Cum a sărbătorit Dana Budeanu, de Mărțișor. Le-a dat peste nas cârcotașilor: “Am creierul cel mai șmecher din România”, imagini de senzație

Vezi cum a sărbătorit Mărțișorul Dana Budeanu!

Dana Budeanu nu mai are nevoie de niciun fel de intoroducere. Este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate creatoare de modă de la noi din țară, dar și una dintre cele mai vocale vedete din showbiz. Cum a sărbătorit celebrul designer de modă de Mărțișor? Ei bine, șatena nu s-a putut abține nici astăzi și le-a dat peste nas cârcotașilor. Află toate detaliile din rândurile de mai jos!

Dana Budeanu, mesaj de 1 martie pentru cârcotași

Controversata creatoare de modă Dana Budeanu este cunoscută pentru stilul său direct de a spune lucrurilor pe nume. Nu de puține ori, șatena a criticat vedetele de la noi din țară, fără să-i pese de consecinţe sau de părerile celorlalți.

Totodată, ea s-a luat și de o categorie de bărbați și femei, intitulate de ea Amețitele și Mafioții. Și, deloc surprinzător, celebrul designer de modă nu s-a putut abține nici de Mărțișor.

”Primăvară frumoasă și fătălăilor care merg pe la podcasturi”

Pe data de 1 Martie, Dana Budeanu a avut un mesaj special pentru ”fătălăii care merg pe la podcasturi” și vorbesc despre cât de nociv este zahărul. Creatoarea de modă a spus că ea este o mare consumatoare de dulciuri şi, cu toate astea, este sănătoasă şi are un corp de invidiat.

”Primăvară frumoasă și fătălăilor care merg pe la podcasturi și aberează pă zahăr! Dana Budeanu mănâncă dulciuri că nimeni, de când se știe, continuu, zilnic, TONE!

Ați văzut cum arăt, neterminatilor închipuiți? SUNT SĂNĂTOASĂ TUN, FERICITĂ FLEAȘCĂ, AM CREIERU CEL MAI ȘMECHER DIN ROMÂNIA! Mai lăsați ne drecu de plăpânzi care va numărați dumicatii și tot! MARȘ!”, a scris vedeta pe Instagram.

Citește și Top 10 cele mai provocatoare ipostaze cu Dana Budeanu. Criticul de modă a renunțat la orice inhibiție FOTO!

Dana Budeanu, despre relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Recent, șatena și-a dat cu părerea și depre relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. cei doi se iubesc de câteva luni de zile și par extrem de fericiți împreună, însă Dana Budeanu nu crede că această relaţie va fi una de durată. Asta pentru că, în opinia ei, medicul nu îi va putea satisface nevoile şi dorinţele actriței.

”Nu mai vizitați Bulgaria, domnule Gheorghiță, nu știți prin ce locuri a fost Monica. Știți oare pe unde a umblat Monica? Și apoi, o duceți în Bulgaria, în jacuzzi, cu alții?

Parcă nu a fost niciodată în jacuzzi cu alții înainte. Nu cred că există femeie care a trăit luxos și acum să accepte sărăcia.

Mai bine rămâi singură. Cum adică, vine cineva și ce face? Mă duce în Bulgaria? Sărăcia nu este o opțiune, sunt doar iluzii. Toți bărbații sunt înșelați de ideea de dragoste”, a declarat creatoarea de modă.

Citește și Dezvăluirea cu care Dana Budeanu a făcut furori pe internet. Fanii au rămas mască, nu se așteptau la așa ceva: “Urmează să fie și Regină”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lidia Buble dădea autografe cu mult înainte de a visa să devină o artistă celebră
6.6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *