Cum a reacționat fiul Octaviei Geamănu și al lui Marian Ionescu când i s-a reproșat că nu-i vorbăreț: „Dumnezeu când m-a creat mi-a zis să tac!” EXCLUSIV

Puștiul e genial. La concertul trupei Direcția 5 a întrebat mirat: „Toți oamenii din sală sunt prietenii lui tati?”
Cum a reacționat fiul Octaviei Geamănu și al lui Marian Ionescu când i s-a reproșat că nu-i vorbăreț: „Dumnezeu când m-a creat mi-a zis să tac!” EXCLUSIV

Octavia Geamănu și Marian Ionescu sunt căsătoriți de 7 ani și au împreună un băiețel, Andrei, în vârstă de 6 ani. Celor doi nu le vine să creadă cât de repede a trecut timpul și cât de mare a crescut fiul lor, însă pe zi ce trece se minunează de conversațiile pe care le au cu fiul lor. Octavia Geamănu a povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu a știut ce să-i răspundă lui Andrei în momentul în care a întrebat-o dacă ea și tatăl lui sunt vedete și de ce îi recunoaște lume.

Andrei va fi ”boboc” în toamnă. ”Cum s-au dus anii ăștia?”

Atât Octavia Geamănu, cât și soțul ei, Marian Ionescu, au preferat discreția atunci când a venit vorba de viața lor personală. Cu toate acestea nu l-au ținut niciodată ascuns pe fiul lor, Andrei. La nici 6 ani, vârstă pe care o va împlini la finele lunii noiembrie, micuțul reușește să-i surprindă zilnic cu atitudinea lui și mai ales cu replicile pe care le dă celor doi. Prezentatoarea știrilor „Observator” de la Antena 1 ne-a mărturisit că nu îi vine să creadă că după vacanța de vară se va pregăti să-l ducă la prima zi de școală.

„Andrei se pregătește de școală. Gata, serbarea de final de grădiniță bate la ușă, nu-mi vine să cred, și gata clasa 0. Pam-pam. Cum s-au dus anii ăștia?”, ne-a povestit Octavia Geamănu, care mărturisește că ea are mai mari emoții decât Andrei și că presimte că și prima zi de școală va fi ca cea de la grădiniță.

„Am avut doar un mini șoc în prima zi de grădiniță când avea un an și opt luni. M-am dus cu tatăl lui la grădiniță și eram speriată că auzisem tot felul de povești, că trebuie să stai prin preajmă că plânge copilul, iar Andrei nici nu și-a luat la revedere, nu ne-a pupat, a intrat direct. Eram puțin supărată. Când m-am dus să-l iau mi-a zis că am venit prea repede, că el vrea să mai stea cu copiii. Deci nu a avut nicio problemă de adaptare și nici eu. Ce să vezi? Mă bucur că este la grădiniță până la 5-6”.

Fiul Octaviei Geamănu, Andrei
Fiul Octaviei Geamănu, Andrei

Ce spune Octavia Geamănu despre fiul ei: ”E selectiv și secretos. E în vârful piramidei când vine vorba despre secrete”

În ciuda faptului că au o relație foarte frumoasă și au extrem de multe activități împreună, băiețelul dă de pe acum toate semnele că va fi un adolescent nu tocmai dispus să comunice prea mult cu părinții lui. În timp ce alți copii de vârsta lui povestesc mamelor despre primele lor prietene de la grădiniță sau despre activitățile pe care le au cu colegii, Octavia a trebuit să afle de primul lui pupic de la colegii de clasă.

„E selectiv și secretos. E în vârful piramidei când vine vorba despre secrete. La întrebarea „Cum ți-a mers la grădiniță?”, doar îmi face din mână semnul că totul a fost ok. Când îl rog să-mi povestească ceva, îmi zice că viața e superbă, sunt fericit, ce să-mi mai spună. Întotdeauna aflu când mergem în vizită sau când ne mai întâlnim cu colegii lui, de la ei. De la colegii lui am aflat despre primul pupic cu Petra, despre una-alta, dar de la el nu aflu absolut nimic. Chiar de curând l-am întrebat de ce nu avem și noi genul ăsta de comunicare, cum au colegii lui cu părinții, în care să povestească tot, că vreau să știu și eu tot despre el. La care el mi-a zis: „Mami, cum să îți spun eu ție? Dumnezeu când m-a creat mi-a zis să tac”. Deci m-a dat gata, are niște replici mortale”, ne-a mai povestit Octavia.

”Nu are nicio treabă, nici cu pianul, nici cu tobele care sunt în mijlocul casei”

Până acum, nu știe pe care dintre părinți îi moștenește, căci micuțul se îndreaptă mai mult spre zona de sport, decât spre cea artistică.

„Eu sper să joace tenis. Așa cum îmi imaginam atunci când era mic, pentru că era foarte atras de pian, de fapt eu îl puneam la pian, că asta va face, că dăm lovitura cu el. Nu are nicio treabă, nici cu pianul, nici cu tobele care sunt în mijlocul casei, nici cu chitara, cu nimic. În schimb, joacă tenis. Îi place tenisul. În continuare îi mai place și asta cu pictura. Acum ceva vreme, recent, m-am trezit și m-am dus la el în cameră să-l trezesc să mergem la grădiniță și mi s-a dus inima în stomac când nu l-am văzut în pat. Am început să-l strig prin casă, iar el mi-a răspuns din atelier. Era în atelierul de pictură. Luase o pânză de-ale lui taică-su și picta pe ea. Ceva-ceva are, dar ce o fi, pe viitor, om vedea”, a mai declarat soția lui Marian Ionescu pentru EGO.ro, completând că nu va face nimic să influențeze deciziile pe care Andrei va vrea să le ia în viața, așa cum nici ea nu și-a schimbat pasiunile și nu a renunțat la plăcerile ei doar pentru că a devenit mamă.

„Și acum mă mai plimb cu motocicleta, normal. Am aceeași viață. Viața mea nu s-a schimbat doar pentru că am devenit mamă. Eram responsabilă și înainte, sunt responsabilă și acum. Doar pentru că am un copil nu mi-am anulat existența. Trăiesc în continuare în raport cu dorințele pe care le am, desigur, în măsura timpului, pentru că tot timpul meu este al lui Andrei. El nu este deloc atras de motociclete. A primit când era mic, la 3-4 ani, de Crăciun, una și n-a avut nicio treabă cu ea. Mi-a zis chiar să o dăm cuiva care chiar și-o dorește. Stai liniștită că doar pare darnic, dar nu este”.

„Cred că realizează că părinții lui sunt un pic mai cunoscuți decât alți părinți”

Cu o mamă prezentatoare de știri și tatăl unul dintre cei mai apreciați artiști din România, Andrei nu a știut până de curând cât de cunoscuți sunt părinții lui și mai ales cu ce se ocupă.

„Când m-am dus să-l iau de la grădiniță, într-una dintre zile, m-a întrebat de unde mă știu diverși părinți, că i-a zis un coleg că eu lucrez în televiziune, ce înseamnă asta? Dacă tatăl lui este vedetă și ce înseamnă să fii vedetă? Nu știa dacă este de rău sau de bine. I-am zis că depinde cum privește lucrurile, pentru noi nu este de rău. Acum, când mă duc la grădiniță, cred că realizează că părinții lui sunt un pic mai cunoscuți decât alți părinți și sare așa din mijlocul copiilor și vine fuga spre mine și îmi spune că sunt cea mai frumoasă din lume și că mă iubește. E cumva mândru”, ne-a mai dezvăluit Octavia Geamănu.

Chiar dacă cei doi au încercat să-i explice care este diferența dintre ei și părinții altor copii de la grădiniță, Andrei nu a înțeles prea bine cum stă treaba cu celebritatea.

„E foarte mândru de părinții lui. Deși nu realizează încă cu ce ne ocupăm și ce presupune asta. Apropo de faptul că nu realizează: Marian, cu Direcția 5, a avut concert la Sala Palatului. Sala plină, superb totul, sold out la bilete, iar Andrei când a intrat și a văzut că toată lumea aplaudă și cântă, m-a întrebat dacă toți oamenii din sală sunt prietenii lui tati”, a mai spus jurnalista pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *