Cum a început povestea de iubire dintre Steliana Sima și soțul ei. “Mă văzuse și nu știa cum să interacționeze cu mine!”. Sunt căsătoriți de peste 30 de ani VIDEO EXCLUSIV

Steliana Sima: ”Am stat împreună în cămin”

Steliana Sima este căsătorită de peste 30 de ani și are un fiu, Cătălin, alături de alesul său. Vedeta, care trăiește o poveste de iubire superbă și a reușit să își construiască o familie minunată, ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre prima întâlnire pe care a avut-o cu bărbatul vieții sale. Se pare că acesta a făcut tot posibilul pentru a reuși să îi atragă atenția interpretei de muzică populară!

Steliana Sima, dezvăluiri despre familia ei

Pe lângă mariajul fericit, Steliana Sima și fiul său au o legătură puternică. Cătălin s-a căsătorit cu Laura, aleasa lui, iar vedeta ne-a vorbit despre momentul în care cei doi s-au logodit. Ba chiar, ea a mărturisit cum este ca soacră:

“Nu stau cu mine în casă. Când te vezi mai răruț, știi că e drăguț, ne înțelegem bine, nu avem timp să descoperim lucrurile care ne deranjează. E cel mai bine așa! Ieșim împreună la restaurant, e bine! Ei se cunosc de mulți ani. La un moment dat au pus piciorul în prag și au zis: “Hai, ce facem?”.

Citește și: Mărturisirea făcută de Elena Merișoreanu despre Maria Ciobanu, stabilită în America: “Are ce îi trebuie acolo! Are o pensie frumoasă!”. De ce a ales artista să rămână în țară VIDEO EXCLUSIV

Îmi aduc aminte că eram la mare cu toții și ne-au pus în fața faptului împlinit: “Voi unde sunteți? Eu acum am cerut-o pe Laura în căsătorie!”. Au venit, am sărbătorit împreună momentul, atunci îi oferise inelul de logodnă! Am un nepoțel de 2 ani și jumătate. Suntem o familie frumoasă, sunt un om împlinit! Sănătate și să ne țină Dumnezeu mintea și înțelepciunea de acum încolo!”

Cum și-a cunoscut soțul

Pe lângă cariera din industria muzicală, Steliana Sima a lucrat, o perioadă, în cadrul Ministerului de Interne. Astfel, ea și-a cunoscut soțul la căminul unde stăteau împreună, după ce acesta a recurs la un gest inedit pentru a se asigura că o să discute cu vedeta:

“Sunt ani mulți de atunci! Am stat împreună la cămin. Eu stăteam la recepție, pe fotoliu, ajunsesem de la serviciu și mă odihneam puțin până să urc în camera. Atunci, a venit soțul meu. Deasupra mea era un telefon cu fise care nu funcționa. A introdus o fisă, două, trei. La un moment dat am zis: “Nu vă supărați, telefonul nu funcționează!”. Dar, de fapt, el asta aștepta! Mă văzuse și nu știa cum să interacționeze cu mine! Mi-a zis: “Mulțumesc frumos! Pot să mă așez?”. “Desigur!”. Mai era un loc acolo. Așa a început prietenia noastră!”

Citește și: Cântăreața celebră din România care a ajuns să lucreze în Poliție. ”Am ajuns să fiu una dintre cele mai bune în poligonul de tragere”

“Până atunci nu mă abordase!”

Astfel, de la respectivul moment, cei doi au început să țină legătura. Ulterior, totul s-a sfârșit cu o poveste de dragoste, care a rezistat până în prezent:

“Până atunci nu mă abordase. Nu cred că am fost greu de cucerit, am stat mult de vorbă, am socializat foarte mult, ne-am mai întâlnit și am vorbit. Nu s-a înfiripat atunci, dar de atunci am început noi. Încet, încet, începeam să descoperim calitățile fiecăruia. Lucrul acesta, din aproape în aproape, ne-a adus aici, suntem împreună și în ziua de astăzi!”

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *