Dezvăluirea cu care Dana Budeanu a făcut furori pe internet. Fanii au rămas mască, nu se așteptau la așa ceva: “Urmează să fie și Regină”

Vedeta a făcut o dezvăluire ce a stârnit un val de reacții!

Dana Budeanu este, fără îndoială, una dintre vedetele foarte active în mediul online. Acolo, ea își împărtășește mereu opiniile cu fanii ei și nu ia în seamă gurile rele. Totodată, celebra creatoare de modă este cât se poate de deschisă și în emisiunile în care e invitată. Nu de puține ori, șatena a făcut dezvăluiri care au luat pe toată lumea prin surprindere.

Dana Budeanu, dezvăluire uimitoare în podcastul lui Damian Drăghici

Dana Budeanu va împlini anul acesta vârsta de 45 de ani, dar creatoarea de modă arată foarte bine și nimeni nu i-ar da anii din buletin. În plus, ea este și extrem de inteligentă și a dovedit asta, cu vârf și îndesat, de fiecare dată când a avut ocazia.

Superba creatoare de modă a devenit populară pe YouTube în urmă cu mai mulți ani de zile, acolo unde critica mai multe vedete din România, dar și pe unele categorii de femei și bărbați, poreclite de ea ”amețite” și ”mafioți”.

Ce coleg celebru a avut Dana Budeanu în facultate

După cum se știe deja, Dana Budeanu a studiat în Marea Britanie. Acolo, ea a absolvit marketing-management la Royal Holloway of London.

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, celebra creatoare de modă a dezvăluit că a avut un coleg celebru în facultate. Ea nu a dat nume, dar a precizat că este vorba de o persoană care în prezent face parte din Familia Regală a Marii Britanii.

”Toată perioada a fost superbă. Cea mai frumoasă amintire nu a fost absolvirea. Eu am fost colegă cu cineva care astăzi este chiar în Familia Regală, oficial, și urmează să fie și Regină și, mă rog, băiatul era din această familie.

O dată pe an, ne lua pe toți – eram vreo 18, după aia am fost 20 și ceva – și ne ducea la un castel al familiei, unde locuiau părinții lui, departe de Londra, într-un castel, la propriu, unde avea loc această cină fantastică.

Înainte de această cină, toți stăteam cu personalul lor care, de fiecare dată când mergeam, ne făcea ca un fel de training, inclusiv pentru masa care urma să aibă loc și pentru regulile care se aplicau acolo și, după aceea, pentru că am fost trei ani la rând, ne învățau foarte, foarte multe secrete din felul în care se comportau membrii familiilor nobiliare din Anglia.

A fost o experiență fantastică, noi abia așteptam și al doilea și al treilea an, el ne tot spunea pe parcursul anului pentru că era ceva..îți dai seama…minunat, pur și simplu.

Singurul lucru pe care atunci l-am observat a fost legătura afectivă dintre părinții respectivi și copil. Asemeni nouă, el se adresa tatălui său cu ”domnule”, lucru valabil și în perioada interbelică la noi”, a declarat vedeta.

Citește și Ce operație estetică și-ar fi făcut Dana Budeanu cu ani în urmă. Vedeta nu s-a sfiit să vorbească despre asta: “Nu mi-a fost frică”!

Fanii au taxat-o imediat

Internauții au reacționat imediat după mărturisirile Danei Budeanu. Mulţi au început să speculeze că ar fi vorba de Prințul William sau Kate Middleton. Însă, au existat și utilizatori online care au luat peste picior declarațiile șatenei.

”Personajul pendulează între a fi un el și o ea”, a scris un internaut în secțiunea de comentarii.

Totuși, se vehiculează că misteriosul coleg al Danei Budeanu ar fi fost Tom Parker-Bowles, nimeni altul decât fiul Camillei, partenera de viață a Regelui Charles al III-lea.

”Vrea să insinueze faptul că a participat la cină și Familia Regală.

Urmează să fie regină…băiatul era din această familie.

…un EL?! Am pierdut eu esența?

El va deveni regina.

Viitoarea regină a Angliei a absolvit Istoria artei la o universitate din Scoția…Auzisem că tipa din videoclip a studiat pe la Londra.”, sunt doar câteva comentarii ale internauților.

Citește și Dana Budeanu vrea să părăsească România. “Nu vreau să mai locuiesc aici”. Unde are de gând să se mute!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ameri Nasrin, despre o participare la Asia Express
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *