Cum a reuşit Roxana Vancea să obţină postul de asistentă la „Neatza”: „Am zis o grămadă de tâmpenii” EXCLUSIV

Roxana Vancea a ajuns la inimile telespectatorilor în momentele în care a făcut parte din echipa emisiunii matinale „Neatza cu Răzvan și Dani”.
Cum a reuşit Roxana Vancea să obţină postul de asistentă la „Neatza”:  Am zis o grămadă de tâmpenii EXCLUSIV

De când a făcut parte din echipa „Neatza cu Răzvan și Dani” și până acum, viața vedetei s-a schimbat complet, acum dedicându-se rolului de mamă. Roxana Vancea ne-a povestit, exclusiv pentru Ego.ro, cum a început cariera ei de succes în televiziune.

Roxana Vancea, dezvăluiri despre copilărie și despre cariera din televiziune

Îndrăgita brunetă s-a bucurat de o copilărie superbă, ținând cont că a crescut alături de bunici. Ea își dorește ca micuții ei să aibă parte de aceleași momente frumoase. De asemenea, Roxana Vancea s-a făcut cunoscută la „Neatza”, unde a ajuns printr-o întâmplare plină de umor.

Povestește-ne câte ceva despre copilăria ta. Care au fost cele mai frumoase și cele mai grele momente?

Roxana Vancea: Am avut o copilărie foarte frumoasă. Am crescut la Novaci, cu bunicii. M-am bucurat de joaca alături de copii, pe drum, de toate jocurile copilăriei, de bunătățile făcute de bunica, de plimbat cu sania de bunic. O copilărie ca a mea îmi doresc să aibă și copiii mei. Departe de TV, telefoane și orice device-uri. Nu știam ce sunt alea probleme, acum copiii merg la psiholog și părinții au nevoie de tot felul de influenceri/psihologi, ca să-și ghideze copiii în viață.

Pentru ce mai există instinct matern/patern dacă ne creștem copiii după cum spune Gigel psihologul și copiii sunt niște neadaptați? Vreau ca micuții mei să cunoască de toate, să trăiască de toate, să învețe orice. Și să stea și cu bunicii pentru că principiile după care eu mă ghidez în viață mi-au fost implementate de aceștia și nu m-am abătut niciodată de la ele.

Roxana Vancea își amintește că a fost băiețoasă în copilărie
Roxana Vancea își amintește că a fost băiețoasă în copilărie

„Îndrăgosteala îmi trecea în 10 minute când mă enerva mai tare”

Ce carieră visai să ai în copilărie?

Roxana Vancea: Profesoară de sport. Am și fost un an aproape.

Ai suferit din dragoste în adolescență?

Roxana Vancea: Am fost foarte băiețoasă. M-am tuns la 0 până în clasa a 7-a/a 8-a. Erau alte lucruri care mi se păreau interesante atunci, nu dragostea. Ce credeam eu că e îndrăgosteală la vremea respectivă îmi trecea în 10 minute când mă enerva mai tare (râde) Așa că… cum mă îndrăgosteam, așa îmi și trecea.

Cum vedeai relațiile pe atunci?

Roxana Vancea: Ieșit la cofetărie și pupat în scara blocului.

Vedeta a fost înscrisă la castingul de la „Neatza” de prietena ei
Vedeta a fost înscrisă la castingul de la „Neatza” de prietena ei

Roxana Vancea: „Loialitatea primează într-o căsnicie”

Te-ai lovit în viața ta de diferite fenomene care provoacă suferință, bullying, ură, în mediul online?

Roxana Vancea: Nu ai cum să împaci pe toată lumea. Întotdeauna se găsesc persoane care să te judece, critice, dar nu am băgat în seamă niciodată răutățile ăstea și nici nu am de gând să o fac. Pentru asta există “block”.

Ce limită nu ai trece atunci când vine vorba despre dragoste?

Roxana Vancea: Nu aș accepta niciodată să fiu trădată de omul pe care l-am ales să-mi fie partener o viață, loialitatea primează într-o căsnicie pentru mine.

Televiziunea a reprezentat o altă parte importantă din viața ta. Cum a început totul?

Roxana Vancea: Sincer a început dintr-o glumă. Eram la cămin, în primul an de facultate cu prietena mea și la Neatza căutau vecină. Ea a intrat și m-a înscris la casting. Nu mă uitam la emisiune pe atunci. Când am ajuns la casting și m-au întrebat ce zodii sunt băieții, n-aveam habar. Am avut emoții, am zis o grămadă de tâmpenii din cauza emoțiilor și probabil au zis că-s amuzantă (râde).

„Am refuzat proiecte în care am simțit că nu îmi e locul”

Te-ai lovit de refuzuri pentru proiecte în televiziune?

Roxana Vancea: Nu. Niciodată. Am refuzat în schimb proiecte în care am simțit că nu îmi e locul și au fost proiecte la care am renunțat pe parcurs atunci când ele mergeau într-o altă direcție, deloc dorită de mine.

Te-ai întoarce în televiziune? Ce fel de proiecte te atrag?

Roxana Vancea: Momentan mi-ar fi greu, cu doi copilași. Îmi ocupă efectiv tot timpul, dar dacă ar fi un proiect cu familia mea, de ce nu?

Vedeta se dedică în prezent rolului de mămică
Vedeta se dedică în prezent rolului de mămică

„M-am îngrășat 12 kilograme în urma unei dereglări hormonale”

La un moment dat ți-ai schimbat total silueta. Ai simțit vreodată că faima unei femei ține de modul în care arată?

Roxana Vancea: Nu am făcut-o pentru faimă. Am făcut-o pentru mine. Nu mă mai simțeam bine în pielea mea și sincer la mine a fost o problemă medicală. M-am îngrășat 12 kilograme în urma unei dereglări hormonale (ovare polichistice mai exact). Am fost mereu foarte slabă și apoi m-am trezit la 58 de kilograme. Când am rezolvat medical problema, am început să slăbesc și să ajung să arăt așa cum mi-am dorit. Sport am făcut întotdeauna, chiar și atunci când aveam 58 de kilograme, doar că nu aveam niciun rezultat.

Cum ar trebui să fie o femeie, în viziunea ta?

Roxana Vancea: Să aibă principii, foarte multă demnitate, să fie loială, ambițioasă, independentă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
7.9 22 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *