Cum a reușit Emmanuel Macron să o facă pe Brigitte să se îndrăgostească de el, deși avea doar 15 ani

Totul despre povestea de dragoste dintre Emmanuel și Brigitte Macron. Cum s-au întălnit și cum au ajuns să se îndrăgostească.
Cum a reușit Emmanuel Macron să o facă pe Brigitte să se îndrăgostească de el, deși avea doar 15 ani

Cum a reușit Emmanuel Macron să o facă pe Brigitte să se îndrăgostească de el, de la o vârstă atât de fragedă. Categoric, povestea de dragoste dintre Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte, a captivat atenția oamenilor de pe tot globul. Sunt unul dintre cele mai interesante cupluri din lumea politică.

Emmanuel Macron avea doar 15 ani când a cunoscut-o și s-a îndrăgostit nebunește de ea. Sentimentele par să fi fost aceleași și din partea lui Brigitte. Și ea a mărturisit mai târziu că încă de la prima vedere a existat o legătură profundă între ei.

Relația dintre cei doi a fost deosebit de controversată, datorită diferenței de vârstă. Nimeni nu a crezut în legătura lor, s-a spus mai ales că această relație îi va dăuna carierei politice lui Macron. Cu toate acestea, timpul a dovedit contrariul. Relația lor bazată pe respect și dragoste i-a transformat în cel mai frumos cuplu prezidențial.

Fosta lui profesoară de teatru, actualmente Brigitte Macron, este cu 24 de ani mai mare decât Emmanuel. Aceasta și-a părăsit primul soț, tatăl celor trei copii ai săi, pentru unul dintre elevii ei. Acesta avea să devină într-o zi președintele Franței. Povestea lor a inspirat și o nouă carte care promite să scoată la lumină mai multe detalii interesante despre relația lor.

Despre povestea de dragoste controversată a povestit jurnalista Sylvie Bommel, care a scris o care, numită „El tocmai împlinise 17 ani”, în care sunt dezvăluite cele mai intime detalii despre iubirea dintre Emmanuel Macron şi profesoara lui Brigitte.

Sylvie Bommel vorbește despre copilăria lor, întâlnirile dintre cei doi și relația actuală. Emmanuel era un școlar de 15 ani, excepțional de inteligent. Fiica lui Brigitte, Laurence, a venit odată acasă de la școală și i-a spus: „Mami, este un băiat nebun în clasa noastră care știe totul despre toate”.

Cum a reușit Emmanuel Macron să o facă pe Brigitte să se îndrăgostească de el

Macron s-a îndrăgostit apoi iremediabil de profesoara lui pe tocuri, plină de farmec. La scurt timp după ce s-au întâlnit, se arată în carte, el a făcut o aluzie la romanul ei preferat. Acesta a scris un eseu școlar care a câștigat premiul național.

„Dacă nimeni nu a trăit aspirațiile romantice la fel de intens ca Emma, în Madame Bovary a lui Flaubert, mulți oameni au experimentat la un moment dat o înclinație pentru bovarism.”

A scris cel care avea să devină președinte. Bommel speculează că aceste rânduri ar putea să-i fie adresate direct Brigittei.

Ea le povestise adesea elevilor despre dragostea ei pentru capodopera lui Flaubert. De asemenea, mulți au început să observe deja relația strânsă care s-a dezvoltat aproape instantaneu între Brigitte și elevul Emmanuel. Când Macron s-a alăturat clubului de teatru al lui Brigitte, ea era căsătorită cu bancherul Andre-Louis Auziere. Aceștia erau împreună de aproape două decenii.

Andre-Louis era cu doi ani mai în vârstă decât Brigitte, care avea doar 21 de ani când s-au căsătorit. Primul ei soț este descris ca fiind frumos, „înalt, întunecat și suplu, cu trăsături fine”. Cu toate acestea, spune un prieten, „nu era amuzant”, un altul spunându-i autorului: „La petreceri, abia a rostit un cuvânt”. O prietenă a lui Brigitte spunea: „Era atât de neutru. Un pic ca apa călduță lângă ea, în timp ce ea sclipea mereu.” Auziere, despre care nu se știe că s-a recăsătorit, nu a comentat niciodată public despre fosta lui soție sau despre Macron. Tiphaine, fiica mai mică pe care a avut-o cu Brigitte, a spus: „Tatăl meu este foarte bine, dar dorește să rămână în cel mai deplin anonimat”.

În 2018, fiica lui Brigitte Macron a vorbit public pentru prima dată despre dragostea dintre mama ei și adolescentul Emmanuel Macron. Brigitte l-a cunoscut pe actualul președinte francez când ea a predat teatru la liceul pe care l-a urmat în nordul Franței.

Tiphaine Auzière, în vârstă de 34 de ani, a descris momentul în care mama ei s-a îndrăgostit de Macron. „Dacă trebuie să ofer o viziune despre iubire, sunt Emmanuel și mami. Când sunt împreună, este aproape ca și cum lumea nu ar exista.”, a spus  Auzière.

sursa foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.4 31 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Florin Dumitrescu a plecat din România: „O nouă eră”! Decizia luată după ce a semnat...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
El este câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 13. Surpriză uriașă la Antena 1! 😲
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *