Cum a slăbit Corina Dănilă 20 de kilograme. Meniul care o ajută să aibă o siluetă de invidiat la 49 de ani

Corina Dănilă s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultimii ani, de aceea a fost nevoită să slăbească nu mai puţin de 20 de kilograme.
Cum a slăbit Corina Dănilă 20 de kilograme. Meniul care o ajută să aibă o siluetă de invidiat la 49 de ani

Cum a slăbit Corina Dănilă 20 de kilograme? Este o întrebare pe care și-o pun multe dintre reprezentantele sexului frumos. La cei 49 de ani ai săi, actrița este într-o formă de invidiat. Chiar dacă nu ține o dietă specifică, vedeta este mereu atentă la ceea ce mănâncă. În plus, face cu regularitate exerciții fizice. Iată cum arată meniul ei complet.

Cum a slăbit Corina Dănilă 20 de kilograme. „Nu am aplicat o dietă anume niciodată”

Corina Dănilă nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este o actriță de succes, jucând în seriale precum „Numai iubirea” sau „Primăverii”, dar și o prezentatoare TV extrem de îndrăgită. În prezent, ea este una dintre gazdele emisiunii „Gala umorului”, de pe TVR 2.

Vedeta vorbește rar despre viața privată și chiar dacă a trecut printr-o serie de probleme în ultimii ani, nu s-a plans niciodată în fața fanilor săi. Cu toate acestea, Corina Dănilă a recunoscut că a avut o perioadă grea, în special din punct de vedere al sănătății.

Actrița a mărturisit că a fost nevoită să își schimbe total stilul de viață pentru a putea scăpa de durerile cumplite de la nivelul coloanei. Asta presupune adoptarea unui regim alimentar adecvat și exerciții fizice, toate sub îndrumarea unor specialiști.

„Nu am aplicat o dietă anume, niciodată. Nici nu cred în miracolul unei diete rapide! Întotdeauna este ceva care forţează organismul, şi asta poate avea repercusiuni, în timp. În plus, poate să apară efectul yo-yo. Nu am ascuns că am avut probleme legate de coloană, de articulaţii, odată cu luarea în greutate, şi că am urmat un program strict sub îndrumarea unor specialişti în nutriţie, psihologie, kinetoterapie, fizioterapie. Încerc să păstrez această nouă modalitate de a trăi sănătos.

Am învăţat să mănânc atunci când îmi este foame, puţin şi destul de des.”, a declarat Corina Dănilă, pentru viva.ro.

Cum arată regimul alimentar al Corinei Dănilă

„Evit la maximum produsele procesate, zahărul, prăjelile, iar farfuria mea conţine întotdeauna şi proteine animale, dar şi vegetale: carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, caşcaval), salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, conopidă, broccoli, dovlecei, ceapă, ciuperci, seminţe, ulei de măsline, fructe şi tot felul de condimente.

Mănânc fructe, aşa că îmi iau fructoza direct din ele.

Toate astea, combinate cu mişcare. Fac cel mai des bandă, însă nu am voie să alerg, ci pot doar să merg în ritm alert, în plan înclinat. Şi fac seturile de exerciţii specifice pentru coloană, pe care mi le-am însuşit de ceva vreme.”, a mai spus vedeta.

Corina Dănilă
Corina Dănilă

Ce alte probleme de sănătate mai are

Durerile de la nivelul coloanei nu sunt însă singurele probleme cu care se confruntă Corina Dănilă. În presă au apărut informații potrivit cărora, prezentatarea ar suferi de o boală misterioasă, care i-a afectat pielea. Vedeta a dat cărțile pe față și a povestit de ce boală suferă, de fapt.

„Tot voi aţi sesizat, la un moment dat, petele de pe mâinile mele şi v-aţi întrebat dacă sufăr de vreo boală anume. Da, e vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică auto-imună, care se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar şi pe care o duci toată viaţa.

Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez. Din respect pentru publicul spectator şi telespectator, folosesc machiaj şi pe faţă şi pe mâini, atât la teatru cât şi la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac şi la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini. Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete. Deci, toate cele cu care m-am confruntat şi mă confrunt încă, fac parte din viaţă şi încerc să le fac faţă atât cât pot şi cum pot”, a mai spus ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum a arătat și cât a costat rochia pe care a purtat-o Andra Volos la cununia civilă
8.7 22 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Horoscop Weekend 26-28 Iulie 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
Horoscop 27 Iulie 2024. Pentru Tauri, pe planul profesional toate se așază frumos și dobândesc...
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *