Cum a ajuns Emily Burghelea la Vorbește lumea. Ce sfaturi i-au dat Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu EXCLUSIV

Emily Burghelea își duce fiica la o grădiniță Montessori. Cum au fost primele zile pentru Amedea
Cum a ajuns Emily Burghelea la Vorbește lumea. Ce sfaturi i-au dat Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu EXCLUSIV

Emily Burghelea îi încântă pe români în fiecare dimineață, de luni până vineri, la Vorbește lumea, alături de Majda Aboulumosha și Cosmina Păsărin. Îndrăgita mămică ne-a povestit, în exclusivitate pentru Ego.ro, cum a primit această oportunitate în viața ei și cum a aflat că o să prezinte emisiunea. De asemenea, ea și-a dus micuța la o creșă Montessori, fiind extrem de mulțumită de alegerea făcută pentru Amedea.

Emily Burghelea: “Nu am știut nimic concret până aproape să ajung în ultima rundă de casting-uri”

Emily Burghelea ne-a explicat că nu a știut că o să prezinte Vorbește lumea în această vară până când nu a ajuns în ultima etapă de casting-uri. Până în acel moment, totul a fost secret:

“Am primit un telefon și mi s-a spus că ar vrea să avem o discuție, poate facem ceva împreună. Nu știam nimic sigur și nu am știut nimic concret până aproape să ajung în ultima rundă de casting-uri. Acolo mi s-a spus exact despre ce este vorba în proporție de 100%, până atunci lucrurile erau secrete, nu se știa ce se întâmplă.”

Îl îndrăgește pe Shurubel

Mai mult, Emily Burghelea a punctat că îl îndrăgește pe Shurubel, ținând cont că acesta are o personalitate spumoasă și este foarte glumeț. Blondina a explicat că echipa de la Vorbește lumea este veselă și speră să le transmită și celor de acasă energia bună din platou:

“Shurubel, îmi place de Shurubel. De fiecare dată face glume super bune. Când am mai venit cu „Iubitul lui Emily” (îi spune după numele contului pe care acesta îl are pe Instagram) pe aici, de fiecare dată rămâneam să vorbim și râdeam. E foarte tare Shurubel. Și Bogdan, de asemenea, m-am înțeles bine și cu el. Sunt amândoi super băieți și Adela, la fel. S-au cernut oamenii aici. Toți mi se pare că sunt scoși din rai. Am pus acum un story, am filmat puțin ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Toți sunt fericiți, se vede pe fața lor. Este o energie bună aici, sper să reușim să o transmitem și celor de acasă.”

Noua echipă de la Vorbește lumea
Noua echipă de la Vorbește lumea

Ce sfaturi a primit de la Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu

Shurubel și Bogdan Ciudoiu au avut grijă să îi ofere câteva sfaturi vedetei înainte de a pleca în vacanță. Nici Adela Popescu, care o să prezinte “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, alături de Cabral, nu s-a lăsat mai prejos:

“Adela mi-a spus că și ea are bebelușul mic, aproape de aceeași vârstă cu Amedeuța. Mi-a zis: “O să vezi tu.” Shurubel mi-a zis: “Să rămâi mereu la fel, să ai de fiecare dată aceeași energie bună, pe care o transmiți. Să nu te schimbi deloc.” Bogdan mi-a spus: “O să te descurci, o să fii tare, tu ești cea mai mică din grup.” Au fost foarte drăguți și sper că se relaxează în această vacanță de care toți aveau, cu siguranță, nevoie. Live-ul te consumă, așa se spune.”

Și-a dus micuța la o creșă Montessori

Emily Burghelea a ales pentru fiica ei o creșă Montessori. Blondina se bucură de alegerea făcută, mai ales pentru că totul a mers conform planului. Ea ne-a dezvăluit că, în primele zile, micuța nu a stat foarte mult în locația respectivă, ținând cont că totul se face treptat:

“În prima zi de creșă am fost cu ea, am stat o oră cu doamna educatoare în clasă. Clasa este super tare, Montessori, făcută toată cu lucruri joase, mici, au chiar și o chiuvetă foarte joasă. I-a plăcut foarte tare, a fost fascinată de toate jucăriile care erau acolo. Educatoarele îi spuneau de fiecare dată: “Acum trebuie să le punem la loc. Fiecare lucru pe care îl iei, îl pui la loc.” A fost foarte OK. A doua zi, a stat 20 de minute, noi am stat la ușa grădiniței. Apoi, 30 de minute, 40 de minute. Am crescut treptat, e un proces de mai lungă durată, mai ales dacă vrei ca cel mic să se ducă cu drag la grădiniță. În general, în educația Montessori, sunt foarte atenți la detaliile de genul.”

Nu vorbește în engleză cu fiica ei

Mulți părinți au început să vorbească atât în română, cât și în engleză cu micuții lor. Totuși, Emily Burghelea nu a aplicat această tactică, însă este sigură că fiica ei o să învețe o limbă străină:

“Nu, noi am vorbit în română cu ea, deși ne dorim să învețe engleză, mi se pare greu, sincer, să te duci să îi zici copilului: “Hi mommy, how are you?”. Nu zic că fac ceva greșit părinții care fac asta, îi admir. Noi nu putem, nu ne vine, dar cred că poate învăța engleză foarte ușor chiar dacă nu vorbești cu el de la început în limba engleză.”

Emily Burghelea, despre partenerul ei: “Cred că o să fie greu când o să îi pupe cineva fata”

Întrebată dacă știe cum o să reacționeze partenerul său în momentul în care Amedea o să pupe un băiețel, Emily ne-a dezvăluit:

“O să pupe un băiețel, deja ne gândim la asta? Nu știu cum o să fie. Și eu sunt foarte curioasă. El este un tată foarte drăguț, foarte bun, eu sunt cea care impune de obicei limite și reguli. El este tăticul care se joacă de-a cățelul, care se pune în genunchi. Cred că o să fie greu când o să îi pupe cineva fata. Dar, na, o să se întâmple la un moment dat asta.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *