Cum a slăbit cumnata Andrei 30 de kilograme. Dieta urmată de cântăreața Aurora Mihai: „Sunt alt om. Îmi iau tricouri S acum”

Aurora Mihai și-a schimbat complet silueta în ultimul an

Scris de: Daoud Andra

09 Dec. 2022

Cum a slăbit cumnata Andrei 30 de kilograme. Dieta urmată de cântăreața Aurora Mihai: „Sunt alt om. Îmi iau tricouri S acum”

Aurora Mihai, soția lui Săndel Mihai, a trecut printr-o transformare impresionantă în ultimul an. Cum a slăbit cumnata Andrei 30 de kilograme și ce a motivat-o să facă schimbarea? Artista a povestit că a ajuns la mărimea S și este foarte mândră de rezultatele pe care le-a obținut. Pe lângă kilograme, Aurora Mihai a pierdut și mulți centimetri în talie.

Cum a slăbit cumnata Andrei 30 de kilograme într-un an de zile

Soția lui Săndel Mihai, fratele Andrei, și-a uimit fanii cu o transformare remarcabilă. Cântăreața de muzică populară a reușit să slăbească 30 de kilograme și să ajungă la o siluetă de invidiat. Recent, artista a povestit ce a determinat-o să ia atitudine și cum a reușit să slăbească. La fel ca multe persoane care vor să dea jos un număr mare de kilograme, Aurora Mihai a apelat la o operație de micșorare a stomacului.

„Aveam vreo 100 de centimetri în talie, acum am 70. Când am văzut c-o iau la deal, cum se zice la noi, că trec de 90, am zis că nu se mai poate. Îmi plac jumările, pâinea cu slănină, leveșul, cum se zice la noi, tăiem porcul de Crăciun, tăiem porcul de Paște, dar acum l-am tăiat de pe hârtie. Cum să nu poți să-ți legi șireturile, cum să nu poți să alergi?”, a povestit Aurora Mihai la Teo Show.

„Se vede schimbarea. Am reușit, am făcut-o și pe asta. La început mi-a fost frică. Cu toți care s-au operat din showbiz eu am vorbit. Mie nu mi s-a întâmplat nimic rău și recomand la toată lumea. Eu nu plimbasem cu bicicleta de 20 și acum pot. Îmi iau tricouri S acum. De la XXXL, acum port S. Mănânc ce mâncam înainte, dar puțin. Nu doare nimic. Stai două zile în spitale și ai trei puncte pe burtă.”, a mai spus cântăreața de muzică populară.

Cum a slabit cumnata Andrei 30 de kilograme
Aurora Mihai a slăbit 30 de kilograme, după operația la stomac

Aurora și Săndel Mihai s-au mutat în casă nouă

Cumnata Andrei a mai povestit că se bucură în continuare de preparatele culinare care îi plac, însă în cantități mult mai mici. Schimbarea siluetei nu este însă singura decizie importantă pe care artista a luat-o în ultimul an. Aurora și Săndel Mihai s-au mutat, de câteva luni, la Sibiu. Cei doi și-au construit o casă acolo, pe care au făcut-o după stilul modern, fiind foarte diferită de locuința în care stăteau la Câmpia Turzii.

„E destul de mare casa. Ne-am mutat la Sibiu de vreo două luni. E foarte bine. Nu e așa mare curtea ca cealaltă. Acum ne-am dus pe stilul modern, în partea cealaltă, la Câmpia Turzii, eram pe stilul clasic, ca doi bătrâni. Acum am întinerit și am făcut și casa. Suntem mai aproape de părinții mei și de București. Am construit-o în stilul modern. Am întinerit și îmi place și stilul ăsta modern. Am făcut două schimbări majore în viața noastră”, a dezvăluit Aurora.

 

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.