Cum a putut să meargă îmbrăcată Ana Morodan la sala de sport. A atras toate privirile, detaliul inedit pe care l-au observat toți

Ana: "De ce nu mi-ai zis că trebuie să îmi iau și lenjerie sub echipamentul de sport?"

Ana Morodan reușește să surprindă pe toată lumea cu aparițiile sale! Având în vedere că mai e puțin până la vară, cunoscuta vedetă își dorește să aibă o siluetă de invidiat, motiv pentru care a început să meargă la sala de sport. Și nu oricum! Cu o ținută spectaculoasă!

Ana Morodan, apariție surprinzătoare la sala de sport. A atras privirile tuturor

Ana Morodan s-a prezentat la sală foarte elegantă! Peste costumul de fitness a optat pentru un sacou alb și nu a uitat de diadema cu perle și ochelarii de soare. Diva a mers la antrenorul personal gata să înceapă antrenamentele pentru a-și căpăta silueta de vis.

„Îmi moare pisica, mă despart de… adevărul e că eu mă despart… nevermind, nu pot să zic asta că nu sufăr, se poate întâmpla orice, o să fiu pe această bandă. De acum înainte, dacă ai de făcut ședințe la ora asta, stai aici cu laptopul și eu fac sport și noi facem ședința. De ce nu mi-ai zis că trebuie să îmi iau și lenjerie sub echipamentul de sport?!, a spus Ana Morodan în discuția cu antrenorul.

În timpul antrenamentului, în partea ajunsă și pe rețelele de socializare, Ana Morodan a fost la un pas să cadă de pe bandă, însă a fost prinsă la timp.

Citește și – Secretul Anei Morodan. Cum a reușit, de fapt, să aibă succes în online: “Lumea era șocată când vedea că mă îmbrăcam excentric” VIDEO EXCLUSIV

Ce dietă ține Ana Morodan. „Urmez o dietă daneză, patentată de 40 de ani”

Ana Morodan are mare grijă la ceea ce mănâncă. Vedeta a dezvăluit la un moment dat că urmează o dietă daneză, singura dietă aprobată de Uniunea Europeană ca fiind dieta viitorului. Aceasta a menționat că hrana este sub formă de prafuri.

”Urmez o dietă daneză, patentată de 40 de ani, singura dietă aprobată de Uniunea Europeană ca fiind dieta viitorului. De ce? Pentru că tu mănânci, practic, toți nutrienții de care are nevoie corpul tău, dar cu un conținut caloric foarte scăzut. Eu mănânc acum cât îmi doresc și în această dietă am tot ce vreau, mă simt foarte bine. E sub formă de prafuri…”, a spus Ana Morodan pentru spynews.ro.

Ana Morodan, operație de micșorare a bustului: „Nu mă mai doare spatele”

La vârsta de 37 de ani, „contesa digitală” a ales să apeleze la serviciile chirurgului estetician pentru a-și micșora bustul. Ana Morodan era de părere că un bust mare, natural, ajunge să creeze un disconfort după o anumită vârstă și în cazul ei era o necesitate această intervenție.

„Așa-i de fain cu sâni mai mici. Nu pot să-ți povestesc. Nu mă mai doare spatele, pot să mă îndrept, e mult mai bine. Plus că, cred eu așa, că sânii mici, acum de la o vârstă, dau și o alură mai fresh”, a povestit Ana Morodan pentru ego.ro.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 27 martie - 2 aprilie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *