Cum a apărut Andra pe plajă în Dubai. Rar fanii o văd așa. Imagini inedite cu familia Măruță din vacanță

Cum s-a fotografiat Andra, la Dubai.

Familia Măruță petrece sărbătorile de iarnă departe de frigul din România, pe plajă, într-o destinație cu mult soare: Dubai. Andra a fost surprinsă în imagini cum rar apare, în ținute sumare, potrivite pentru vacanță. Însă unii fani nu s-au ferit să o critice pentru felul cum s-a afișat. Iată ce i-au transmis internauții.

Cum a apărut Andra pe plajă în Dubai

După un an în care au muncit din greu pentru proiectele lor, Andra și Cătălin Măruță și-au făcut bagajele și s-au îmbarcat, împreună cu cei doi copii ai lor, cu destinația Dubai.

Familia Măruță petrece acolo o binemeritată vacanță, cu soare din belșug, nisip fin și o mare care te invită să o încerci. Cuplul nu a ratat ocazia și a imortalizat cele mai frumoase momente.

Citește și: Cadoul extraordinar pe care Andra l-a primit în avans de Crăciun. Măruță i-a făcut o surpriză uriașă: „Pentru că ești minunată!”

Andra și Cătălin Măruță s-au fotografiat alături de copiii lor și au postat imaginile pe rețelele de socializare. În plus, Andra a postat și un video cu peisajele de vis întâlnite.

Îmbrăcată într-o ținută lejeră, cu pantaloni scurți, tricou și un sacou pe deasupra, artista s-a filmat în timp ce dansează pe aleile unei grădini pline cu flori.

Când vacanța devine o călătorie plină de culori și parfumuri.”, a scris Andra în descrierea scurtului clip video postat pe pagina sa de Instagram.

Cântăreața nu a scăpat însă de criticile răutăcioșilor, care i-au transmis că ar fi bine să mai slăbească.

”Aleargă mai mult să slăbești” – a fost mesajul care a dat startul unui val de reacții dure din partea internauților.

Cum a apărut Andra pe plaja din Dubai
Imaginile postate de Andra au stârnit controverse

Oamenii i-au luat apărarea Andrei și i-au criticat pe cei care o jignesc.

”Doamne fereste…. are copiii si o varsta. Naturala nu e bine , operata , e de plastic … extraordinar ca inca citesc asemenea comentarii”/ ”Se putea sa nu existe si una ca tine sa dea cu hate!!”/ ”Ai vrea tu sa fi Andra Maruta. În orice ipostaza femeia e misto din toate punctele de vedere” – au fost doar câteva dintre comentariile de susținere a vedetei.

Andra, răspuns tranșant petru mama sa: ”Mamă, am și brad aici, am și globuri, e foarte tare!”

Mama Andrei s-a arătat împotriva deciziei fiicei sale de a petrece Crăciunul departe de România și tradițiile de aici. Artista a ținut însă să îi demonstreze celei care i-a dat viață că și la Dubai pot fi respectate datinile.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță și-au împodobit casa de sărbători. Cum au decorat bradul de Crăciun și ce au lipit David și Eva pe geamuri FOTO

Într-o scurtă filmare din lobby-ul hotelului în care sunt cazați, auzindu-se colinde românești pe fundal, Andra îi răspunde mamei sale:

”Sunt extrem de bucuroasă că sunt aici și vreau să-i spun mamei mele care mi-a spus ”unde te duci tu fată, acolo la căldură nu o să ai brad de Crăciun” uite mamă câți brazi avem aici. Acasă nu aveam atâția. E bine mamă. Le vorbim aici, le spunem să ne facă și un cozonac. Avem timp de toate. Sunt șase brazi și mai sunt pe aici, e o casă de turtă dulce. Mamă, am și brad aici, am și globuri, e foarte tare! Îmi place experiența asta. Stai mamă liniștită. Numai sarmale nu au, în rest, rezolvăm”, a spus Andra Măruță pe InstaStory.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
4.7 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *