Cum a încercat Crina Abrudan să își depășească limitele. Gest extrem în Dubai: „Toată lumea îmi spunea că nu se poate” VIDEO EXCLUSIV

Prin ce a trecut vedeta în sejurul exotic

De când se știe, Crina Abrudan este înnebunită după plajă, mare și mai ales un bronz uniform și frumos cu care se mândrește pe toată perioada anului. Fosta prezentatoare TV se bronzează fără să folosească vreo protecție solară și se expune la soare de dimineața până seara. Toți acești ani de bronzare intensă au făcut-o pe Crina să fie extrem de rezistentă atunci când vine vorba de temperaturi ridicate. Soția lui Gabi Popescu a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că are o toleranță atât de mare la căldură încât a rezistat în Dubai, în luna iulie, atunci când nici măcar băștinașii nu se încumetă să iasă prea mult din casă.

Ce face Crina Abrudan pentru un bronz perfect

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că soția lui Gabi Popescu este înnebunită după pielea ciocolatie și că ar face orice pentru bronzul perfect. Crina Abrudan se numără printre puținele persoane care au făcut plajă pe litoralul românesc chiar și la mijlocul lunii septembrie, însă și așa este un pic dezamăgită că în acest an sezonul estival a fost relativ scurt.

„Am fost până de curând la plajă. Cred că pe Instagramul meu și în octombrie și noiembrie o să fie tot vară și tot plajă, tot soare. Am făcut plajă până pe 11 septembrie. A fost ultima zi la mare pentru mine. Nu mă așteptam să fie soare și să ardă soarele, pentru că sâmbătă seara a plouat, a fost răcoare și intenția noastră era ca duminică dimineața să ne trezim, să ne luăm bagajele și să plecăm și când am coborât din cameră am văzut că e soare și am zis că mă așez pe șezlong. Nu mai era nimeni pe plajă. Prietenii noștri, la care mergem la plajă în fiecare vară, mi-au rezervat un șezlong, că restul se adunaseră de pe plajă. Mi-au lăsat un șezlong, o masă și o umbrelă pentru mine, pentru că am vrut eu să trag de vară până în ultimul moment. Să fur ultima rază de soare de la mare de anul acesta”, a povestit Crina Abrudan pentru EGO.ro.

Soțul ei evită să stea prea mult la plajă

Culmea este că în toți acești 14 ani de relație cu fostul fotbalist, de abia acum l-a convins să o acompanieze mai mult la plajă.

„Lui Gabi îi place să vină la mare. Coboară la plajă bineînțeles după ce cobor eu. Bea o cafea, stă sub umbrelă vreo jumătate de oră, o oră, după care merge să mănânce o salată ceva sau niște paste, după care urcă în cameră. Duminica în general urcă pentru că e Formula 1, iar sâmbătă pentru că sunt calificării. Mai coboară pe la 17:00, mai bea o cafea, mai stă un pic la plajă și după o oră zice că l-a ars soarele destul și urcă în cameră. Pe soțul meu îl arde soarele oricum și sub umbrelă, și îmbrăcat. Cred că și în apartament îl arde soarele vara. Nu e așa norocos ca mine. Pe mine nu mă arde, eu sunt prietenă cu soarele. Mă bronzez frumos, îmi place să stau la soare. Apreciez faptul că stă totuși suficient de mult cu mine la mare și la soare. Anul acesta chiar i-a plăcut să vină, deși în alți ani nu îi plăcea marea. Anul acesta nu știu ce s-a întâmplat că a fost mai insistent decât mine legat de plecările la mare”, ne-a mai povestit fosta prezentatoare TV.

„Am deschis ușa la balcon și după vreo 5 minute l-am întrebat pe soțul meu dacă a făcut duș pentru că era apă peste tot prin cameră”

Pentru a se convinge că ar face absolut orice pentru un bronz impecabil, Crina Abrudan a ales ca destinație de vacanță Dubai, într-o perioadă în care nici măcar locuitorii nu reușesc să stea prea multe minute în aer liber, fără aer condiționat.

„Anul ăsta, pentru că am avut ocazia, am mers în Dubai. În toiul verii, unde erau 50 de grade. Am vrut să o încerc și pe asta. Hai că nu erau chiar 50, dar erau 40 de grade, dar se resimțeau. Până și pentru mine a fost prea mult. Eu care suport căldura, dar acolo căldura era amestecată cu foarte multă umiditate. Eu îmi doream de mult să ajung vara în Dubai pentru că toată lumea îmi spunea că nu se poate sta afară ziua și am zis că eu pot să stau și ziua afară. Am putut”, a mai declarat Crina pentru EGO.ro, completând că nu i-a fost însă foarte confortabil, însă nici nu se plânge că ar fi avut o vacanță nereușită.

„Am mers la piscină și am stat în apă rece. M-am ambiționat să intru și în mare. Cum am intrat așa am și ieșit. Dar am încercat-o și pe asta. Deci rezist și la 40 și de grade. Am vrut musai să văd dacă rezist. Toată lumea îmi spunea că nu se poate ieși, că nu se poate sta, că nu se poate respira. Pentru că am avut o ocazie să ajungem vara asta, când m-a întrebat soțul meu dacă vreau, am acceptat imediat. El a stat mai mult în cameră, mai mult la aer condiționat decât afară”.

„A fost o experiență frumoasă”

Soția lui Gabi Popescu a vrut în mod intenționat să ajungă în Dubai la finalul lunii iulie tocmai pentru a se convinge singură că vorbele de antenționare ale prietenilor erau adevărate.

„Am bifat și chestia asta. Îmi povestea lumea că vara e umiditatea atât de mare încât curge pur și simplu apa pe geamuri. Le-am zis tututor că nu cred așa ceva. Am pățit-o. La un moment dat m-am trezit, am deschis ușa la balcon și după vreo 5 minute l-am întrebat pe soțul meu dacă a făcut duș pentru că era apă peste tot prin cameră și nu era din baie. Era pur și simplu condensul. În oglindă nu te puteai uita, costumele de baie cu care mergeam la plajă nu mi s-au uscat. Noroc că aveam vreo patru la mine pentru că nu se mai usca deloc costumul, abia acasă s-a uscat. Dar a fost o experiență frumoasă pentru că m-am lămurit și eu cum este vara și partea bună a fost faptul că am găsit locurile libere în locurile unde nu găsești iarna, când este plin sezon. Așa că am văzut niște piscine Infinity, pe la etaje de genul 50-60, unde iarna chiar nu ai nicio șansă să ajungi, decât dacă îți faci rezervare cu câteva luni înainte. În iarnă am încercat să fac rezervare  la o piscină și primul loc disponibil era în martie-aprilie. Am găsit acum în iulie-august. Era o piscină foarte frumoasă. Deci au existat și părți bune ale mersului în Dubai. Am fost în safari. Iarna e mai complicat pentru că nu găsești ușor loc. Acum eram aproape singură în tot deșertul. Am putut să-mi fac poze liniștită și să mă dau cu fundul de nisip oricât fără să râdă cineva de mine”, a mai povestit amuzată fosta știristă.

„Nu îmi place frigul, nu îmi place iarna”

Chiar și în aceste condiții, Crina mărturisește că dacă ar fi să aleagă între Dubai în lunile iulie-august sau o destinație friguroasă, cu siguranță ar lua imediat zborul către Emiratele Arabe Unite.

„La frig nu m-aș duce niciodată. Asta nu. Nu mă chinui nici măcar să-mi imaginez așa ceva. Nu îmi place frigul, nu îmi place iarna, nu îmi place zăpada, nu am practicat niciodată alte sporturi de iarnă. Dacă îmi place iarna îmi place să o văd pe geam, îmi place zăpada așa vreo jumătate de oră așa să mă tăvălesc prin ea, dar nu prea mult. E frumoasă iarna, dar văzută pe geam, la căldura șemineului, când ninge afară și este într-adevăr zăpadă, nu când e un ger sec sau când se topește zăpada. Aș practica sporturi iarna dacă s-ar putea să fie zăpadă la 35 de grade și să nu se topească, altfel să simt frigul pe pielea mea, nu”, ne-a mai spus Crina, completând că nici măcar la munte, la noi în țară, nu se simte confortabil.

„Nu îmi place să merg la munte pentru că nu îmi place nici toamna. Acum încă e vremea ok, dar în momentul în care începe să fie frig afară și se fac așa vreo 10 grade, cad toate frunzele și e toată natura gri, maronie, nu îmi mai place. Nu îmi place mersul la munte. Vara pentru mine ar fi un weekend irosit să merg la munte și nu la mare”.

Crina Abrudan a mers în Dubai la 50 de grade
Crina Abrudan a mers în Dubai la 50 de grade

„Dacă nu mai stau la soare în două-trei săptămâni se duce bronzul”

Tot ce speră anul acesta este să reușească să aibă un ten ciocolatiu cât mai mult timp, pe care să-l mențină stând la plajă în destinații exotice. Crina nu folosește creme de protecție, de aceea nici nu se dă exemplu atunci când vine vorba de bronz, ci folosește produse naturale, care o ajută să aibă un bronz perfect.

„Am descoperit un alt lucru minune. Pe lângă untul de cacao mă dau și cu ulei de măsline. Și uleiul de măsline este bun. Eu îl pun într-o sticluță mică gen spray. Trei sferturi pun ulei de măsline și restul apă, ca să fie mai ușor de întins pe piele. Vara asta așa am făcut, am alternat uleiul de măsline cu untul de cacao. Dar predomină untul de cacao. Nu mă ține bronzul până vara următoare. Dacă nu mai stau la soare acum în două-trei săptămâni se duce bronzul. E totuși bronz de mare. Nu folosesc autobronzant. Mai merg la solar iarna din când în când, apoi sper să mă țină cât mai mult bronzul ăsta și când nu o mai fi bronzul o să încerc la solar, iar la iarnă sper să ajung la căldură”, a mai povestit Crina Abrudan pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *