Cum a apărut îmbrăcată Carmen Iohannis, în prima zi de școală. Soția președintelui a atras toate privirile cu această rochie FOTO

A transmis un mesaj important

Prima zi de școală a fost prilej de bucurie și pentru Carmen Iohannis. Prima Doamnă a României este anul acesta dirigintă la clasa a X-a, la un liceu din Sibiu. A ales o ținută cu care a fost în centrul atenției la festivitatea de deschidere a noului an școlar.

Ce ținută a ales Carmen Iohannis pentru prima zi de școală. A transmis un mesaj tuturor

Carmen Iohannis a apărut la festivitatea de începere a noului an școlar purtând o rochie de culoare turcoaz, accesorizată cu o geantă și pantofi de culoare nude, dar și o pereche de ochelari de soare. În fața tuturor, Prima Doamnă a României a declarat că își dorește o comunicare bună cu elevii săi, perseverență și multă bucurie. De asemenea, a precizat că noile legi ale învățământului vor fi de bun augur.

„Vă doresc tuturor, elevilor, profesorilor, părinţilor, un an cu mult succes şi reuşite! Ne dorim să avem răbdare unii cu alţii, comunicare bună, perseverenţă şi multă bucurie. Cred că şi legile învăţământului care în acest an vor fi implementate ne vor aduce bucurie şi sper să fie de bun augur”, a declarat soţia preşedintelui Klaus Iohannis.

Carmen Iohannis a declarat, cu zâmbetul pe buze, că i-a fost dor de elevii săi. Imediat după ce a stat de vorbă cu jurnaliștii, a mers la elevii clasei sale și i-a îmbrățișat. Ulterior au făcut cu toții poze.

Vezi și – Carmen Iohannis, așa cum nu ai văzut-o niciodată. Detaliul care a atras toate privirile la peste 2000 de m altitudine

Ce diferență de vârstă este între Carmen și Klaus Iohannis. S-au căsătorit în 1989

Carmen și Klaus Iohannis au pornit pe același drum în perioada în care el era profesor la o școală aflată la 60 de kilometri de Sibiu. Și pentru că iubita lui locuia în oraș, șeful statului făcea naveta aproape zilnic, pe bicicletă, pentru a se întâlni. Imediat după absolvirea facultății, cei doi au lucrat ca profesori la Agnita și Sibiu. După 1989, ambii dascăli au ajuns să predea la liceele în care fuseseră cândva elevi, la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, respectiv Colegiul Național „Samuel von Brukenthan”.În 1989 au decis să spună DA în fața altarului, iar de atunci sunt de nedespărțit. Între ei este o diferență de doi ani, el având 64, iar ea 62 de ani.

Vezi și – Cum o chema pe Carmen Iohannis, înainte de căsătoria cu președintele României. Mulți au fost luați prin surprindere de acest nume

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *