Cum alegi corect hainele pentru bagajul de vacanță. Recomandări de culori și idei de ținute de la fashion vloggerul Carmen Negoiță VIDEO EXCLUSIV

Carmen Negoiță: „Fiecare ținută pe care o facem o punem într-o locație”
Cum alegi corect hainele pentru bagajul de vacanță. Recomandări de culori și idei de ținute de la fashion vloggerul Carmen Negoiță VIDEO EXCLUSIV

Cum alegi corect hainele pentru bagajul de vacanță. În ediția a 35-a a emisiunii Ego Life, fashion bloggerul Carmen Negoiță vine cu recomandări prețioase despre vestimentație. Ea a dezvăluit cum ar trebui să arate bagajul nostru atunci când plecăm în concediu. Iată ce haine nu ar trebui să ne lipsească din geamantan.

Cum alegi corect hainele pentru bagajul de vacanță. Idei de ținute de la fashion bloggerul Carmen Negoiță

Perioada concediilor – fie că vorbim de cel de iarnă sau cel din sezonul cald – este așteptată cu sufletul la gură de fiecare dintre noi. Iar atunci când plecăm în vacanță, un lucru care ne dă adesea mari bătăi de cap îl reprezintă făcutul bagajelor.

Din dorința de a nu uita acasă piese vestimentare pe care le considerăm potrivite, tindem să încărcăm în mod inutil bagajul. Iar multe dintre hainele pe care le includem în valiză rămân adesea nepurate de-a lungul sejurului.

De aceea, este important ca înainte de a ne apuca să răscolim prin șifonier să facem o analiză în privința locului în care plecăm în vacanță, ne recomandă Carmen Negoiță. Astfel vom putea ști cu siguranță ce este potrivit să purtăm și vom elimina din start piesele vestimentare care nu se pretează pentru o astfel de locație.

„De fiecare dată înainte să plecăm în vacanțe facem un research unde mergem, cum arată locul respectiv, pentru că ținutele pe care le fac trebuie să se potrivească cu locul respectiv. Spre exemplu, nu am cum să mă duc într-o locație care arată clasic îmbrăcată în niște chiloți de baie ca și cum aș fi pe o plajă.

Fiecare ținută pe care o facem o punem într-o locație. Ele trebuie să se potrivească, să aibă o logică. Cumva le adaptăm.”, a precizat Carmen Negoiță în cadrul emisiunii Ego Life, moderată de Dana Săvuică.

Carmen Negoiță: „Una este moda de streetstyle dacă mergi la Paris și alta este la Londra”

Fashion Bloggerul a făcut și o comparație cu evenimentele de modă care se desfășoară în marile capitale ale lumii. Ea dă exemplul a două metropole europene în care se desfășoară săptămâna modei – Londra și Paris – și evidențiază stilurile diferite prezentate în cadrul evenimentelor fashion.

„Apropos de fashioweek. Una este moda de streetstyle dacă mergi la Paris și alta este la Londra. La Londra este foarte exagerată, extravagantă, pe când la Paris este un pic mai pe minimalist, mai chic. ”

Cele mai picante subiecte despre lumea modei și vestimentație le puteți urmări în cadrul ediției a 35-a a emisiunii Ego Life, în care Dana Săvuică îi care invitați pe fashion bloggerul Carmen Negoiță și pe criticul de modă Ovidiu Buta. Emisiunea poate fi urmărită acum pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Cum alegi corect hainele pentru bagajul de vacanță
Cum alegi corect hainele pentru bagajul de vacanță

 

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.