Cum a trecut-o Cătălin Măruță pe Andra în telefonul lui. Fanii au fost luați prin surprindere

Cum este trecută Andra în agenda telefonului soțului său. De ce a luat această decizie
Cum a trecut-o Cătălin Măruță pe Andra în telefonul lui. Fanii au fost luați prin surprindere

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Artista și prezentatorul TV au împreună doi copii, pe David și Eva, iar datorită lor Cătălin Măruță a dezvăluit cum a trecut-o pe Andra în telefonul lui.

Cum a trecut-o Cătălin Măruță pe Andra în telefon. Situație amuzantă

Andra și Cătălin Măruță au simțul umorului foarte bine dezvoltat, iar în trecut, prezentatorul TV a dezvăluit cum a trecut-o pe soția lui în agenda telefonului. Dat fiind faptul că de pe telefonul Andrei îl sună pe Cătălin Măruță și copiii, David sau Eva, prezentatorul TV a decis să o treacă “Andra sau alți 2”.

Andra și Cătălin Măruță, secretul unei căsnicii fericire

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu din 2005. Cei doi au împreună doi copii, pe David și pe Eva. Potrivit lor, dragostea care îi leagă devin mai puternică pe zi ce trece.

“Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe. Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit. Și nu spun asta pentru că sună bine, chiar simt asta, că împreună trecem prin toate mai ușor, mai frumos”, a spus Andra recent pentru viva.ro.

Cum se descurcă Andra și Cătălin Măruță cu doi copii

Andra a dezvăluit că este destul de dificil să își găsească timp pentru doar ei doi deoarece preferă să fie tot timpul toți patru, alături de copii. Ca ajutor au avut și bonă, însă și mama Andrei le-a fost alături atunci când au avut nevoie.

“Acum, că Eva și David au crescut, nu mai este chiar așa de greu. Dar, oricum, eu zic că flacăra pasiunii nu se stinge așa ușor, focul mocnește acolo și în perioadele în care abia apucăm să ne vedem. Că dacă s-ar despărți toată lumea când apar copiii, nu prea ar mai fi cupluri printre noi!”, a mai spus Andra pentru sursa citată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Victoria Răileanu a ales nume pentru fiica ei încă din primele zile de sarcină
6.6 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *