Cum a început colaborarea dintre Ovidiu Cernăuțeanu și Paula Seling. Ce spune artistul despre Eurovision: “Te poate lua de la a fi nimeni și din senin te știe toată Europa” EXCLUSIV

Despre o viitoare colaborare cu Paula Seling: “Cred că mingea este la ea”
Cum a început colaborarea dintre Ovidiu Cernăuțeanu și Paula Seling. Ce spune artistul despre Eurovision: “Te poate lua de la a fi nimeni și din senin te știe toată Europa” EXCLUSIV

Ovidiu Cernăuțeanu, cunoscut drept Ovi Jacobsen, a avut o colaborare de succes alături de Paula Seling la Eurovision, în 2010 și în 2014. Cunoscutul artist ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro. El ne-a vorbit despre cum a început legătura artistică dintre el și cântăreață, dar și despre experiențele de la marele concurs.

Ovidiu Cernăuțeanu, despre cum a cunoscut-o pe Paula Seling

Sufletele tuturor sunt îndreptate zilele acestea către Eurovision, ținând cont că România a ajuns în finală. Una dintre cele mai de succes piese din concurs ale țării noastre a fost cea interpretată de Ovidiu Cernăuțeanu și Paula Seling. Artistul ne-a povestit cum i-a propus cântăreței să înceapă o colaborare:

“Noi ne-am cunoscut pe scena Cerbului de Aur în 2009, când eu, paradoxal, aproape reprezentam Norvegia. Ea era în juriu și atunci a fost primul contact, ca să spun așa. Evident, chiar dacă eram plecat din țară, o știam și i-am și transmis la momentul respectiv că ar fi frumos să facem ceva împreună pentru că suntem doi artiști mai mult sau mai puțin de aceeași factură, cantautori, pentru că ne și compunem piesele și cântăm la pian. Deci, din 2009 până în 2022, au trecut 13 ani”.

”În locul ei, o am acum ca parteneră de scenă pe Julie Mayaya”

De asemenea, Ovidiu Cernăuțeanu ne-a vorbit despre frumoasele proiecte pe care le-a demarat alături de Paula Seling. Când vine vorba despre o nouă colaborare, artistul este deschis și consideră că următoarea mișcare poate să vină de la îndrăgita cântăreață:

“Noi avem deja niște colaborări foarte frumoase și de succes. A fost acel 2010, cu locul 3 la Eurovision, apoi a fost 2014, cu locul 12, iarăși în finală. A urmat Duelul Pianelor, un proiect pe care eu cumva l-am adus în zona nordică și am reușit să îl dezvolt la TVR alături de Iuliana Marciuc. Noi eram la un pas să facem un tandem artistic la Teatrul ”Constantin Tănase”, însă, ea s-a retras din anumite motive personale. În locul ei, o am acum ca parteneră de scenă pe Julie Mayaya, câștigătoarea de la Vocea României. Ea (n.r. Paula Seling) știe, întotdeauna am fost foarte deschis și am apreciat relația noastră scenică, deci cred că mingea este la ea”.

Ce spune despre performanța de la Eurovision

Ovidiu Cernăuțeanu nu poate uita experiența de la Eurovision, în momentul în care inimile românilor au bătut în același timp. Acesta le urează succes tuturor celor care vor să ajungă pe una dintre cele mai mari scene ale Europei:

“A fost o performanță, care, deocamdată, nu a fost depășită. Le urăm succes celor care își doresc să facă acest lucru”.

Delegația României, la Eurovision. Paula și Ovi au avut mari emoții
Delegația României, la Eurovision. Paula și Ovi au avut mari emoții

Unde a apărut prima oară la TV

De asemenea, îndrăgitul artist ne-a vorbit și despre frumoasa legătură pe care o are alături de Marina Almășan. Acesta a apărut prima oară la o emisiune moderată chiar de cunoscuta vedetă:

“Apropo, ținând cont de lansarea cărții Marinei Almășan, ea a și fost atunci șefa delegației din partea TVR a României, alături de noi. Eu, Marina și Paula avem niște amintiri grozave, am trecut și prin emoții foarte mari atunci. Foarte puțină lume știe, dar prima apariție a mea la un post de televiziune a fost în 1993, chiar la “Ceaiul de la ora 5”. Este interesant că lucrurile se întorc. Faptul că la Marina a fost lansarea mea la un post de televiziune, iar peste ani ne-am reîntâlnit, trecând prin respectiva colaborare în 2010”.

Cum îi ajută Eurovision pe artiști

Ovidiu Cernăuțeanu este de părere că Eurovisionul îi ajută pe artiști să ajungă pe culmile succesului. Acesta consideră că experiențele trăite alături de Paula Seling în cadrul concursului sunt de neprețuit:

“Emoțiile au fost foarte mari, la fel și în 2014, când am repetat participarea cu Paula. Sunt niște experiențe care sunt priceless (n.r. de neprețuit). În primul rând, expunerea în cadrul Eurovisionului, mai ales atunci când este de succes, noi reușind să urcăm pe podium în 2010, înseamnă foarte mult pentru cariera unui artist. Te poate lua de la a fi nimeni și din senin te știe toată Europa. Sunt emoții, lucruri frumoase, iar dacă știi cum să păstrezi aceste daruri ulterior, merită”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *