Cum a început relația dintre Octavia Geamănu și Marian Ionescu. “Chiar nu înțelegeam ce văd femeile la el”

Octavia Geamănu și Marian Ionescu sunt căsătoriți de 7 ani și au împreună un băiat
Cum a început relația dintre Octavia Geamănu și Marian Ionescu. “Chiar nu înțelegeam ce văd femeile la el”

Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit civil în urmă cu șapte ani. Între timp au devenit părinții unui băiețel, iar în urmă cu cinci ani au făcut și nunta, implicit cununia religioasă. Știrista a declarat recent că a fost nevoie de mulți ani pentru a se îndrăgosti de artist.

Cum a început relația dintre Octavia Geamănu și Marian Ionescu

Octavia și Marian se cunosc de mai bine de 17 ani, însă în primă fază, spune vedeta, nu înțelegea ce le atrăgea pe femei la el. Prezentatoarea TV spune amuzată că ar fi crezut mai degrabă că vine sfârșitul lumii decât să fie ea într-o relație cu Marian Ionescu.

„Suntem căsătoriți de 7 ani și ne știm din 2005, deci de vreo 17 ani. În primă fază, nimic nu m-a atras. Chiar nu înțelegeam ce văd femeile la el de are așa succes. Chiar i-am și spus, era cu o fată atunci, era într-o relație, erau amândoi în fața mea. Tu, o fată așa faină, ce vezi la el?’. Nu am avut nicio treabă cu el. Mai degrabă credeam că mâine vine sfârșitul lumii decât că noi vom fi împreună. Dar surprinzătoare sunt căile Domnului”, a declarat Octavia Geamănu, în exclusivitate, pentru Impact.ro.

Când s-a produs schimbarea: “Într-un final, după 8 ani”

Octavia Geamănu mărturisește că după aproximativ opt ani de când l-a cunoscut pe Marian Ionescu s-a îndrăgostit de el. Cei doi au fost mai tot timpul discreți în ceea ce privește relația lor. Nu postează foarte des fotografii împreună.

“L-am văzut de multe ori cu ochi diferiți, ba buni, ba mai puțin buni. Cert este că într-un final, după vreo 8 ani în care ba suntem, ba nu suntem, ne-am căsătorit și iată-ne”, a mai spus Octavia.

Chiar dacă Marian Ionescu are în continuare foarte multe admiratoare, Octavia Geamănu nu este deranjată de acest lucru, ci se simte mândră. De asemenea, își dorește ca acest lucru să nu dispară niciodată. Ea și Marian se înțeleg foarte bine și, susține ea, în continuare soțul îi face tot felul de surprize.

“Sper să nu dispară asta niciodată! Nu, mi se pare senzațional. Îți dai seama cum e să ai un soț super mega adorat de femei? Vis. Înseamnă că tu ești cea mai tare”, a mai spus Octavia.

Ce spune Octavia Geamănu despre fiul lor: ”E selectiv și secretos”

Chiar dacă au o relație foarte frumoasă și fac extrem de multe activități împreună, băiețelul dă de pe acum toate semnele că va fi un adolescent nu tocmai dispus să comunice prea mult cu părinții lui: „E selectiv și secretos. E în vârful piramidei când vine vorba despre secrete. La întrebarea „Cum ți-a mers la grădiniță?”, doar îmi face din mână semnul că totul a fost ok. Când îl rog să-mi povestească ceva, îmi zice că viața e superbă, sunt fericit, ce să-mi mai spună”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
7.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *