Pactul secret dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Când plănuiau să facă primul copil

Ce spunea Simona Halep despre dorința de a deveni mamă
Pactul secret dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Când plănuiau să facă primul copil

Vestea că Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat a luat pe toată lumea prin surprindere. Aceștia au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate. Se pare că aceștia au făcut un pact secret cu privire la primul lor copil. Cunoscuta sportivă și Toni Iuruc ar fi stabilit când va avea loc evenimentul important din viața lor.

Pactul secret dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Potrivit apropiaților, Simona Halep și-ar fi dori nu unul, ci trei copii alături de soțul ei. Însă, până acolo, sportiva își dorea să obțină o medalie extrem de importantă. Simona Halep vrea să facă performanță la Olimpiada din 2024, la Paris, dorindu-și să câștige medalia de aur, apoi să se retragă. Conform fanatik.ro, acesta era planul, iar după Jocurile Olimpice să se retragă și să se ocupe 100% de familia ei pentru a-și putea crește copiii.

„Știu sigur că își dorește copii. Ăsta a fost un motiv, bineînțeles, de s-a grăbit cu căsătoria. Ea mai are de spus multe în tenisul mondial și sper ca, la următoarele turnee, să revină în top 10 și să câștige un Grand Slam în Australia. (…) Probabil că o să-și ia o pauză (n.r. dacă rămâne însărcinată), că așa și-au luat toate marile tenismene, atunci când au avut un copil. În doi ani o văd înapoi în top 3”, a spus pentru sursa citată Emanoil Savin, în urmă cu un an, la scurt timp după căsătoria dintre Simona Halep și Toni Iuruc.

Simona Halep, despre dorința de a deveni mamă: “Dacă pot visa, eu îmi doresc trei copii”

Simona Halep a vorbit deschis despre dorința ei de a deveni mama. Cunoscuta sportive dezvăluia că și-ar dori trei copii, dar, amuzată, a declarat că nu crede că ar avea timp pentru atâția. Tot atunci vorbea și despre rochia de mireasă și despre faptul că este o soție bună.

„Dacă pot visa, eu îmi doresc trei copii… Dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii (n.r.- râde). Eu pot dansa toată noaptea, am făcut asta la nuntă. Sunt ‘all in’ la așa ceva. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică. Am timp suficient să aleg rochia de mireasă. Un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau. Acum sunt fericită. Nu mai sunt speriată. Acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt”, spunea Halep la înainte de nunta cu Toni Iuruc.

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial pe data de 8 septembrie 2022. Aceștia s-au prezentat la un cabinet notarial din nordul Bucureștiului. Ambii s-au prezentat cu o atitudine degajată și au ieșit din cabinetul notarului la fel de pozitivi.

Înainte de a semna actele de divorț, Toni Iuruc a ținut să facă și o glumă în fața jurnaliștilor prezenți. El a declarat că momentul în care ar fi luat decizia divorțului a fost după eliminarea Simonei de la ultimul turneu de Grand Slam al anului.

„Fac o glumă: eliminarea din turul 1 de la US Open”, a spus ușor amuzat Toni Iuruc înainte de a intra în cabinetul notarului pentru semnarea actelor de divorț.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
5 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *