Cum a apărut Patrick Mouratoglou cu soția, după divorțul Simonei Halep. Asta spune multe despre căsnicia antrenorului FOTO

Gestul făcut de antrenor pentru a le închide gura cârcotașilor

Patrick Mouratoglou, imagini de colecție. Cum s-a pozat cu soția, după divorțul Simonei Halep. Deși s-a speculat că între sportiva din România și antrenorul său ar fi ceva mai mult decât o relație profesională, Mouratoglou a ținut să închidă gura cârcotașilor și a postat o fotografie în care demonstrează cât de mult își iubește, de fapt, familia.

Patrick Mouratoglou, imagini de colecție. Cum s-a pozat cu soția, după divorțul Simonei Halep

După divorțul jucătoarei de tenis din Constanța, s-a speculat mult pe seama unei posibile povești de dragoste între ea și Patrick Mouratoglou. Inclusiv faptul că separarea dintre Simona Halep și Toni Iuruc ar fi avut ca motiv presupusa relație amoroasă dintre francez și eleva sa.

Toate aceste zvonuri au ajuns și la urechile soției lui Patrick Mouratoglou, Ada Obilu, care a reacționat categoric:

„D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun. Poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, le-ar fi transmis Ada Obilu unor apropiați, potrivit informațiilor apărute în presă.

Patrick Mouratoglou și soția sa au împreună două fete, în vârstă de 3 și 6 ani. Cu toții au sărbătorit zilele de naștere ale micuțelor în acest weekend. Antrenorul francez a postat și o fotografie pe rețelele de socializare cu celebrarea micuțelor.

Patrick Mouratoglou, imagini de colecție
Patrick Mouratoglou, alături de soție și fiicele lor

Simona Halep a încheiat sezonul 2022

Patrick Mouratoglou are acum mai mult timp liber după ce Simona Halep a anunțat că nu va mai juca niciun meci în acest an. Sportiva română se află în perioada de recuperare dupa operația de rinoplastie.

„Sezonul 2022 s-a încheiat pentru mine. 2022 ai fost un an interesant, plin cu de toate. Ne vedem pe teren, 2023.

Simt că încă am multe de realizat pe terenul de tenis și încă mai am obiective de îndeplinit.”, a fost mesajul Simonei Halep după intervenția chirurgicală.

După o perioadă dificilă, încărcată cu momente emoționante, Simona Halep a decis să se apropie și mai mult de Divinitate. Sportiva a fost surprinsă recent la Mănăstirea Cașin din Capitală, acolo unde a mers pentru a aprinde lumânări și pentru a se ruga.

A venit la biserică îmbrăcată lejer, așa cum se simte ea cel mai bine, purtând pantaloni scurți, hanorac și șapcă pe cap. În continuare poartă bandajul la nas, iar perioada de recuperare după intervenția chirurgicală ar putea dura până la 3 luni.

Cât a costat-o pe Halep intervenția la nas

Operația făcută de către medicul Daniel Popescu îi aduce sportivei două beneficii: unul de ordin funcțional și cealalt de ordin estetic. În primul rând a scăpat de dificultățile de respirație, iar de acum încolo va fi mulțumită și de cum arată nasul său. Intervenția a costat aproximativ 6.000 de euro.

„Nu am putut să o fac mai devreme (operația la nas – n.r.) pentru că nu am găsit cele trei luni necesare recuperării, deoarece tenisul a fost întotdeauna primul pe lista priorităților. Am simțit că acum este momentul să o fac și, în același timp, să fac ceva și pentru mine. De aceea am făcut și partea estetică (rinoplastie – n.r.), pe care am vrut să o fac de mult timp pentru că nu-mi plăcea deloc nasul meu.”, a spus Simona Halep într-un mesaj pe rețelele de socializare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Șerban Pavlu din Clanul, despre secretul succesului în actorie
7.1 66 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *