Cum a fost surprinsă Lidia Buble alături de iubitul ei. Semnul care arată că relația lor e din ce în ce mai serioasă

Lidia Buble și Horațiu Nicolae s-au mutat împreună
Cum a fost surprinsă Lidia Buble alături de iubitul ei. Semnul care arată că relația lor e din ce în ce mai serioasă

După despărțirea de actorul Harlys Beccera, Lidia Buble pare a fi foarte fericită alături de noul ei iubit. Recent, vedeta și Horațiu Nicolau au fost surprinși împreună, demonstrând că relația lor este din ce în ce mai serioasă deoarece s-au mutat împreună.

Lidia Buble și Horațiu Nicolau par să se înțeleagă foarte bine

Dragostea nu ține cont de vârstă! Acest lucru îl demonstrează și Lidia Buble alături de iubitul său, între ei existând o diferență de aproximativ 30 de ani. Lidia Buble are 29 de ani, iar Horațiu Nicolau are 60. Potrivit spynews.ro, cei doi au fost văzuți împreună pe străzile din București. Au mers alături de o prietenă la un restaurant. După prânz, cei doi s-au îndreptate spre locuința lui Horațiu Nicolau, semn că petrec mult timp împreună și probabil că locuiesc sub același acoperiș atunci când timpul le permite.

Lidia Buble, vacanță în Grecia alături de iubit

Lidia Buble a fost în vacanță în Grecia în urmă cu câteva săptămâni, alături de iubitul ei. Vedeta le-a arătat prietenilor de pe rețelele de socializare mai multe imagini din vacanța sa.

„Am revenit în Grecia după niște ani buni. Prima dată am venit când aveam vreo 14 ani (…) Nu am avut timp să vizitez. Apoi am mai venit o dată, dar nici atunci nu am avut cum, am stat foarte puțin. Acum m-am reîntors și sunt atât de fericită că sunt aici. Este prima mea vacanță din vara asta, am să încerc să profit de fiecare clipă la maxim. Vreau să mă bucur de această vacanță”, a povestit Lidia Buble.

Lidia Buble
Lidia Buble

Lidia Buble, pregătită să devină mamă

Lidia Buble a crescut într-o familie numeroasă și susține că îi place să petreacă timpul cu copii. Astfel, vedeta se simte pregătită să aibă o familie și să devină mamă. Lidia susține că se vede o mamă cool și răbdătoare cu cei mici. Nepoților vedetei le place să petreacă timp alături de ea.

„Eu m-aș putea vedea mămică oricând pentru că de mici noi ne-am crescut acasă între noi. Am fost și bonă, adică oricând ar veni, eu o să fiu pregătită. Acum Dumnezeu decide când va fi momentul și cu cine! Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare. Mă văd o mămică ideală! Acest răspuns mi-l dau nepoții mei, favorizându-mă, petrecem foarte mult timp împreună! Familia este sursa mea de energie”, a spus Lidia Buble.

9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.