Cum a reușit Bebelușa Alexandra de la Cronica Cârcotașilor să treacă peste despărțire, după o relație de 11 ani: „Nu foarte multă lume pățește acest lucru în viață” EXCLUSIV

Cum a trecut peste despărțirea de fostul iubit, după o relație de 11 ani
Cum a reușit Bebelușa Alexandra de la Cronica Cârcotașilor să treacă peste despărțire, după o relație de 11 ani: „Nu foarte multă lume pățește acest lucru în viață” EXCLUSIV

Alexandra Elena Gherase a intrat în atenția publicului după ce i-a făcut pe români să o admire prin rolul său de la ”Cronica Cârcotașilor” (PRO TV). Îndrăgita blondină ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre viața personală. Trăiește o poveste frumoasă de iubire, după ce a trecut printr-o despărțire. Mai mult, chiar dacă își dorește un copilaș, dansatoarea a punctat că acesta o să vină când o să fie timpul potrivit.

Bebelușa Alexandra: „Îmi doresc foarte mult un copil, va veni la momentul potrivit”

Dansatoarea a făcut parte dintr-un nou proiect, Buzz House, care a strâns 6 influenceri care au locuit în aceeași casă timp de 2 săptămâni. Aceasta ne-a vorbit despre cum a reușit să se vindece după o relație de 11 ani și să îi ofere iubirii o nouă șansă, trăind, în momentul de față, o frumoasă poveste de dragoste.

Ego.ro: Alexandra, cum stai cu dragostea?

Alexandra Elena Gherase: Partea personală este foarte drăguță în momentul acesta, trăiesc o poveste foarte frumoasă de iubire, care este destul de recentă, de un an și puțin, fiind ieșită dintr-o relație de 11 ani.

Cum ai reușit să te vindeci după respectiva despărțire?

Alexandra Elena Gherase: Cred că lucrul cel mai important a fost să stau eu cu mine și să pun în balanță tot ce s-a întâmplat. Nu a fost o perioadă ușoară. Nu foarte multă lume pățește acest lucru în viață. Nu se întâmplă foarte des ca o relație de 11 ani să se termine, relație pe care eu o vedeam până la final, practic. Dar te pui pe picioare. Un sfat pentru oricine trece printr-un lucru ca acesta: să vă dați seama că, la un moment dat, totul revine la normal și poate să fie chiar mai bine decât a fost înainte.

Alexandra Elena Gherase
Alexandra Elena Gherase

Ai planuri mari?

Alexandra Elena Gherase: Planuri mari deocamdată nu. Vara asta am muncit, așa că în august vreau să plec în vacanță, acesta ar fi planul din viitorul apropiat.

Bun, tu mai ai un suflet care te însoțește. Cățelul este al tău?

Alexandra Elena Gherase: Este al meu, am și un tatuaj cu el. Este un pug negru, are 9 ani, a făcut pe 15 iulie. Îmi este foarte drag, este cel mai bun cățel. Este cuminte și încerc să am grijă de el cât mai bine.

Ce poți să îmi spui despre un viitor copilaș?

Alexandra Elena Gherase: Nu a fost un target să am un copil până la acest moment, așa s-a aranjat viața pentru mine. Mi-a plăcut foarte mult viața pe care am trăit-o până acum, îmi doresc foarte mult un copil, va veni la momentul potrivit. Chiar dacă o să fie la 36, 38, 40, îl voi face. Dar nu am planuri despre asta.

Atunci când vine vorba de copii, foarte multe femei sunt presate de societate să devină mame cât mai devreme.

Alexandra Elena Gherase: Sfatul meu este să îți trăiești viața așa cum îți pică în față. Aranjamentul în viață pentru mine nu a existat. Eu sunt o tipă mai liberă, referindu-mă aici la stilul de viață, la felul cum mă îmbrac, dacă vă uitați la mine pe TikTok o să vedeți că am un stil mai diferit față de persoanele de vârsta mea. Asta nu mă împiedică să fiu veselă, să mă bucur de viață și să iau viața cu tot ce îmi dă, așa cum vine.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.