Cum alegi corect o pereche de ochelari. Criteriile esențiale de respectat, potrivit specialistului Cristina Dubinciuc VIDEO EXCLUSIV

“Sunt foarte multe lucruri sunt importante când alegi ochelari"
Cum alegi corect o pereche de ochelari. Criteriile esențiale de respectat, potrivit specialistului Cristina Dubinciuc VIDEO EXCLUSIV

Cum alegem corect o pereche de ochelari? Care sunt criteriile de care trebuie să ținem cont atunci când ne alegem rama ochelarilor de vedere? Sunt detalii foarte importante, iar Cristina Dubinciuc, fondatoarea Optik Galerry, a explicat pe larg toți pașii.

Cum alegi corect o pereche de ochelari: “Rama definește personalitatea și invers”

Cristina Dubinciuc a vorbit la Ego Life, alături de Monica Davidescu și Dana Săvuică, despre cei mai importanți pași în alegerea unei perechi de ochelari. Astfel se iau în considerare: forma feței, culoarea tenului, obiceiurile și personalitatea.

“Sunt foarte multe lucruri sunt importante când alegi ochelarii. Într-adevăr forma feței se ia în considerare, culoarea tenului, obiceiurile tale de a purta ochelarii, de a te încrunta, de a poziționa ochelarii mai sus, mai jos pe nas. Multe lucruri! Sincer, suntem diferiți unul de altul și trebuie să ținem cont, să facem anamneza pacientului, ca să spunem așa, facem și optică medicală și partea de fashion, începem să-l întrebăm pe client-pacient de la început ce obiceiuri are, ce-i place, cum se vede, și ce personalitate are. Și ajungem la personalitate pentru că rama definește personalitatea și invers”, a spus Cristina Dubinciuc la Ego Life, ediția a 33-a.

Ego Life - Cum alegi corect o pereche de ochelari
Cristina Dubinciuc, alături de Monica Davidescu și Dana Săvuică

Ce se întâmplă dacă rama ochelarilor nu este în acord cu personalitatea: “Ești un strain în oglindă”

Cristina Dubinciuc a dezvăluit faptul că dacă rama nu este în acord cu personalitatea, persoana care poartă ochelarii nu se va recunoaște în oglindă. Astfel este foarte important să fie parcurși toți pașii esențiali în alegerea ramelor. De asemenea, specialistul a explicat și cum pot fi purtați ochelarii cu bijuterii. Toate aceste detalii țin, potrivit Cristinei, de personalitate.

“Rama care nu e în acord cu personalitatea ta, ești un străin in oglindă, te sperii, nu îți dai seama că ești ăla, nu vrei sa fii acela, rama te schimba. Personalitatea este foarte, foarte importantă în alegerea ramei. Pe lângă culoarea tenului, culoarea ochilor, forma feței, personalitatea este cea care te definește de fapt pe tine. (…) Ajungem la bijuterii. Rama se pune in acord cu bijuteriile. Purtăm sau nu purtăm bijuterii când purtăm o ramă complicată? Cum le purtăm? Iarăși ajungem la personalitate”, a mai spus Cristina Dubinciuc la Ego Life.

Emisiunea Ego Life este prezentată de Dana Săvuică și poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *