Cum a ajuns Radu Bucălae să parodieze diverși influenceri: „Mă așteptam să îmi iau hate de la creatorii de conținut” VIDEO EXCLUSIV

Radu Bucălae: „Îmi place enorm să parodiez influencerii”

Radu Bucălae este unul dintre cei mai talentați actori de stand-up comedy de la noi, însă a devenit mai cunoscut abia după ce a participat la iUmor. De ceva vreme, comediantul s-a îndreptat și către zona de online, acolo unde face scurte parodii despre ceea ce înseamnă un influencer în România. Radu Bucălae a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că videoclipurile de pe Tik Tok i-au adus foarte mulți fani, însă a avut parte și de un val de critici.

Radu Bucălae, influencer pe TikTok

Mergând pe premisa că orice ironie are la bază un sâmbure de adevăr, Radu Bucălae și-a făcut debutul pe Tik Tok cu ajutorul unor filmulețe care „atacă” influencerii din România și ceea ce încearcă mulți dintre ei să promoveze. Pe comediant l-am întâlnit la un eveniment monden, pesemne că își dorea să intre mai mult în pielea personajelor pe care le parodiază.

„Sunt pe mod normal de influencer, sunt doar Radu și nu sunt și celălalt. Eu oricum fac comedie de mult, dar dacă te referi exact la Tik Tok-urile de influencer, sincer totul a pornit dintr-o joacă. Eu fiind mare consumator de Tik Tok și nu recomand, pentru că este o pierdere de timp. Cumva, dacă consumi foarte multă „influencereală”, dăunează. Ca orice lucru. Tortul spre exemplu. Tortul este foarte bun, dar dacă mănânci foarte mult îți este rău la un moment dat.

Eu am mâncat foarte mult tort încât am vrut să vă spun că nu îmi mai place tortul. Acum să nu se supere influencerii pe mine, dar m-am gândit la oamenii normali care duc o viață mai grea sau au o perioadă mai grea și urmăresc site-urile de socializare unde ne văd pe noi care ne lăudăm cu nu știu ce haine, nu știu ce locuri, iar ei poate nu au bani de întreținere. Așa m-am gândit să dau ceva ca să îi răcoresc pe ei”, ne-a povestit Radu Bucălae despre cel mai recent proiect al lui din social media.

„Mă așteptam să îmi iau hate de la creatorii de conținut”

Pentru cei care nu au urmărit până acum celebrele filmulețe de pe Tik Tok, ei bine, Radu Bucălae parodiază diverși influenceri, fără însă să dea nume, sau diverse situații și acțiuni care se repetă la majoritatea creatorilor de conținut.

„Trebuie să recunosc că mă amuză și pe mine foarte tare, că, dacă nu mă amuza foarte tare, nu avea sens să fac. Îmi place enorm să parodiez influencerii. La început mă așteptam să se supere, mă așteptam să-mi iau hate chiar de la creatorii de conținut, dar din fericire nu mi-am luat. În schimb, la ce nu mă așteptam, această platformă minunată, dar și dubioasă, numită Tik Tok, mi-am luat report-uri foarte multe (n.r. reclamații). Am deja două clipuri date jos pentru nuditate și violență sexuală”, ne-a mai povestit amuzat Bucălae, completând că platforma pe care postează aceste filmulețe i-a restricționat contul și-a dat jos mai multe videoclipuri.

„Când mi-am luat report pentru nudidate, eu care mă uitam pe Tik Tok ca orice bărbat, la tot felul de funduri și femei în bikini care îmi apăreau în toate pozițiile, și care nu erau deloc catalogate la nuditate. Apoi am venit eu care am fost fără tricou și imediat s-au sesizat. Eu eram problema. E posibil să îmi fi făcut reclamații chiar creatorii de conținut care s-au simțit ofensați. E posibil, dar nu vreau să cred asta pentru că majoritatea știu de comedie”.

Radu Bucălae între stand-up comedy și influencereală
Radu Bucălae a debutat la televizor la show-ul iUmor

„Nu mă duc în Maldive pentru că nu am suficienți bani, nu de alta”

Când nu este „influencer”, Radu este actor de comedie și spune că asta îi iese cel mai bine. În perioada următoare va avea spectacole în diverse cluburi de stand-up comedy, urmând ca în curând să între în vacanță.

„Ca orice influencer tradițional, de Crăciun mă duc acasă, a tăiat tata porcul, mănânc sarmale și cu piftie, fac focul în sobă și dimineața îmi este frig că soba se răcește. Dacă ești născut la țară știi cum e. După care mă întorc la București. Nu mă duc în Maldive pentru că nu am suficienți bani, nu de alta. Dacă aveam mă duceam și nu m-a sponsorizat nimeni. Până la Crăciun am spectacole, după nu. De obicei luăm și noi pauză de Crăciun și Revelion. E practic un concediu”, a povestit amuzat actorul.

Citește și: Victoria Răileanu scrie un prim scenariu de film. „Nu am niciun orgoliu să-l fac doar din banii mei, vreau doar să-l văd făcut” VIDEO EXCLUSIV

Ce face când uită o glumă la stand-up

În vacanță însă, de cele mai multe ori se întâmplă să lucreze la momente pentru spectacole următoare. Pentru că totul ține de spontaneitate în meseria lui, Radu nu își memorează replicile din momentele sale ca apoi să le recite ca un actor pe platoul de filmare, așa că se întâmplă de multe să uite o glumă chiar la mijlocul momentului său.

„S-a întâmplat de foarte multe ori. Se întâmplă foarte des când e materialul nou. Când începi să construiești material și nu știi ce se întâmplă și uiți ideea. Nu știu să îți explic exact sezanția. Când uiți sau nu îți funcționează o glumă, ai vrea să pocnești din degete și să dispari pentru că știi că ai o sută și ceva de oameni în față care te judecă că nu a mers gluma. Te și panichezi. E horror”, a mai spus comediantul.

Așa că, zilnic, își ia notițe, încearcă să profite de pe urma oricărei situații din viața lui pentru a se inspira în numerele sale de comedie.

„Am un folder pe telefon, se numește „Stand-up” și am acolo idei. Pe care atunci când am nevoie de material nou le iau și le dezvolt. Dacă mi se mai par amuzante. E întreg proces pe o durată mult mai lungă. Toate îmi plac de la început, dar e posibil ca după o săptămână să nu mi se mai pară amuzant, dar o dezvolt și găsesc în ea altă „zonă” unde să mă duc. Am putea vorbi ore întregi despre procesul ăsta”, a mai povestit Radu Bucălae pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Casa Regală a Marii Britanii ascunde un secret total neașteptat de peste 90 de ani
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop 19 Mai 2024. Această zi își pune amprenta asupra Capricornilor, Scorpionii vor fi puși...
Horoscop Zilnic Duminică 19 Mai 2024. Racilor li se va oferi șansa să își ducă...
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *