Cum a scăpat Dana Săvuică de complexele din adolescență: „Că eram prea înaltă, că aveam sâni, că aveam nasul mare!” VIDEO EXCLUSIV

Cum și-a înfruntat vedeta complexele și cum se simte acum

Nu este un secret faptul că fiecare om se poate lupta, la un moment dat, cu diferite complexe. Totuși, Dana Săvuică a reușit să treacă peste aceste probleme pe care le-a avut în adolescență. Prezentatoarea Ego Life ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, cum i s-a schimbat gândirea de-a lungul timpului atunci când vine vorba despre propria persoană.

Dana Săvuică, despre complexele pe care le-a avut în adolescență

Dana Săvuică a mărturisit că a avut diferite complexe în adolescență, fiind, uneori, mult prea critică atunci când se uita în oglindă. Totuși, vedeta a scăpat de aceste lucruri, punctând că înaintarea în vârstă i-a adus înțelepciune și iubire de sine, astfel că transformă totul în calități:

„Complexe? Că eram prea înaltă, că aveam sâni, că aveam nasul mare. Nici nu mai știu! Dar, cu înaintarea în vârstă a venit și înțelepciunea și un fel de iubire de sine cultivată. Acum sunt foarte OK! Nici nu mai țin minte ce complexe aveam. Uneori eram prea critică cu mine când mă uitam în oglindă, alteori făceam greșeala să mă compar cu alte fete, urmăream șabloanele: „Trebuie să fii într-un anumit fel, să te îmbraci într-un anumit fel, să te comporți într-un anumit fel!”. Când credeam că sar din rând, în loc să mă consider specială și unică, consideram că fac ceva greșit! Acum nu, nu am niciun complex! Chiar dacă aș avea, știu să îl îmbrac într-o formă în care să devină o calitate.”

De ce a renunțat la gândul către o operație de liposucție

De asemenea, Dana Săvuică a mărturisit că se gândea, la un moment dat, să recurgă la o operație de liposucție, ținând cont că menopauza îi modificase silueta, chiar dacă făcea sport. Cu toate acestea, vedeta a apelat la ajutorul unui medic, care i-a recomandat o dietă, oferindu-i o altă variantă. Astfel, vedeta s-a mai gândit la respectiva intervenție:

„Schimbăm a modifica cu a îmbunătăți. E o mare diferență! A modifica înseamnă că nu ești mulțumită cu aspectul tău, cu tine, și atunci vrei să fii altcineva! Deci nu modificăm nimic, doar îmbunătățim. La îmbunătățire, da, se pot face lucruri care îți ajută imaginea, dar te lasă așa cum ești, mai fresh, mai frumoasă poate, conform vârstei tale. Da, suntem într-un loc în care doctorul Dana Miricioiu pune la dispoziția tuturor femeilor și bărbaților posibilitatea de a îmbunătăți imaginea, de a se simți bine în pielea lor. Cred că asta este foarte important! Este genul de doctor la care am venit și i-am spus: „Uite, sunt la menopauză și nu mai pot să slăbesc chiar dacă fac sport!”. Știam că era vorba de niște schimbări hormonale: „Mi s-a îngroșat talia și aș vrea să fac o liposucție, dacă se poate!”. Mi-a spus: „Nu ai nevoie, e prea puțină grăsime depusă!”. Mi-a recomandat o dietă care este bogată în nutrienți și slab calorică. Mi-a plăcut răspunsul ei!”

Citește și Dana Săvuică, detalii inedite despre iubitul ei. De cât timp formează un cuplu: “Face parte din viața mea!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ce scrie, de fapt, pe cel mai scump șervețel din lume. S-a vândut cu peste...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
5 zodii primesc o energie astrală demnă de a lumina un oraș întreg. Fiți pregătiți...
Este timpul ca toate zodiile să-și reevalueze viața: Predicții fără precedent pentru toate cele 12...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *