Cum a aflat Shakira că Pique o înșală. Detaliul banal care l-a dat de gol

Artista a „mirosit” imediat că a fost o altă femeie în casă

Scris de: Daoud Andra

18 Jan. 2023

Cum a aflat Shakira că Pique o înșală. Detaliul banal care l-a dat de gol

A trecut mai bine de jumătate de an de când Shakira și Pique s-au despărțit, însă ies la iveală în continuare detalii despre motivele care au dus la ruptura dintre ei. Shakira le-a „dedicat” recent o melodie fotbalistului și actualei lui iubite, cu care se spune că a înșelat-o pe ea. Cum a aflat Shakira că Pique o înșală și că și-a adus amanta în casă.

Cum a aflat Shakira că Pique o înșală

Relația dintre Shakira și Pique s-a terminat la jumătatea anului trecut, iar infidelitatea fotbalistului se pare că a fost motivul principal. Faptul că Pique ar fi înșelat-o sistematic a determinat-o pe artistă să pună punct relației de 12 ani pe care o avea cu starul Barcelonei. La scurt timp, fotbalistul s-a mutat împreună cu noua lui iubită, Clara Chia, cu care se spune că ar fi înșelat-o pe Shakira.

Artista columbiană susține că fotbalistul aducea femei acasă în lipsa ei, iar un anumit detaliu l-a dat de gol. Shakira a povestit pentru presa catalană cum și-a dat seama că Pique o înșală. Artista a fost plecată mai mult timp din țară, la concerte, iar când a revenit acasă a observat că cineva mâncase din borcanul cu gem de căpșune din frigider.

Citește și: Câți bani a câștigat Shakira, după ultima piesă în care îl face praf pe Pique. Suma fabuloasă strânsă în doar câteva zile

Al șaselea simț a făcut-o să se gândească imediat la o femeie, cu atât mai mult cu cât știa că Pique nu se atinge de acest tip de gem. După ce a pus cap la cap mai multe detalii, artista s-a prins că fotbalistul a adus femei în casa lor, în lipsa ei.

De ce a lasat-o Pique pe Shakira de fapt
Gerard Pique și Clara Chia, noua lui iubită

„Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo”

Shakira nu l-a iertat pe Pique pentru că a făcut-o să sufere și l-a atacat prin muzică. Artista a lansat recent melodia „Pa’ tipos como tu”, în care îi spune tot ce are pe suflet fostului ei iubit, în mod public. Shakira afirmă că ea face cât două femei de 22 de ani, făcând aluzie la vârsta Clarei Chia, noua iubită a lui Pique.

Cântăreața spune că fostul ei iubit a schimbat „un Ferrari pe un Twingo” și „un Rolex pe un Casio”. La scurt timp după apariția melodie, Pique i-a dat replica și chiar a venit la antrenamente cu un Renault Twingo, semn că nu s-a simțit ofensat de versurile Shakirei și că are simțul umorului. De altfel, fotbalistul a spus că îi place brand-ul de ceasuri Casio și chiar are un model pe care îl poartă de mulți ani.

Artista i-a mai reproșat starului Barcelonei că a lăsat-o vecină cu soacra și cu datorii la Fisc. Părinții lui Pique locuiesc la câteva case de Shakira, iar statul spaniol o anchetează de ceva vreme pe cântăreață pentru că nu și-ar fi plătit impozitele la timp.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
4.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *