Cum a reacționat Toni Iuruc când a aflat că Simona Halep a fost depistată dopată. „Sunt realmente…”

Prima reacție a lui Toni Iuruc după ce a aflat despre dopaj.

Scris de: Daoud Andra

21 Oct. 2022

Cum a reacționat Toni Iuruc când a aflat că Simona Halep a fost depistată dopată. „Sunt realmente…”

Vestea că Simona Halep a picat testul anti-doping efectuat la US Open a ajuns și la urechile fostului ei soț. Sportiva trece printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce i s-a descoperit în sânge o substanță interzisă. Cum a comentat Toni Iuruc informația cu privire la dopajul jucătoarei de tenis.

Reacția lui Toni Iuruc la vestea că Simona Halep a fost depistată dopată

Simona Halep a primit vineri, 21 octombrie, cea mai proastă veste din carieră. Fostul număr 1 mondial a picat testul anti-doping efectuat în urmă cu câteva luni, la US Open. Românca a fost testată pozitiv pentru o substanță care poartă denumirea de Roxadustat. Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a luat decizia de a o suspenda provizoriu pe sportivă.

Vestea că Simona Halep a fost depistată pozitiv la o substanță interzisă l-a șocat pe fostul ei soț. Contactat de reporterii Playsport.ro, Toni Iuruc a spus că este complet surprins de această veste și că nu dorește să comenteze mai mult.

„Nu știu despre ce este vorba. Aflu acum, de la dumneavoastră, sunt realmente surprins. Nu am ce să spun mai multe, nu am ce să comentez”, a spus fostul soț al sportivei, pentru sursa citată.

Cum a reactionat Toni Iuruc cand a aflat ca Simona Halep a fost depistata dopata
Toni Iuruc și sportiva au fost căsătoriți aproape un an

„Începe cel mai dificil meci din viața mea”

Informația că Simona Halep a picat testul anti-doping a fost preluată și de presa internațională. „Fostul număr 1 mondial a picat testul anti-doping la US Open 2022”, au titrat englezii de la Daily Mail. La scurt timp, Halep a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor sociale. Sportiva le-a spus celor care o urmăsesc cum stau lucrurile, din perspectiva ei. Simona a transmis că va lupta să își facă dreptate și că a fost șocată să afle vestea.

„Astăzi începe cel mai dificil meci din viața mea: o luptă pentru dreptate. Am fost notificată cu privire la faptul că am fost testată pozitiv pentru o substanță care se numește Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică, ceea ce a venit ca un șoc imens pentru mine. De-a lungul carierei mele, nu mi-a trecut niciodată prin cap ideea de a trișa și este complet împotriva valorilor cu care am fost crescută.

Să fiu pusă față în față cu o asemenea situație nedreaptă mă face să mă simt confuză și trădată. Voi lupta până la final să demonstrez că nu am luat niciodată conștient vreo substanță interzisă și am încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală. Nu e vorba despre titluri sau bani. Este vorba despre onoare și despre dragostea pentru tenis, pe care o am de mai bine de 25 de ani.”, a scris Simona Halep într-o postare pe care a distribuit-o pe conturile ei de Facebook și Instagram.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *