Cum a descoperit Florin Călinescu că are cancer de piele: “Am găsit o chestie ciudată în nas”

Florin Călinescu s-a tratat de cancer printr-o metodă specială
Cum a descoperit Florin Călinescu că are cancer de piele: “Am găsit o chestie ciudată în nas”

Cum a descoperit Florin Călinescu că are cancer de piele. În urmă cu trei ani, îndrăgitul actor a luat decizia surprinzătoare de a se retrage din lumina reflectoarelor. La momentul respectiv, nimeni nu cunoaștea cu adevărat motivul care stat în spatele hotărârii luate de el. În realitate, actorul fusese diagnosticat cu cancer de piele. El a detaliat recent întraga poveste.

Cum a descoperit Florin Călinescu că are cancer de piele

Florin Călinescu este unu dintre cei mai îndrăgiți actori și oameni de televiziune din România. Deși a fost dintotdeauna o persoană discretă în ceea ce privește viața sa privată, recent, Florin Călinescu a povestit drama prin care a trecut acum trei ani de zile.

Fostul jurat de la Românii au Talent a fost diagnosticat cu o formă de cancer de piele. Boala onologică nu a fost una gravă, dar, așa cum spune chiar actorul, indiferent cât de puternic ești din punct de vedere mental, niciodată nu ești pregătit pentru o astfel de veste.

El a descoperit că are această afecțiune în urma unui simpu consult. Avea o bubă la nas și a mers la doctor să afle ce este mai exact.

„Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii.

Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!”, a declarat Florin Călinescu, potrivit Cancan.

„Timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather”

Pentru tratarea afecțiunii, Florin Călinescu a apelat la o tehnică revoluționară – microchirurgia Mochs.

„Nu mai treci prin teroarea aşteptării, 2-3 săptămâni, aşa afli pe loc rezultatele biopsiilor şi aşa poţi să afli pe loc şi că e bine.

Asta, psihic, te scuteşte de un chin şi de un calvar. E o poveste care nu te omoară, dar netratată îţi mănâncă tot ţesutul.

N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. cum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather”, a mărturisit Florin Călinescu în cadrul unui interviu.

7.4 95 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Mihai Teoharie

    Buna ziua,

    Intelegem supararea. Dar cum e cu bilelele cumparate la spectacole care nu s-au mai tinut? Nimeni nu mai spune nimic. Iabilet. ro a incasat banii pentru spectacol Mama Mia la Galati, in 2020, dar nu mai stim nimic, s-a amanat de vreo 2 ori, dar apoi nimic. Trebuie recastigata increderea. Mai trebuie spectacole gratuite, sa prinda gustul di nou spectatorii. Vremurile sunt cum sunt si pentru spectatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.