Cum a reuşit Roxana Vancea să aibă o siluetă de invidiat în timpul sarcinii: „Poftele sunt un mit. Sau o scuză să mănânci prostii”. Sfatul vedetei pentru femeile însărcinate EXCLUSIV

Vedeta a renunțat la dulciuri în timpul sarcinii, dar le-a înlocuit cu fructe. În rest, ea a mâncat absolut normal și arată impecabil după ce a născut.
Cum a reuşit Roxana Vancea să aibă o siluetă de invidiat în timpul sarcinii: Poftele sunt un mit. Sau o scuză să mănânci prostii. Sfatul vedetei pentru femeile însărcinate EXCLUSIV

Roxana Vancea este împlinită pe toate planurile. Aceasta a devenit de curând mămică, iar acum se bucură de doi micuți, Milan și Zian. Vedeta a reușit să aibă un stil de viață sănătos și pe timpul sarcinii, astfel că, într-un interviu exclusiv pentru Ego.ro, ne-a împărtășit secretele sale.

Roxana Vancea: „Viața mea este exact așa cum mă așteptam să fie”

Roxana Vancea este cunoscută pentru silueta de invidiat și stilul de viață sănătos pe care îl are. Ea a reușit să nu pună foarte multe kilograme pe timpul sarcinii, astfel că și-a revenit spectaculos după naștere. Îndrăgita vedetă ne-a oferit câteva detalii cu privire la acest subiect. De asemenea, Roxana Vancea a vorbit despre viața de mămică, punctând că își dorește să fie alături de bebelușul său în orice moment important. Cât despre dorința de a avea o familie numeroasă, vedeta consideră că Milan și Zian, cele două minuni din viața sa, îi ocupă, momentan, tot timpul.

Ai avut o siluetă impecabilă chiar și în timpul sarcinii! Te-ai îngrășat doar câteva kilograme. Ai vreun secret în această privință?

Roxana Vancea: Am renunțat la dulciuri în timpul sarcinii. Le-am înlocuit cu fructe. În rest, am mâncat normal. Am evitat doar anumite alimente, pe baza recomandărilor doctorului: fructe de mare/brânzeturi rafinate/pateuri/mezeluri…

Alături de frumoasa ei familie, soț și cei doi băieți
Alături de frumoasa ei familie, soț și cei doi băieți

„Este recomandat să adaugi 200-300 de calorii, nu să mănânci dublu”

Ce crezi ca te-a ajutat să nu te îngrași foarte mult?

Roxana Vancea: Am făcut în fiecare dimineață câte o oră de cardio. Mergeam 50-60 de minute pe bandă. Nu am avut voie altceva pentru că am avut sarcină cu risc.

Foarte multe femei încă au impresia că atunci când sunt însărcinate trebuie să mănânce pentru doi! La tine cum a fost?

Roxana Vancea: Nimic mai greșit. Am citit foarte mult în timpul sarcinii și am avut o doctoriță foarte bună care mi-a monitorizat sarcina. Mi-a spus că în primele 2 trimestre copilul se hrănește din placentă, nu din ce mănânc eu, iar în al treilea este recomandat să adaugi 200-300 de calorii la regimul tău, nu să mănânci dublu.

Roxana Vancea și-a păstrat o dietă echilibrată
Roxana Vancea și-a păstrat o dietă echilibrată

Ai avut pofte, te-ai abținut de la anumite mâncăruri?

Roxana Vancea: Nu am avut nici măcar o poftă. Aveam mai multe pofte înainte să rămân însărcinată așa că poftele sunt un mit. Sau o scuză să mănânci prostii.

Roxana Vancea: „Dacă și-au bătut joc 9 luni de corpul lor, probabil și corpul va avea nevoie de tot atâtea ca să-și revină”

Ce sfat le-ai da femeilor care sunt speriate de faptul că nu reușesc să slăbească foarte repede după sarcină?

Roxana Vancea: Să fie atente la ce mănâncă pe timpul sarcinii. Să facă sport dacă le permite medicul, să nu mănânce pentru 2-3 că nu este cazul și automat n-au cum să ia prea mult. Plus că e grea și sarcina atunci când pui multe kilograme. Eu n-am știut ce sunt alea dureri de spate, picioare umflate, respirat greu pentru că apasă burta pe nu știu ce…am avut o sarcină cu risc mare, dar foarte ușoară datorită mărimii burții.

Știm că există această presiune asupra femeilor, după ce văd că foarte multe vedete reușesc să își revină în timp record după naștere! Tu ce părere ai și ce sfat le-ai da?

Roxana Vancea: La mine nu a fost cazul, însă dacă ar fi fost, nu aș fi pus nicio secundă presiune pe mine. Fiecare corp e diferit și răspunde în felul lui. Fiecare sarcina e diferită. Să aibă răbdare cu el, să își dea timp să își revină, iar cele care au făcut excese să fie conștiente că dacă și-au bătut joc 9 luni de corpul lor probabil și corpul va avea nevoie de tot atâtea ca să își revină.

Roxana Vancea e nedespărțită de băiețelul ei
Roxana Vancea e nedespărțită de băiețelul ei

Roxana Vancea: „Învăț lucruri, mă confrunt cu o grămadă de emoții, de stări, e foarte frumos”

Cum arată acum viața ta? Ce fel de mămică ești?

Roxana Vancea: Viața mea e exact așa cum mă așteptam să fie. Sunt într-o continuă agitație cu cel mic. Îl descopăr și mă descoperă. Învăț lucruri, mă confrunt cu o grămadă de emoții, de stări, e foarte frumos. Încerc să mă bucur de perioada aceasta, toți din jur îmi spun că va trece foarte repede. Nu vreau să ratez nimic din ce bebe face pentru prima dată. Vreau să fiu prima la tot. Sunt o mămică dedicată și foarte prezentă pentru ambii pitici.

Te gândești să îți mărești familia?

Roxana Vancea: Momentan suntem suficienți (râde). Doi copilași îmi ocupă tot timpul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *