru că eu eram în Dubai la un curs de stomatologie, și i-am zis să mă sune după.

Mi-a dat mesaj că e însărcinată chiar când eram la curs. Efectiv nu am mai putut. Am simțit o adrenalină în tot corpul și mi s-a pus un nod în gât, a trebuit să ies din curs, m-am pus jos că nu mai înțelegeam nimic din ce se întâmplă. Mi-a venit să vărs de la adrenalină. Eram super fericit. Am început petrecerea încă din avion, pe drumul spre casă. Am ajuns bine dispus”, a povestit Alin Gabor despre momentul în care viața i s-a schimbat complet.

De cealaltă parte, artista era ceva mai relaxată deoarece nu se gândea nicio clipă că va fi printre acele femei norocoase și va rămâne însărcinată încă de la prima încercare.

„Eu stăteam liniștită pentru că nu am crezut că ni se întâmplă minunea. Când a ajuns Alin acasă era cel mai fericit tată, deja se vedea cu copilul în brațe. A fost un moment unic și copleșitor. Ne-am dorit lucrul acesta, dar am lăsat-o la voia lui Dumnezeu. Nu am crezut că Dumnezeu ne dă după prima încercare totul pe tavă, nu am crezut că merităm asta din prima și a venit ca o completare în viața noastră. Chiar dacă nu avem ani de relație în spate, e o perioadă frumoasă. Noi acum trăim totul atât de intens încât pot să zic că e o iubire ca-n filme”, a completat amuzată și Mălina.

Nicole Cherry va fi nașa de botez a copilului Mălinei

Mălina este în luna a șaptea de sarcină, dar nu a avut pofte de graviduță

Mălina nu doar că poate sta pe tocuri înalte în luna a șaptea de sarcină, dar până acum nici nu a simțit că este însărcinată. Nu a avut pofte alimentare, nici măcar de genul acelora materiale.

„Surprinzător, nu. Chiar sunt uimit că e o femeie care are grijă de ea, se îmbracă super mișto, dar nu caută neapărat genul acela de haine scumpe sau „pofte” de genul.

Dar ea nu a avut pofte de niciun fel. Chiar a fost o sarcină super liniștită. Eu am fost un pic speriat la început, cred că oricine ar fi în ipostaza primului copil și nu știe cu ce se mănâncă toată treaba asta. Am fost un pic speriat, îngrijorat, să îi fie bine, să nu îi fie rău, să nu aibă grețuri”, ne-a povestit Alin, întrerupt de soția lui care a mărturisit că parcă mai „însărcinat” era partenerul ei de viață decât ea.

„Mai mult îmi inducea el ideea de poftă. Cel puțin în primul trimestru de sarcină mi-a cumpărat un dulap de dulciuri, făcea stocul săptămânal, dar eu nu mă atingeam de el. Pe toate le-a mâncat el. Iar celelalte „pofte”, materiale, chiar nu le-am experiementat deloc. Ultima dată când am fost la shopping în Londra, chiar se ruga el de mine să-mi iau una alta.

Nu merită acum să investesc în garderoba mea pentru că măsurile mele evolueazăm de la o zi la alta, burtica îmi crește, și aș investi în niște lucruri pe care le-aș purta o săptămână, iar apoi le-aș ține într-un dulap sau le-aș dona cuiva”.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *