Cum a ajuns Dana Săvuică un model de succes: „Eram o tocilară extrem de timidă și complexată” VIDEO EXCLUSIV

Dana Săvuică: „După Revoluție am intrat și eu în lumea aceasta a modellingului printr-o întâmplare”
Cum a ajuns Dana Săvuică un model de succes: „Eram o tocilară extrem de timidă și complexată” VIDEO EXCLUSIV

Dana Săvuică a dezvăluit, în cadrul ediției cu numărul 61 a emisiunii Ego Life, cum a reușit să ajungă un model de succes într-o perioadă în care cu greu puteai pătrunde în această lume. Întâmplarea a făcut ca ea să aibă nevoie de bani de buzunar în studenție, astfel că a profitat de frumusețea ei și a făcut o carieră din asta.

Cum a ajuns Dana Săvuică un model de succes

În ediția cu numărul 61 a emisiunii Ego Life, Dana Săvuică le-a avut ca invitate pe Laura Stone, fostă Miss România 1988, top model internațional, impresar artistic, jurat SANREMO, și Raluca Andrei, manechin și organizatoar al concursurilor de Miss și Mister Junior și Teenager România.

În cadrul discuției cu Laura Stone, Dana Săvuică a mărturisit cum a ajuns să fie un model de succes în România. Ea a povestit că a intrat în acest domeniu din pură întâmplare, având nevoie de bani în perioada studenției. Fiind o persoană extrem de timidă, axată mai mult pe studiu, Dana Săvuică nu a dat prea mare importanță, la început, acestui job. Dar, în cele din urmă, a reușit să își creeze o carieră impresionantă în lumea modellingului. Bineînțeles, calitățile fizice ale prezentatoarei au avut un rol determinant în cariera sa.

„După Revoluție am intrat și eu în lumea aceasta a modellingului printr-o întâmplare. Eram studentă și voiam să câșting niște bani de buzunar, pentru că asta m-a motivat pe mine. Eram o fată extrem de complexată și de timidă, o tocilară. Mergeam la școală și abia în al doilea an de facultate a fost prima oară când am îndrăznit să chiulesc de la ultima oră.

În momentul în care am intrat în această lume am avut contact de două ori cu genul acesta de concursuri. Unul a fost Miss București, unde a câștigat Bianca Brad și un Miss România.”, a mărturisit Dana Săvuică în cadrul ediției din această seară a emisiunii Ego Life.

Dana Săvuică, decizie radicală. De ce a ales să își micșoreze bustul

Nu de puține ori, Dana Săvuică a mărturisit că s-a simțit complexată de-a lungul anilor de bustul său generos. De curând, ea a ales să meargă în cabinetul medicului estetician pentru o intervenție de reducție și lifting mamar.

Dana Săvuică a dezvăluit recent că odată cu menopauza, această problemă a devenit tot mai apăsătoare, astfel că vedeta a recurs la operație în primul rând pentru sănătatea sa.

„Mi-am dorit să fac lucrul acesta de foarte mult timp. L-am vizualizat, mi l-am imaginat. Acum, că s-a întâmplat, nu pot decât să mă bucur. Este exact ce mi-am dorit. Este vorba de un lifting și o reducție a sânilor, fără implanturi. Practic, sânii mei sunt tot acolo, dar repoziționați, cum erau așa când aveam 20 de ani. Da, mai mici cu 20%. Este exact mărimea cu care au crescut când am intrat la menopauză.

Practic, sânul este cel pe care îl aveam la 20-30 de ani. De la 35, 40 și la 47, când am intrat la menopauză, a fost ca un fel de explozie în zona de sâni, burtă, talie și spate. S-a depus un țesut adipos în această zonă și m-am încărcat foarte mult. Atunci, a trebuit să fac acest lucru pentru sănătatea mea, în primul rând, ca să mă simt mai ușoară, să stau dreaptă. Mă cocoșasem, nu mai puteam să dorm pe burtă, aveam dureri cervicale, dureri de cap, aveam insomnii”, a povestit Dana Săvuică într-un interviu petru publicația noastră.

Laura Stone, Raluca Andrei și Dana Săvuică dezbat cele mai interesante subiecte despre modelling în ediția a 61-a a emisiunii Ego Life, care se difuzează în fiecare luni, de la ora 21:00, pe www.ego.ro, Facebook Ego.ro dar și canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *