Cum a început povestea de iubire dintre Gina Pistol și Smiley. “Așa l-am agățat”. Vedeta a povestit tot

Au trecut șapte ani de la prima lor întâlnire

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Dacă o perioadă din începutul relației lor au preferat să țină totul departe de ochii curioșilor, ulterior au devenit foarte activi pe rețelele de socializare în ceea ce privește imagini cu ei doi. Cum a început povestea de iubire dintre Gina Pistol și Smiley? Prezentatoarea TV a povestit cu amănunte.

Cum a început povestea de iubire dintre Gina Pistol și Smiley

Gina Pistol a povestit că ea și Smiley vorbeau destul de des, își făceau recomandări de filme sau își trimiteau meme-uri amuzante. Faptul că ea era amuzantă l-ar fi cucerit pe Smiley, susține Gina Pistol.

„Noi vorbeam așa… ne recomandam filme, una alta, înainte să fim împreună. Îi trimiteam tot felul de meme-uri din astea funny, bancuri și-l făceam să râdă. Așa l-am agățat. Eram cu o prietenă la pensiunea părinților ei și m-a întrebat ce fac. I-am trimis o poză cu un gomboț, nu cu doi, cu unul”, a povestit Gina Pistol în podcastul lui Horia Brenciu.

Smiley a reacționat spunând că îi este poftă de gomboți (n.r. găluște cu prune), iar blondina s-a oferit să îi facă atunci când se întoarce în București. Așa s-a și întâmplat, căci imediat cum s-a întors s-a apucat de găluște cu prune. Smiley a mers la ea acasă. A stat trei ore, timp în care au ascultat muzică și au povestit.

„I-am făcut gomboți. A fost prima oară când am făcut gomboți, dar mi-au ieșit atât de buni. El a venit la mine, avusese puțină treabă la studio și a venit la mine. Am ascultat toate albumele lui Depeche Mode pe youtube și mâncam gomboți. Am stat vreo 3 ore și pe urmă trebuia el să plece. Și a plecat, dar s-a mai întors după aia”, a mai povestit Gina Pistol.

Gina Pistol și Smiley, 7 ani de la prima întâlnire

Au trecut șapte ani de când Smiley și Gina au avut această primă întâlnire. Cei doi au preferat să își așeze lucruri în viață cu pași mărunți. Câțiva ani au preferat să stea departe de luminile reflectoarelor, ulterior au dezvăluit că sunt împreună și a mai durat ceva timp până când au devenit părinți. În prezent au o fetiță pe nume Josephine.

„Dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am și călătorit mult cu ea, am fost în 4-5 țări cu ea. E un copil foarte cuminte. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele.

Cel mai emoționant moment a fost înainte să se nască, am plâns amândoi în camera ei, a fost un moment al nostru. I-am făcut o filmare pe care vrem să i-o dăm la 18 ani, chiar înainte de a merge la maternitate. Momentele mele de glorie sunt când stă cu mine, în loc să stea cu Gina, că ea este foarte atașată de maică-sa.”, a povestit Smiley într-o emisiune TV.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *